Afișez 1 - 32 din 103 rezultate

Rezistente pentru atomizoare tigara electronica

Rezistența, sau siguranta, este un element esențial în țigara electronică, fiind un component metalic de încălzire care transformă lichidul de țigară electronică în aburi. Acest element de încălzire este înconjurat de un material absorbant, cum ar fi vata, Pentru o înțelegere mai profundă, citiți articolul nostru asociat [Ce inseamna rezistenta tigara electronica?].

Există două tipuri principale de rezistențe pentru vape:

  • Rezistența standard: confecționată din sârmă metalică (Kanthal, Nicrome sau SS), având forma de spirale.
  • Rezistența Mesh: realizată din plasă de sârmă, reprezentând o nouă generație.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, consultați articolul nostru detaliat [Rezistența Mesh vs. Rezistentele standard de vapat].

Rezistențele pot fi clasificate și în funcție de modul de fabricație:

  1. Prefabricate: preasamblate cu carcasă metalică, material de absorbție și sârmă (mesh sau spirale).
  2. DIY (Do-It-Yourself): doar componenta metalică de rezistență, disponibilă în diverse tipuri (Alien, fused, clapton), unde utilizatorul montează manual rezistența și adaugă vata.

Valoarea rezistențelor variază, fiind specifice fiecărui dispozitiv de vapat. Acestea pot avea valori de la 0.1 ohm (denumite sub-ohm) până la 1.6 ohm. Valori mai mici de ohm (<0.6 ohm) sunt recomandate pentru stilul de vapat DTL sau RDTL, care necesită un volum mare de aburi, în timp ce valorile mai mari de ohm (>0.6 ohm) sunt preferate pentru stilul de vapat MTL, caracterizat printr-un volum redus de aburi, mai multe informatii in acest articol: Vapatul MTL vs. DTL: un ghid complet.
e-Potion a pregătit o categorie specială dedicată rezistențelor pentru țigările electronice, oferind produse de la cele mai cunoscute branduri și modele de vapat. Beneficii disponibile la e-Potion includ:

  • Transport gratuit prin Easybox pentru comenzi ce depășesc 100 de lei.
  • Acumularea de puncte de fidelitate.
  • Plată online securizată.
  • Suport dedicat pentru clienți.

Descopera produsele din aceasta categorie: