Afișez 1 - 20 din 103 rezultate

Rezistenta tigara electronica

Descopera produsele din aceasta categorie:

 Rezistente tigara electronica - componenta de baza a echipamentului tău 

Rezistenta unei tigari electronice este o parte a device-ului care poate fi inlocuita si trebuie inlocuita dupa un numar de utilizari. Aceasta reuseste sa incalzeasca lichidul de tigara electronica si sa creeze norii de vapori pe care vaperii ii iubesc atat de mult. Ea este confectionata dintr-o bucata de sarma infasurata in interiorul carcasei, care, de cele mai multe ori este incojurata cu un material absorbant, asa cum este bumbacul organic. 

 Rezistentele functioneaza primind energie de la bateria de tigara electronica. Pe site-ul nostru e-Potion gasesti modele cu capacitatea rezervorului de 2ml sau 4.5ml, putere 13-15w si 60-80w, atat pentru tigara electronica de tip Direct Lung - DL, cat si Mouth to Lung - MTL. Atunci cand valoarea rezistentei este de sub-ohm, adica mai mica de 1.0 ohm, ea reuseste sa ofere utilizatorului o experienta mult mai intensa, in timp ce altele de tip standard scot abur moderat. 

Rezistente pentru tigara electronica - cele mai populare si calitative marci 

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie rezistente pentru tigara electronica de la cele mai cunoscute branduri, precum: Aspire si Aspire Nautilus, Aramax si Aramax Power, Vaporesso, Eleaf, Innokin, Justfog, Smok, Voopoo si multe altele. Toate aceste modele sunt disponibile intr-o varietate mare, pentru a se potrivit tuturor preferintelor personale ale vaperilor. Pentru ca rezistentele sunt un articol consumabil, necesita inlocuirea periodica. De aceea, utilizatorii trebuie sa se asigure ca aleg intotdeauna componente calitative, care sa le ofere experienta de vapat pe care si-o doresc. Nu rata ofertele noastre la Rezistente si cartuse pentru tigari electronice de Black Friday.