Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

mod tigara electronica geek vape aegis max, geekvape aegis max

Recenzie la Geekvape Aegis Max 100w

Geekvape Aegis Max este cel mai recent mod de tigara electronica cu o singură baterie de la popularul producător Geekvape. Până acum, majoritatea vaperilor știu cine sunt, deoarece au făcut câteva produse grozave de-a lungul anilor. În general, sunt o companie foarte solidă și de încredere.

Aegis Max este ultimul dintr-o lungă linie de produse Aegis. Totul a început cu originalul, care a inițiat calea pentru modurile vape IP67 rezistente la șocuri și rezistente la apă. De atunci, au avut multe produse în această linie, cum ar fi Aegis Legend, Aegis X, linia Aegis AIO și sisteme de pod.

Geekvape Aegis Max este foarte asemănător cu originalul, care era un mod cu o singura baterie 26650, diferențele principale fiind că Max este mai mic și este făcut pentru un singur acumulator 21700. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți utiliza și un acumulator 20700 /18650 cu adaptorul inclus. Vine într-un kit cu rezervorul Zeus sub ohm.

Geekvape Aegis Max 100w – Specificații:

 • Putere de ieșire: 5-100 wați.
 • Tensiunea de intrare: 3.2-4.2 volți.
 • Tensiune de ieșire: 0.1-8 volți.
 • Tensiune minimă: 3.3 ± 0.1 volți.
 • Cel mai lung timp de ieșire / vapare: 10 secunde.
 • Tensiunea încărcătorului: 5V-1.5A.
 • Baterie: 21700/18650 (o singura baterie care nu este inclusa in pachet).
 • Controlul temperaturii: 100-315 ° C / 200-600 ° F.
 • Culori: Black space, grey pearl, black tungsten, red phoenix, white storm.

Geekvape Aegis Max 100w – Conținutul kitului:

Geekvape Aegis Max
Sursa: https://www.3fvape.com/
 • 1 x Mod Aegis Max.
 • 1 x Cablu USB.
 • 1 x Manual de utilizare.
 • 1 x Pachet de piese de schimb.
 • 1 x Adaptor de baterie 18650.
 • 1 x Instrument de asistență la ușa bateriei.

Geekvape Aegis Max construcție, calitate și design:

Oricine a folosit un Aegis ar trebui să cunoască designul și calitatea construcției până acum. Sunt de ani buni. Geekvape Aegis Max face o treabă excelentă , la fel ca predecesorii săi. Este construit frumos, solid, nu lasa impresia de ieftin sau de calitate inferioara, si are cu siguranta influenta.

Butonul de fire este un hexagon în partea din față a modului, cu unghiul ușor în partea de jos, ca majoritatea celorlalte moduri Aegis. Sub ecran se află butoanele sus și jos, iar pe partea stângă este portul USB sub un dop de cauciuc, astfel încât praful și apa să nu poată pătrunde.

Are un ecran mare alb-negru, luminos și ușor de văzut și care arată minunat. Totuși, îmi este dor de ecranele color ale unor moduri ale liniei, însă nu este mare lucru.

Nu este un mod mic, dar este mai mic decât originalul. Este cu siguranță mai mic decât un mod cu doua baterii, dar mai mare decât majoritatea modurilor cu o singura baterie.

Acest lucru este de înțeles, deoarece trebuie să fie IP67, care adaugă dimensiuni.. Pinul 510 este minunat și nu am avut probleme cu nici un atomizor. Are suficient spațiu pentru a se potrivi și cu un atomizor de 30 mm fără surplus.

Aegis Max este disponibil în cele cinci opțiuni enumerate mai sus. Am ediția grey pearl, care arăta ca o ramă mată foarte deschisă în imagini, dar este o ramă metalică strălucitoare de aproape. Arată grozav în contrast cu stratul de piele maro și cadrul negru. Pielea arată și se simte grozav și ea, exact ca la restul liniei.

Brandingul a fost păstrat foarte frumos și simplu. Pe cadrul metalic, pe o parte este prezenta o gravura subtila a bradului “Geekvape” iar pe cealalta parte este gravat numele modelului, „Aegis”. 

Ușa bateriei este prevăzută cu un sistem de zăvor filetat în partea de jos, la fel ca originalul Aegis. A funcționat grozav, fără probleme și nu am intampinat dificultati la introducerea sau scoaterea bateriei. 

În general, este un mod bine construit si care arata foarte frumos. În ceea ce privește IP67, nu ar trebui să fie o surpriză, dar a trecut ușor ca de obicei si  fără probleme, lăsându-l sub apă timp de 30 de minute sau scapand-l usor din mana. 

Dar, ca și in cazul altor tigari electronice, ecranul în sine și butoanele pot fi un punct slab de spargere sau rupere, dar modul va fi în continuare utilizabil. Sunt foarte mulțumit de durabilitatea sa, la fel ca de toate celelalte moduri Aegis.

Geekvape Aegis Max caracteristici și funcții:

Geekvape Aegis Max
Sursa: https://www.thevaprroom.com/

Modul Geekvape Aegis Max are toate caracteristicile pe care le-am văzut pe modurile Aegis în ultimii ani. Nimic nou, dar tot ce vei avea nevoie. Aveți modul de alimentare (wațts), modul de control al temperaturii pentru Ni200, Ti, SS și TCR, modul de bypass și VPC (modul curbă de putere). 

Nimic extravagant sau exagerat, ceea ce este bine, insa are toate caracteristicile necesare si pe care ne așteptăm să le avem într-un mod reglabil.

