Afișez toate cele 7 rezultate

Shot Nicotina e-Potion - Nicotinizare

Shot Nicotina e-Potion - printre cele mai apreciate din Romania

Nicotina lichida e-Potion sub forma de shot (shot nicotina) are o concentratie ridicata din aceasta substanta, insa, nu are vreo aroma. O poti folosi in combinatie cu shortfill sau arome speciale, precum  cea de fructe sau prajitura si vei creste, astfel, taria lichidului.

In oferta noastra vei gasi shoturi de nicotina pura cu o concentratie de peste 99%. Astfel, un shot de 20 mg, are in compozitia sa 0.2 ml din aceasta substanta iubita de catre fumatori. Cu ajutorul ei vei obtine mai multa flexibilitate in ceea ce priveste cantitatea pe care o folosesti. Cu cat vei adauga mai mult lichid, cu atat concentratia va fi mai crescuta si throat hit-ul mai intens. In plus, poti calcula cu exactitate cata nicotina ai consumat intr-o zi, lucru care nu e posibil in cazul tigarilor clasice. Nu rata ofertele noastre la Shot nicotina e-Potion de Black Friday

Ce este un shot de nicotina?

Un shot de nicotina este un lichid de tigara electronica fara aroma, cu o concentratie mare de nicotina (de obicei 20mg/ml), care se adauga altor lichide fara nicotina sau cu o concentratie mai mica. Acesta poate fi folosit pentru a personaliza nivelul de nicotina dorit sau pentru a obtine o experienta mai intensa de vapat.

De ce sa folosesti un shot de nicotina?

Unul dintre motivele pentru care poti folosi un shot de nicotina este daca vrei sa te lasi treptat de fumat. Nicotina este substanta care provoaca dependenta la fumatorii de tigari clasice si care le face greu sa renunte la acest obicei. Prin folosirea unui shot de nicotina, poti reduce gradual cantitatea de nicotina pe care o inhalezi prin tigara electronica, pana cand ajungi la zero.

Alt motiv pentru care poti folosi un shot de nicotina este daca vrei sa ai mai mult control asupra experientei tale cu tigara electronica. Poti alege concentratia si intensitatea gustului pe care il doresti, combinand diferite tipuri si arome de baze lichide cu diferite tipuri si concentratii de shoturi de nicotina.

Cum se foloseste un shot de nicotina?

Pentru a folosi un shot de nicotina, trebuie sa il amesteci cu un alt lichid, cum ar fi un shortfill sau un longfill. Un shortfill este un recipient cu lichid care nu este plin complet, lasand loc pentru adaugarea unui shot de nicotina. Un longfill este similar, dar are si aroma incorporata. In functie de cantitatea si concentratia shotului adaugat, poti obtine diferite nivele finale de nicotina in lichidul tau.

De exemplu, daca adaugi un shot de 10 ml cu 20 mg/ml la un shortfill sau longfill de 50 ml fara nicotina, vei obtine un lichid final cu 3.33 mg/ml. Daca adaugi doua shoturi la acelasi recipient, vei obtine 6.67 mg/ml.

Care sunt avantajele si dezavantajele folosirii unui shot de nicotina?

Avantajele folosirii unui shot de nicotina sunt:

  • Poti personaliza nivelul tau preferat de nicotina
  • Poti economisi bani cumparand recipiente mari cu lichide fara sau cu putina nicotina
  • Poti experimenta diferite arome si combinatii

Dezavantajele folosirii unui shot de nicotina sunt:

  • Trebuie sa faci calcule matematice pentru a determina cantitatea si concentratia potrivita ( Calculator de lichid cu nicotina ).
  • Trebuie sa ai grija sa nu depasesti limita legala permisa (20 mg/ml).
  • Trebuie sa agiti bine recipientul dupa amestecare pentru a omogeniza solutia

Descopera produsele din aceasta categorie: