Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Joyetech Exceed D19

Joyetech Exceed D19 – Un update de la Joyetech ego AIO

Când a apărut, tigara electronica Joyetech eGo AIO a fost considerat pe scară largă cea mai buna tigara electronica la nivel de starter de pe piață, dar asta a fost acum aproape 3 ani. 

Este mult timp în această industrie și, chiar dacă tigara electronica eGo AIO rămâne foarte populara, Joyetech a decis că este timpul pentru o versiune nouă și îmbunătățită a dispozitivului lor pentru începători.

Introducerea Tigara electronica Joyetech Exceed D19

Înainte de a intra în această recenzie, vreau doar să subliniez că acesta este un dispozitiv entry-level, conceput în principal pentru fumătorii care doresc să treacă la vaping. nu are cea mai bună durată de viață a bateriei, iar producția de vapori este doar medie, dar asta nu-l face deloc un produs rău. 

Este simplist prin design, pentru a-l face mai atrăgător pentru fumătorii care caută o lovitură rapidă de nicotină, care nu doresc să se deranjeze cu setările, construind rezistente și toate acestea. Deci, dacă acesta este dispozitivul pe care îl căutați, citiți mai departe, dacă nu, probabil că nu veți fi prea impresionat de tigara electronica Joyetech Exceed D19.

Ce contine kitul Tigara electronica Joyetech Exceed D19?

Tigara electronica joyetech Exceed D19 este livrat într-o cutie mică dreptunghiulară, cu o imagine a țigării electronice imprimată pe față și o listă de conținut, informații despre companie și un scratch sticker de autenticitate pe partea din spate.

În interiorul ambalajului, avem:

 • 1 x Atomizor tigara electronica Joyetech Exceed D19.
 • 1 x Baterie tigara electronica Joyetech Exceed D19.
 • 1 x Rezistenta Joyetech Exceed 1.2ohm asamblata.
 • 1 x Rezistenta Joyetech Exceed 0.5ohm de rezerva.
 • 1 x tub sticla de schimb.
 • 1 x Cablu micro-USB.
 • 1 x Manual de instructiuni.
 • 1 x Card de avertizare.

Tigara electronica Joyetech Exceed D19 este de fapt o ofertă decentă și îmi place în special sticla de schimb inclusa, pe care nu îl vedem adesea în aceste kituri rudimentare. Dacă ai scăpat și spart vreodată un rezervor de sticlă, știi cât de important poate fi acest accesoriu.

Proiectarea și construirea calității al Tigara electronica Joyetech Exceed D19

Joyetech Exceed D19
Sursa: https://www.joyetech.com/

Tigara electronica Joyetech Exceed D19 are exact aceeași dimensiune ca popularul eGo AIO :

 • Dimensiune: 19mm (D) x118mm (L).
 • Capacitate E-lichid: 2 ml.
 • Capacitate baterie 1500mAh.
 • Valoarea rezistentei: 0,6ohm (15 – 28W).
 • Culori: Negru; Argintiu ; Alb-negru ; portocaliu închis.

Dar, spre deosebire de fratele său mai mare, nu este un dispozitiv complet. Atomizorul este detașabil, ceea ce Joyetech susține că îl face mai ușor de curățat și, de asemenea, vine cu bonusul de a fi compatibil cu alte dispozitive, datorită filetării 510.

Tigara electronica Joyetech Exceed D19 nu este cu siguranță cel mai impresionant dispozitiv de vapare creat vreodată. Este alcătuit dintr-o baterie cilindrică care conține doar un buton de pornire din plastic, un port micro-USB și un rezervor de 19 mm cu flux de aer reglabil. Este destul de simplist, dar asta speră compania să îl facă atrăgător pentru fumători în căutarea unei alternative mai puțin periculoase.

La fel ca Joyetech eGo AIO

Tigara electronica Joyetech Exceed D19 are o capacitate a bateriei de 1500mAh, ceea ce nu poate părea prea mare, dar pentru un dispozitiv care trage doar între 4.2V și 3.7V, în funcție de cât de încărcată este bateria, este de fapt decent .

În partea de sus, bateria are un inel cu LED care acționează ca un indicator de viață al bateriei. Când bateria este încărcată între 60% și 100%, lumina roșie rămâne aprinsă, când este încărcată între 30% și 59%, clipește încet, între 10% și 29% clipește moderat și între 0% și 9%, clipește rapid.

Atomizorul este probabil cea mai impresionantă parte a acestui dispozitiv. Are o capacitate de lichid de tigara electronica de 2 ml, un sistem de umplere superior care poate fi atins prin deșurubarea capacului superior Delrin și un inel interesant de flux de aer în partea de jos, care permite utilizatorilor să regleze fluxul de aer atât pentru inhalarea MTL cat si pentru o inhalare directă.

Atomizorul Tigara electronica Joyetech Exceed D19

Are un flux de aer pe o parte, dar are două stiluri de sloturi din care se poate aleage. Există un slot clasic ,de tip ciclop, pentru inhalarea directă și trei găuri mici pentru inhalarea MTL. Inelul este reglabil, cu dopuri pe fiecare parte, astfel încât să puteți seta fluxul de aer în funcție de preferințe.

Nimic nu vă împiedică să utilizați rezistenta Exceed MTL inclusă cu slotul de flux de aer mai mare sau rezistenta de 0,5 ohm pentru inhalarea directa cu sloturile mai mici.

Cele două rezistente incluse în kitul Exceed D19 nu vor părea impresionante pentru cineva obișnuit cu vapori extrem de sub-ohmici, dar pentru cineva care se desprinde de țigările clasice, oferă de fapt o experiență de vapare excelentă.

Rezistenta MTL are un arbore de flux de aer foarte îngust, care, combinat cu sloturile de flux de aer în stil MTL de pe atomizor, asigură o extragere foarte restrictivă de tip fumat, în timp ce rezistenta de 0.5Ω ohm pentru inhalarea directa este mai aerisită, dar produce mult mai mult vapor.

Joyetech Exceed D19 nu este un dispozitiv de vapare cu putere variabilă, dar veți observa că rezistentele au inscriptii cu privire la intervalele de utilizare recomandate. Asta pentru că atomizorul este detașabil și îl puteți folosi cu moduri care vă permit de fapt să setați puterea.

Durata de viață a bateriei Joyetech Exceed D19 și performanța generală

Bateria Joyetech Exceed D19 are o capacitate de 1500 mAh. Durata de viață a bateriei variază în funcție de frecvența cu care o folosiți și de modul în care o utilizați. La fel ca dispozitivele de bază Joyetech anterioare, Exceed D19 are două moduri – ieșire directă și tensiune constantă. 

Puteți comuta între ele apăsând lung butonul de alimentare când bateria este oprită. Un inel LED alb simbolizează ieșirea directă și o lumină portocalie, tensiune constantă. În „ieșire directă”, bateria își descarcă tensiunea reală, începând de la 4.2 V când este complet încărcată, până la sub 3.7 V.

 Aceasta înseamnă că veți observa o scădere constantă a producției de aburi până când se stinge bateria. În „tensiune constantă”, bateria menține o tensiune constantă în orice moment. Producția de vapori va rămâne aceeași până când bateria se stinge brusc.

Evident, tensiunea constantă sună ca cea mai bună opțiune, dar este posibil să observați că bateria nu durează atât de mult ca în modul de ieșire directă. Am folosit în principal Joyetech Exceed în modul de tensiune constantă și am obținut aproximativ 7 ore de utilizare din acesta.

Cu toate acestea, sunt un vaper înrăit, așa că începătorii și utilizatorii obișnuiți vor obține, probabil, un pic mai mult timp de vapare. În ceea ce privește performanța, Joyetech Exceed D19 este de fapt foarte impresionant pentru un dispozitiv la nivel de starter, oferind nori decenți de vapori în modul de inhalare directa și o aromă excelentă în modul MTL.

Îmi amintește foarte mult de vechiul eGo AIO, dar adăugarea acelui sistem de flux de aer în două moduri pe atomizor îl face puțin mai bun. Nu am avut probleme cu dispozitivul în cele două săptămâni în care l-am testat. Practic nu există întârziere în activarea bateriei atunci când apăsați butonul de declanșare și nu am experimentat scurgeri cu atomizorul. Singurul dezavantaj este că trebuie să folosesti tot lichidul pentru a putea scoate rezistenta, altfel acesta se va vărsa.

Concluzie

Tigara electronica Joyetech Exceed D19 este un succesor demn la tronul deținut atât de mult de popularul eGo AIO. Are toate caracteristicile care au făcut din AIO regele dispozitivelor de vapare entry-level și, de fapt, îl depășește în versatilitate.

Sistemul inovator de flux de aer de pe atomizorul D19 vă permite să modificați atât modul MTL, cât și modul de inhalare directa la perfecțiune, iar faptul că acesta este un dispozitiv detașabil înseamnă că puteți utiliza atomizorul cu un dispozitiv de putere mai mare, dacă doriți.

Tigara electronica Joyetech eGo AIO a fost întotdeauna prima mea recomandare pentru fumătorii care doresc să încerce țigări electronice, dar noul Exceed D19 pare doar un dispozitiv mai bun. Și cu un preț de aproximativ 150 RON, va fi greu pentru competiție să-l învingă.

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Dacă v-a plăcut acest ghid explicativ, vă rugăm să consultați câteva dintre celelalte articole educaționale ale noastre:

Cele mai recomandata produse de pe e-Potion:

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa