Lichid Dinner Lady

Dinner Lady este dintre cele mai interesante branduri de pe piață, Dinner Lady a fost recunoscut pentru originalitate și inovație de multe ori de la lansare. O companie din Marea Britanie care a luat premiul pentru cel mai bun stand la Vaper Expo 2016 din Birmingham, iar gama lor mică, dar perfect formulată de e-lichide dulci și nostalgice nu dezamăgește. În urma succesului lor timpuriu, Dinner Lady continuă să lanseze e-lichide remarcabile, adesea cu un aer clasic britanic.

Dinner Lady este un brand dedicat celor mai bune arome folosind cele mai bune ingrediente posibile. Există o puritate în ceea ce privește aromele lor, ceea ce le face populare și au avut atât succes in randul vaperilor cu expierenta cât și începători.

lichid tigara electronica dinner lady de pe e-potion.ro
Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Este ușor de văzut de ce Dinner Lady a devenit un brand preferat pentru lichidele de tigari electronice premium, atât în ​​Marea Britanie, cât și în întreaga lume. Făcuți în Marea Britanie la cele mai riguroase standarde, folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate, fanii tigari electronice știu că atunci când aleg acest brand, nu vor fi dezamăgiți.