Afișez 1 - 20 din 51 de rezultate

Accesorii tigari electronice

Descopera produsele din aceasta categorie:

Accesoriile pentru tigara electronica: mustiuc, husa si vata organica

Accesoriile pentru tigarile eletronice sunt cele care fac diferenta, atat in privinta aspectului, cat si a experientei. Mustiucul este una dintre piesele fundamentale.
Este piesa detasabila bucala care se afla pe atomizator, mai exact, pe partea superioara a tigarii electronice. Vei gasi diverse modele si materiale, pentru a putea sa alegi ceea ce este pe gustul tau.

Husa este elementul care ofera protectie dispozitivului, iar vata organica influenteaza puritatea aromelor și experienta de vaporizare. Pe site-ul nostru e-Potion vei gasi tot ce iti doresti pentru a putea sa iti configurezi tigarile electronice, de la huse, la diferite modele de atomizatoare, lichide, arome si rezistente.

Accesorii tigara electronica, personalizeaz-o dupa bunul plac

Una dintre caracteristicile care face tigara electronica atat de atractiva este posibilitatea de a o personaliza. Poti alege intre un numar mare de arome si niveluri de nicotina, care vor fi întotdeauna mult mai mici decat cele ale tutunului tradițional. Pe site-ul nostru veti gasi un intreg catalog de piese de schimb pentru tigari electronice: accesorii, lichide si tehnici inovatoare pentru toate gusturile.

In prezent, modelul de productie al tigarilor electronice a fost perfectionat pentru a se asigura ca dispozitivele pot avea o durata de viata mai indelungata, se vor sparge mai greu si vor fi mai sigure pentru utilizatorii lor. Tigarile electronice pot fi acum mai bine conservate, doar prin inlocuirea unor piese necesare. Descopera toate accesoriile si alege-le pe cele care ti se potrivesc.