Bine ai venit la e-Potion.ro.

Blog

Actualizare evidente tigara electronica – modele si utilizare la adulti si tineri

Sanatatea publica conteaza Prevalența fumatului este la un nivel mai mic ca niciodata in Anglia, dar peste șase milioane de oameni înca fumează în continuare. Recent publicat de NHS, Planul pe termen lung salută prevenirea ca o modalitate de a salva peste 500.000 de vieți în următorii zece ani, iar ajutarea fumătorilor să renunțe este o parte cheie a planului. Există 2,5 milioane de utilizatori de țigări electronice în toată țara și suntem obișnuiți să vedem oamenii vapând. Pe măsură ce...

Read more...
Joyetech Exceed D19

Joyetech Exceed D19 – Un update de la Joyetech ego AIO

Când a apărut, Joyetech eGo AIO a fost considerat pe scară largă cel mai bun dispozitiv de vapare la nivel de starter de pe piață, dar asta a fost acum aproape 2 ani. Este mult timp în această industrie și, chiar dacă eGo AIO rămâne foarte popular, Joyetech a decis că este timpul pentru o versiune nouă și îmbunătățită a dispozitivului lor pentru începători.

Read more...
Poti lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

Poti lua cu tine tigara electronica in avion ? in fiecare an, peste patru miliarde de oameni călătoresc cu un avion. Fie pentru serviciu, fie pentru vacanță, oamenilor le place să meargă pe cerul prietenos. Asta include o mulțime de oameni care vapeaza. Ceea ce ridică întrebarea, poți aduce un dispozitiv de vapat în avion? Raspunsul este da. Dar acest răspuns nu este lipsit de restricții sau nuanțe. Și politica companiilor aeriene individuale pot varia. Cu toate acestea, vom...

Read more...
8 lucruri de stiut despre tigara electronica

8 lucruri de stiut despre tigara electronica

8 lucruri de stiut despre tigara electronica.Vaping-ul nu este fara riscuri, dar este mult mai puțin dăunător decât fumatul. Sfatul nostru pentru persoanele care fumează: mai bine să treacă complet la vapat, dar dacă nu ați fost niciodată fumător, nu începeți să vapați.

Read more...
Tigara Electronica Innokin JEM Pen

Recenzie la Tigara Electronica Innokin JEM Pen – Alegere buna pentru incepator

Tigara electronica Innokin JEM Pen se prezinta intr-o forma clasica de stilou AIO. Este o nouă adăugare într-un segment de piață cam neglijat, deoarece majoritatea AIO-urilor din zilele noastre se prezintă în forme și modele plate, cutii sau compacte. JEM seamănă cu stilourile în stil eGo, care erau populare în anii anteriori de vapare, dar de atunci și-au dat locul dispozitivelor în stil pod.

Read more...
Lichide de tigara electronica, Gama lichidele funky pentru tigara electronica by Smokemania

Avem recenzie si un giveaway! Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania.

Ca de obicei, prietenii nostri de la Academia de vapat, Gogo & Fane, ne surprind cu recenzii bune. Gama de lichide funky pentru tigara electronica by Smokemania, contine trei arome: Funky Red, Funky Pink, Funky Retro.

Read more...
tigara electronica joyetech ego aio

Cea mai buna tigara electronica – Joyetech eGo Aio!

Trecem în revistă noua tigara electronica Joyetech ego AIO. Acesta este un dispozitiv AIO (all-in-one) stil stilou sau Vape pen, ceea ce înseamnă că este capabil atât de vapare MTL (mouth to lung), cat si DL (direct lung) și include o baterie încorporată.

Read more...

Vapatul nu este complet inofensiv, dar este mult mai puțin nociv decât fumatul.

Sfatul departamentului de sănătate publică din UK rămâne același: „Persoanele care fumează ar trebui să facă trecerea imediată la vaping. Persoanele care nu fumează nu trebuie să se apuce de vapat .”

Read more...