Cum folosim Geekvape Aegis Max:

Recenzie la Geekvape Aegis Max 100w de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Sursa: https://vaping360.com/

În ceea ce privește meniul, este la fel ca originalul. Iată o scurtă descriere a modului de utilizare.

 • Cinci clicuri pe butonul de declanșare pentru a porni și a opri modul.
 • Trei clicuri pentru a intra în modul meniu.
 • Utilizați sus și jos în modul meniu pentru a parcurge modurile și apasati butonul de fire pentru a selecta.
 • După ce ați selectat un mod, puteți utiliza sus și jos pentru a vă ajusta în modul respectiv
 • Țineți apasat butonul de fire pentru a ieși din modul meniu.

Per total, foarte simplu și ușor de utilizat cu un meniu bun. Personal îmi place ușurința utilizării sistemului lor de meniu.

Testarea pe acest mod a fost făcută cu bateriile Samsung 30T

Din cauza ca este atat de nou, nu am primit nici un manual și există foarte puține informații despre specificațiile listate pe site-ul lor.

Pe site-ul lor este listata doar puterea maximă, care este de 100 de wați. Mi-aș dori să enumere toate cele trei specificatii( wați, volți și amperi), dar, din nou, se pare că este un eșantion atât de timpuriu încât nu au ajuns încă la el.

În timpul testării mele, puterea maximă obținută a fost de 113 wați – deci ratingul de 100 wați este excelent, dacă nu chiar subevaluat. Limita de amperi pe care am obținut-o a fost de 32+ cu o rezistenta de 0,10 ohmi, care a fost limitată de putere.

Limita de volți

Pe care am primit-o a fost de 8,31+, deci există un circuit de creștere în acest mod, așa cum ar trebui să aibă toate modurile cu o singură celulă și, din nou, a fost limitat de putere. Am reușit să obțin 100 de wați cu toate, de la o rezistenta de 0,1 ohmi la o rezistenta de 0,61 ohmi, astfel încât limita de volti și amperi nu va fi niciodată o problemă. Astfel, modul Aegis Max a prezentat o performanță foarte bună.

Modul se ajustează în trepte de 0.1 wați, la care nu sunt fan. Dacă îl țineți apăsat, reglarea se face destul de repede, deci nu este rău.

Este un mod în mare parte precis, însă, la rezistențe mai mari, cum ar fi a mea de 0,6 ohmi, lovește puțin mai tare. Deci începeți puțin mai jos dacă utilizați o rezistenta mai mare. Are portul micro USB mai vechi, dar comun și nu un tip C, și acceptă încărcarea internă.

La fel ca toate modurile cu baterii externe, vă recomand să nu încărcați intern dacă se poate evita. Cu toate acestea, am testat-o ​​și am obținut o rată maximă de încărcare de 1.44 amperi. Deci, este probabil ca acestea să o enumere ca încărcare de 1.5 amperi, ceea ce ar fi suficient de precis și de rapid conform standardelor actuale.

mod tigara electronica geek vape aegis max, geekvape aegis max
Sursa: https://vapemagazin.cz/

Performanța de control al temperaturii:

Folosind fir SS316L in modul TCR si mod SS ( modul prestabilit ne-ajustabil 105), am testat 2 build-uri. Nu build-uri iesite din comun, din moment ce sunt folosite pe mod-uri cu o singura baterie, care nu sunt neaparat ideale.

 • O incercare pe single coil
 • O incercare pe dual coil

Puterea este complet reglabilă în modul TC, cu limita maximă de 100 de wați. În ceea ce privește performanța, linia Aegis inițial nu a fost prea bună la TC, dar a fost mai bună ca cele care au ieșit după Legend. Apoi, dacă îmi amintesc corect, a existat un altul care era bun, dar avea o limită ciudată de putere redusă. Acestea fiind spuse, Geekvape Nova a fost foarte bun pentru TC și performanța pe care am obținut-o cu Aegis Max este similară cu aceasta.

Este mai bun în modul SS, chiar dacă din punct de vedere tehnic nu este TCR corect pentru SS316. Funcționează excelent și este destul de precis. Un pic pe partea slabă de aproximativ 20-40F, deci în jurul valorii de 470ish îți oferă un abur cald si placut. Este neted și consistent și funcționează foarte bine. În general, este un mod bun pentru utilizarea controlului termic.

Geekvape Aegis Max Argumente pro şi contra:

+ Calitate excelentă de construcție

+ Invelis frumos de siliciu și suport din piele

+ Performanță bună a modului de alimentare (watts)

+ Pin 510 bun

+ Suporta atomizoarele de 30 mm fără surplus

+ Ecran frumos, mare și clar

+ La prețuri accesibile

+ Meniu ușor de utilizat

+ Rată de încărcare rapidă (1,44 amperi)

+ IP67 mod rezistent la apă

+ Limită mare la amperi și volti

+ Performanță bună TC

– Fără limită de tensiune sau ampermetru listat

Verdict:

În general, la fel ca restul modurilor Aegis, nu prea găsesc nimic rău despre ele. Sunt grozave și dacă nu ați mai avut una, acum ar fi momentul. Geekvape Aegis Max nu este nimic nou, dar este totuși un mod excelent cu care oricine ar fi mulțumit. Dacă sunteți in cautarea unui mod nou, arunacti o privire asupra acestuia.

Sursa articolului

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Dacă v-a plăcut acest ghid explicativ, vă rugăm să consultați câteva dintre celelalte articole educaționale ale noastre:

Cele mai recomandata produse de pe e-Potion:

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa