Afișez toate cele 9 rezultate

Subcategorii:

Lichid OOPS

Lichide OOPS

Lichidele OOPS sunt lichide de tigari electronice din gama Flavor Madness. Sunt disponibil intr-un recipient de 60 ml (40ml lichid concentrat si un spatiu de amestecare 20ml) si poate oferi diferite arome si concentratii de nicotina in functie de preferintele utilizatorului.

De ce sa alegi lichidele OOPS?

  • Diversitate de arome: Lichidele Oops sunt disponibile intr-o varietate de arome, astfel incat sa poti alege dintre numeroase optiuni in functie de gusturile si preferintele tale personale.
  • Calitatea ingredientelor: Oops se concentreaza pe producerea de lichide pentru vapat de inalta calitate, folosind ingrediente de calitate si standarde de fabricatie riguroase. Astfel, poti avea incredere in produsul pe care il alegi.
  • Variatii de nicotina: Lichidele Oops au 20ml spatiu de amestecare, astfel incat sa poti sa iti creezi concentratia de nicotina potrivita in functie de nevoile tale.
  • Compatibilitate: Lichidele Oops sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor de vaping, facandu-le potrivite pentru diferite preferinte si stiluri de vaping.