Afișez 1 - 20 din 49 de rezultate

Lichid Flavor Madness

Descopera produsele din aceasta categorie:

Despre Flavor Madness:

Aceste produse sunt create de Flavor Madness, un brand romanesc popular pe piata romaneasca. Fondat in 2017 de catre experti in industria tigarilor electronice cu ani de experienta, Flavor Madness se remarca prin numeroase arome, ingrediente de inalta calitate si o reputatie solida datorita gamei variate de arome.

Echipa de cercetare si dezvoltare a Flavor Madness lucreaza in colaborare cu laboratoare acreditate pentru a asigura siguranta si calitatea produselor lor.

Se adreseaza atat vaperilor cu MTL (mouth-to-lung), cat si celor cu DL (direct-to-lung) si ofera produse la preturi accesibile pentru bugetul vaperilor. Datorita popularitatii sale in Romania, poti gasi produsele Flavor Madness in aproape fiecare vape shop din tara.

Flavor Madness a primit recenzii pozitive de la publicatii de profil si personalitati renumite in comunitatea vaping.

Atentionari si precautii:

Aceste lichide sunt destinate exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani si sunt concepute pentru a fi folosit in tigarile electronice. Nu incerca sa il bei sau sa il utilizezi in alte scopuri. In caz de contact cu pielea, spala zona afectata cu apa. In caz de contact cu ochii, clateste ochii cu apa rece foarte bine.

Daca apar iritatii sau inrosirea ochilor, iti recomandam sa consulti un medic. Daca te simti rau, Opreste utilizarea acestui produs si ia legatura cu un asistenta medicala.

Pentru a asigura increderea clientilor, oferim o politica de returnare si rambursare transparenta(daca lichidul este sigilat si nu a fost amestect cu alta ingrediente), precum si asistenta pentru clienti prin e-mail: office@e-potion.ro si telefon: 0767116427. Produsul a fost testat si certificat pentru calitate si siguranta de catre laboratoare independente.