Geek Bar

logo geekvape de pe e-potion.ro
Show Filters

Afișez toate cele 6 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 6 rezultate

Ce este Geekvape Geek Bar?

Este o tigara electronica de unica folosinta si este un pod fantastic pentru oricine vapeaza. Geekvape Geek Bar vine incarcat cu 2ml lichid de tigara electronica cu Sare de Nicotina 2% (20mg/ml) asa ca aburul este foarte fin si plin de aroma.Neavand nevoie de configurare, este conceput pentru a fi gata de utilizat imediat. Geek Bar are o lovitura excelenta in gat (throat hit), o aroma fantastica și o cantitate surprinzatoare de vapori. Geekvape Geek Bar este una dintre cele mai bune alegeri de pe piata pentru tigarile electronice de unica folosinta.

Geekvape Geek Bar Romania :

Geek Bar este un vape de unica folosinta care va cuceri papilele gustative !

Nimic nu se compara cu aroma fantastica oferita de Geek Bars, acestea fiind unele dintre cele mai bune vapuri de unica folosinta de pe piata, trebuie sa recunoastem. Podurile de la Geek Bar sunt foarte simple si usor de folosit , trebuie doar desfacute, sa scoateti capacul si sa va bucurati de noul dvs. puff bar, atat de simplu!

Geek Bar este disponibil intr-o varietate de arome fantastice, cum ar fi Peach Ice, Sour Apple, Sweet Strawberry, watermelon Ice și multe altele, va garantam ca le veti iubi pe toate!

Geek Bar vin preumplute cu un lichid de tigara electronica cu raport 50% VG (glicerina vegetala) si 50%PG (propilenglicol), arome alimentare de inalta calitate si sare de nicotina cu concentratie de 2% (20mg/ml) . Este un vape perfect pentru vaping MTL ( Mouth To Lung ) !