Recenzii

Recenzie la Justfog Q16 Pro

Recenzie la Justfog Q16 Pro

Justfog Q16 Pro introducere și specificații

Tigara electronica Justfog Q16 Pro este un set AIO cu flux de aer reglabil și o capacitate a bateriei de 900 mAh. Kitul conține un atomizor cu umplere prin partea de sus, care are o capacitate de 1.9 mL și o inhalare MTL reglabilă, iar bateria Q16 are patru niveluri de tensiune selectabila de 3.5 V/ 3.8 V/ 4.1 V și 4.4 V cu o ieșire de tensiune constantă.

Kitul vine cu o rezistenta de 1.6 ohm, deși site-ul Justfog spune că există și o rezistenta de 1.2 ohm disponibilă. În ultimii câțiva ani, Justfog a scos câteva modele de tigari electronice puternice , dar acum se pare că îmbrățișează nișa AIO. Au mai multe AIO-uri noi, dar există, de asemenea, multe pe piață de la alte companii. Kit-ul Q16 Pro aduce ceva nou la masă?

Culori: negru, albastru, roz, argintiu

Justfog Q16 Pro specificatii

 • Capacitate: 1.9 ml
 • Rezistenta : OCC de 1.6 ohm
 • Materiale: sticlă Pyrex; alama anodizată A1 cromată
 • Dimensiuni atomizor: 16 mmx 60 mm
 • Greutatea atomizorului: 22 g
 • Capacitatea bateriei: 900 mAh
 • Tensiune selectabilă: 3.5V / 3.8V / 4.1V / 4.4V
 • Dimensiuni mod: 16,5 mm x 25,2 mm x 70,4 mm
 • Greutate mod: 38 g

Justfog Q16 Pro continut

 • 1 x Baterie Justfog Q16 PRO
 • 1 x Atomizor Q16 PRO
 • 1 x Rezistență Justfog 1.6Ω
 • 1 x Cablu Micro-USB
 • 1 x Manual de utilizare

Justfog Q16 Pro calitate și design

Justfog Q16 Pro Kit
Sursa: https://easysmoke.ee/

În primul rând, trebuie să recunosc că sunt un fan al Justfog. Asta nu înseamnă că sunt la fel de fan al kitului Q16 Pro, dar îmi place de obicei ceea ce face Justfog. Din experiența mea, acestea sunt un brand de încredere, care face produse accesibile și bine realizate.

Calitatea de construcție a kitului Q16 Pro este în mare parte fără greșeală. Este subțire, elegant și ușor. Chiar și încărcat cu lichid, întregul AIO cântărește putin peste 60 de grame. Se potrivește ușor în buzunar, deși nu este un dispozitiv la fel de discret ca un POD.

Tigara electronica Justfog Q16 Pro are o lungime de 130.4 mm, ceea ce îl pune la egalitate cu alte tigari electronice de tip stilou . În cea mai mare parte, asta este: un stilou și un atomizor de vapori. Dar, din punct de vedere tehnic, bateria Q16 Pro este un mod cu un cadru C ergonomic care se potrivește confortabil în mână.

Dispozitivul cu baterie Q16 Pro vine cu un buton de pornire și un buton montat în partea de jos pentru selectarea tensiunii dorite (fie 3.5V, 3.8V, 4.1V și 4.4V). Ambele butoane ale modului au o senzație tactilă solidă cu un răspuns clic, iar reglajele de tensiune se fac ușor având un buton desemnat.

Fiecare tensiune este indicată într-un rând de patru LED-uri albe spre partea de jos a modului (o lumină este cea mai mică tensiune si așa mai departe)

Atomizorul Q16 Pro are un drip-tip 510 detașabil, flux de aer reglabil atat pentru un MTL slab cat si pentru un MTL strâns și alimentarea cu lichid se face pe sus. Partea pentru alimenatrea superioară este situată sub un capac cu înșurubare zimțată.

Rezervorul de 1.9 ml este umplut prin orificii mici așezate într-o garnitură de cauciuc care este ideală pentru umplerea cu vârful sticlei de lichid sau a seringii. Dacă dintr-un anumit motiv nu aveți aceste tipuri de sfaturi, ceea ce este puțin probabil în zilele noastre, puteți umple rezervorul ca pe unul de “școală veche”, adica pe la bază.

Nu este la fel de convenabil, dar este realizabil atâta timp cât înclinați rezervorul și va asigurați că nu il umpleți în exces.

Rezistentele Justfog Q16 Pro

just fog q16 pro 11 of 12 de pe e-potion.ro
Sursa: https://vaporello.com/

Așa cum am menționat în introducere, Q16 Pro Kit vine doar cu o singură rezistenta: de 1.6 ohm. Acest lucru a fost un pic dezamăgitor pentru mine, mai ales pentru că setul ar trebui să funcționeze cu două rezistente și cu cele patru niveluri de tensiune ale modului, cred că ai avea nevoie de amândouă pentru a beneficia pe deplin de diferitele niveluri de putere.

Capul rezistentei se înșurubează în baza controlerului de flux de aer ca la orice alt atomizor standard. Are un diametru de 2.6 mm cu patru surse de alimentare, măsurând aproximativ 1,6 mm x 3,6 mm. De remarcat, rezistenta din interior este instalată orizontal. Nu sunt sigur de ce este acest lucru, dar am inteles că rezistenta se descurcă cel mai bine cu lichide de tigara electronica cu o concentratie mai mare de PG ( cel putin 40%).

Într-unul dintre kit-urile pe care le-am primit, am folosit doar lichid de tigara electronica cu PG ridicat. Aceasta este cea mai folosită rezistenta a mea de până acum. L-am reumplut de vreo 8-10 ori și încă mai functioneaza la fel de bine ca la prima reumplere.

Justfog Q16 Pro Performanta

just fog q16 pro 1 of 12 de pe e-potion.ro
Sursa: https://vaporello.com/

Performanța de la Q16 Pro Kit a cam lasat de dorit, în ciuda faptului că are o rampă destul de rapidă, un flux de aer lin și o inhalare excelentă MTL. Inhalarea MTL se poate face de la slabă la super strânsă și se poate obține o lovitură puternica în gât atunci când se folosesc lichide cu concentratie mare de PG .

Pe de altă parte, chiar și cu lichide de tigara electronica 50VG/50PG , pur și simplu nu au prea multă aromă în Q16. Desigur, nu au existat probleme, cum ar fi spitback, scurgeri, inundații sau lovituri uscate. Doar că aroma este cam slaba. Chiar și cu lichidele PG care sunt mai indicate chiar si decat cele 50VG/50PG, am găsit totuși că aroma este doar medie.

Justfog Q16 Pro durata de viață a bateriei și încărcarea

Micro USB-ul este situat în partea de jos a bateriei Q16 Pro și are încărcare de tip pass-thru. Când Q16 Pro se încarcă, LED-ul butonului de pornire indica nivelul de încărcare:

 • Alb: 100% -65%
 • Albastru: 65% -30%
 • Roșu: sub 30%

Aceasta este o parte a Q16 Pro Kit care m-a impresionat cu adevărat. Durata de viață a bateriei este excelentă. Am pierdut numărul, dar am reincarcat atomizorul în jur de 6 înainte de a fi nevoie să încarc bateria din nou.

Am mai remarcat acest lucru cu produsele Justfog. Chiar dacă capacitatea bateriei este la egalitate cu alte kituri din clasa sa, dispozitivele Justfog par să reziste mai mult decât altele. Este ca și cum ar fi reglate exact pentru o durată maximă de viață a bateriei.

Avantaje

 • Greutatea tigarii electronice (≤ 60 gr)
 • Drip tip 510 detașabil
 • Alimentarea prin partea superioara a atomizorului
 • Debit de aer reglabil
 • Inhalarea MTL (de la slab la strâns)
 • Baterie eficientă
 • Tensiuni selectabile

Dezavantaje

 • Aroma foarte slaba, fadă

Verdict

Dacă folositi lichide cu concentratie mare de PG și nu sunteți atât de preocupați de aromă, Q16 Pro Kit ar putea fi un kit decent pentru dvs. Din moment ce folosesc încă lichide cu concentratie mare de PG, mă văd folosindu-l ocazional. 

Dar, din păcate, cea mai mare parte a nic salt-urilor sunt 50/50. Adică, cel mai popular tip de lichid pentru kiturile MTL nu este atât de grozav în acest dispozitiv. În această privință, nu îl recomand pentru nic salt-uri … ceea ce este probabil cel mai rău lucru pe care aș putea să-l spun despre o tigara electronica MTL în zilele noastre.

Este posibil ca rezistenta de 1.2 ohmi să funcționeze mult mai bine pentru aromă, dar nu am avuto șansa să o încerc.

Sursa articolui

author-avatar

Despre Tarek

Fondatorul brandului e-Potion in Romania. Am cumparat prima mea tigara electronica in 2012 si de atunci a inceput calatoria mea in lumea vapatului. Din mai multe motive decat pot enumera, folosirea vape-urilor a fost o salvare pentru mine. Acum, scopul meu este sa ajut si alti fumatori sa faca trecerea.

Aricole similare

Lasă un răspuns