Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

actualizare evidente tigara electronica modele si utilizare la adulti si tineri

Actualizare evidente tigara electronica – modele si utilizare la adulti si tineri

Sanatatea publica conteaza

Prevalența fumatului este la un nivel mai mic ca niciodata in Anglia, dar peste șase milioane de oameni înca fumează în continuare. Recent publicat de NHS, Planul pe termen lung salută prevenirea ca o modalitate de a salva peste 500.000 de vieți în următorii zece ani, iar ajutarea fumătorilor să renunțe este o parte cheie a planului.

Există 2,5 milioane de utilizatori de țigări electronice în toată țara și suntem obișnuiți să vedem oamenii vapând. Pe măsură ce popularitatea a crescut în ultimii zece ani, la fel au crescut  și discuțiile despre siguranța lor și cât de eficiente sunt pentru renunțarea la fumat.

Pe scurt, acestea nu sunt complet lipsite de riscuri, dar vapatul este mult mai puțin dăunătoare decât fumatul – o opinie susținută de mulți, inclusiv Colegiul Regal al Medicilor, Cancer Research UK și Academia Națională de Științe din SUA. Tot mai multe dovezi sugerează că utilizarea unei tigari electronice poate fi una dintre cele mai eficiente modalități de renunțare la fumat.

PHE tocmai a publicat cea mai recentă actualizare a dovezilor noastre privind țigările electronice, oferind un context important pentru discuțiile despre rolul lor în renunțarea la fumat. Ultima dintr-o serie de rapoarte comandate în cadrul Planului de control al tutunului, această ediție se referă în mod specific la tiparele de utilizare în rândul adulților și tinerilor.

Raportul arată că utilizarea regulată a țigărilor electronice s-a aplanat în ultimii ani și evidențiază unele dintre oportunitățile pentru serviciile de oprire a fumatului, în special pentru a încuraja mai mulți fumători să treacă la vapare.

Punctele cheie din ultima actualizare sunt:

Marea majoritate a celor care vapeaza sunt fumatori sau fosti fumatori

Actualizare evidente tigara electronica – modele si utilizare la adulti si tineri de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,

Dovezile arată că utilizarea țigării electronice rămâne în mare parte limitată la cei care fumează deja sau sunt foști fumători, care au renunțat acum la fumat cu ajutorul unei țigări electronice, în timp ce renunțarea la fumat rămâne motivația cheie în rândul vapatorilor adulți.

Întrucât e-țigările au devenit ajutoarele de renunțare pentru fumătorii adulți, unii au speculat că va exista o creștere a tinerilor care le folosesc în mod regulat, cu o preocupare deosebită în SUA cu privire la produse precum Juul. Dar raportul nostru arată că acest lucru nu se întâmplă în Marea Britanie. În timp ce experimentele sunt în creștere, vaparea în rândul tinerilor rămâne redusă.

Experimentele în creștere nu sunt surprinzătoare, dar punctul crucial este că nu observăm o creștere a utilizării regulate în rândul tinerilor, care rămâne scăzută (1,7%) și se limitează în principal la cei care fumează deja. Doar 0,2% dintre cei care nu au fumat niciodată sunt utilizatori obișnuiți de țigări electronice.

Dincolo de acest raport, dovezile sugerează că vaparea îi ajută pe oameni să nu mai fumeze decât să îi conducă să înceapă în primul rând. Proporția consumatorilor de țigări electronice care sunt foști fumători a crescut în ultimii ani, iar rata fumatului la adulți continuă să scadă.

Vom continua să monitorizăm dovezile privind utilizarea țigării electronice extrem de atent pentru a ne asigura că gestionăm riscurile, maximizând în același timp oportunitățile de sănătate publică pe care le prezintă pentru a ajuta fumătorii să renunțe definitiv.

Ar trebui sa incurajam fumatorii sa treaca de la fumat la vapat

Actualizare evidente tigara electronica – modele si utilizare la adulti si tineri de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,

Utilizarea regulată a țigărilor electronice în rândul adulților are acum loculei și știm că o treime dintre fumători nu au încercat încă o țigară electronică. Există o oportunitate aici de a reduce și mai mult daunele cauzate de tutun, încurajând mai mulți fumători să încerce vaparea și ca „utilizatorii duali” să treacă complet la vapat.

Mai puțin de una din 20 (4,1%) încercări de renunțare conform „Serviciilor de Oprire a Fumatului” din Anglia se fac folosind o țigară electronică, chiar dacă aceasta este o abordare eficientă. Separat de cel mai recent raport al nostru, un studiu major de control randomizatla intimplare a constatat că țigările electronice, combinate cu suportul față în față, sunt de până la de două ori mai eficiente pentru renunțarea la fumat decât alte produse de înlocuire a nicotinei, cum ar fi plasturi sau gumă.

Raportul nostru recomandă ca „Serviciile Stop Fumtului” să facă mai mult pentru a încuraja fumătorii care doresc să renunțe la fumat sa o facă cu ajutorul unei țigări electronice. Toate serviciile și, într-adevăr, alți profesioniști din domeniul sănătății, ar trebui să încurajeze fumătorii care doresc să renunțe la fumat trecând la vapare.

Pentru public, sfaturile noastre rămân aceleași: dacă nu sunteți fumător, nu începeți și nu vapați. Dacă sunteți fumător, renunțați acum și luați în considerare utilizarea unei țigări electronice pentru a vă ajuta. Amintiți-vă că utilizarea unui ajutor pentru renunțare împreună cu asistența serviciului local de oprire a fumatului vă oferă cele mai mari șanse de a renunța la fumat cu succes.

Actualizare evidente tigara electronica – modele si utilizare la adulti si tineri de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa