Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Descopera ultimele dispozitive IQOS disponibile!

Descopera ultimele dispozitive IQOS disponibile!

IQOS a revolutionat industria tutunului prin introducerea unei alternative moderne si mai putin nocive la tigaretele traditionale. Daca esti in cautarea unui dispozitiv care sa-ti ofere o experienta de fumat mai sanatoasa si mai eleganta, esti in locul potrivit. In acest articol, vom explora cele mai noi si populare modele de dispozitive IQOS, precum IQOS Originals DUO, IQOS Originals ONE, IQOS 3 DUO si lil SOLID 2.0. In plus, vom oferi un ghid pas cu pas despre cum sa folosesti IQOS si sa te bucuri de o experienta imbunatatita.

O privire de ansamblu asupra gamei de dispozitive IQOS

Inainte de a trece la detalii, haide sa aruncam o privire asupra celor patru modele de dispozitive IQOS mentionate mai devreme:

  • IQOS Originals DUO:
IQOS Originals DUO

Acest dispozitiv elegant si compact iti permite sa te bucuri de doua sesiuni consecutive de incalzire fara sa astepti intre ele. O baterie imbunatatita si un design atractiv fac ca IQOS Originals DUO sa fie o alegere perfecta pentru cei care cauta o experienta de fumat fara intreruperi.

  • IQOS Originals ONE:
IQOS Originals ONE

Modelul ONE este conceput pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv simplu, dar eficient. Cu un design minimalist si usor de utilizat, acesta reprezinta o optiune ideala pentru cei care se pregatesc sa faca trecerea de la tigaretele traditionale la tehnologia IQOS.

  • IQOS 3 DUO:
IQOS 3 DUO

Acest dispozitiv avansat ofera o performanta superioara si un design sofisticat. Cu bateria sa rapida si capacitatea de a incalzi pana la doua HEETS simultan, IQOS 3 DUO este o alegere excelenta pentru cei care doresc o experienta de fumat fara compromisuri.

lil SOLID 2.0:

lil SOLID 2.0

Provenit dintr-un parteneriat intre Philip Morris International si KT&G, lil SOLID 2.0 este un dispozitiv de incalzire a tutunului simplu, dar eficient. Cu un design compact si o baterie de lunga durata, acesta ofera o experienta de fumat placuta si este o alternativa excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv mai accesibil.

Cum sa folosesti dispozitivele IQOS: un ghid pas cu pas

Indiferent de modelul ales, procesul de utilizare a unui dispozitiv IQOS este destul de similar. Iata un ghid pas cu pas despre cum sa folosesti IQOS pentru a te bucura de o experienta de fumat imbunatatita:

Pasul 1: Incarcarea dispozitivului

Inainte de a incepe sa folosesti dispozitivul IQOS, asigura-te ca este complet incarcat. Conecteaza-l la incarcator si asteapta pana cand indicatorul luminos arata ca bateria este plina. Pentru modelele IQOS Originals DUO si IQOS 3 DUO, acest lucru ar putea dura aproximativ 90 de minute, in timp ce pentru IQOS Originals ONE si lil SOLID 2.0 ar putea dura ceva mai mult.

Pasul 2: Introducerea HEETS in dispozitiv

Dupa ce dispozitivul este incarcat, este timpul sa introduci HEETS (unitatile de tutun). Deschide capacul de protectie al dispozitivului si introdu un HEETS in locasul special, avand grija sa nu il strangi prea tare. Asigura-te ca HEETS este introdus complet in dispozitiv, pana cand simti o rezistenta usoara.

Pasul 3: Incalzirea tutunului

Acum ca HEETS este in pozitie, apasa si mentine apasat butonul de pornire al dispozitivului pana cand indicatorul luminos incepe sa clipeasca. Acesta inseamna ca procesul de incalzire a inceput. Asteapta cateva secunde pana cand lumina devine constanta, semnaland ca incalzirea este completa si dispozitivul este gata de utilizare.

Pasul 4: Savureaza-ti experienta IQOS

Acum ca tutunul este incalzit, poti incepe sa tragi din dispozitiv, savurand o experienta de fumat fara fum si miros neplacut. Un avantaj al modelelor IQOS Originals DUO si IQOS 3 DUO este posibilitatea de a folosi doua HEETS consecutiv, fara a astepta intre sesiuni. In cazul dispozitivelor IQOS Originals ONE si lil SOLID 2.0, va trebui sa astepti putin intre sesiuni, deoarece bateria se descarca mai repede.

Pasul 5: Curatarea dispozitivului

Dupa ce ai terminat sesiunea de fumat, este important sa cureti dispozitivul IQOS pentru a mentine o performanta optima. Scoate unitatea de tutun HEETS si asteapta ca dispozitivul sa se raceasca. Apoi, deschide capacul de protectie si foloseste instrumentul de curatare furnizat pentru a indeparta eventualele reziduuri de tutun ramase in interiorul dispozitivului. Curata regulat dispozitivul pentru a te asigura ca functioneaza la capacitate maxima.

Pasul 6: Incarcarea dispozitivului pentru urmatoarea utilizare

Dupa ce ai terminat curatarea, nu uita sa incarci dispozitivul pentru a fi gata de utilizare in orice moment. Conecteaza-l din nou la incarcator si asteapta pana cand indicatorul luminos arata ca bateria este complet incarcata.

In concluzie, dispozitivele IQOS ofera o alternativa mai putin nociva la tigaretele traditionale, oferindu-ti o experienta de fumat eleganta si moderna. Indiferent de modelul ales, fie ca este vorba despre IQOS Originals DUO, IQOS Originals ONE, IQOS 3 DUO sau lil SOLID 2.0, poti fi sigur ca vei beneficia de o experienta de fumat superioara. Urmeaza ghidul pas cu pas prezentat mai sus pentru a folosi dispozitivul IQOS si a te bucura de o experienta de fumat imbunatatita.

Sursa foto:

IQOS.ro
Freepik.com

Sursa articolului:

https://www.iqos.ro/

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.