Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Lichide de tigara electronica, Gama lichidele funky pentru tigara electronica by Smokemania

Avem recenzie si un giveaway! Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania.

Funky by Smokemania.

Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania.

Ca de obicei, prietenii nostri de la Academia de vapat, Gogo & Fane, ne surprind cu recenzii bune.

Gama de lichide Funky pentru tigara electronica by Smokemania, contine trei arome :

 • Funky Red
 • Funky Pink
 • Funky Retro

Aceste lichide sunt facute de noi adica de e-Potion ;), ( pentru cine nu stie e-potion : producatorul de lichide, baze si Nicotina pentru tigari electronice ) .

Am inceput acest proiect numit ” Funky ” din Februarie 2020, acest proiect a fost destul de dificil din cauza ca am vrut sa facem ca de obicei LICHIDE BUNE!

Am studiat piata de lichide din Romania, ca sa scoatem lichide destul de unice si sa nu fie repetate, si iata ca am reusit cu gama Funky.

Cea mai grea treaba a fost sa echilibram fiecare reteta, dar cu ajutorul baietilor de la Smokemania, si nu ne uitam de Gogo, acest lucru s-a indeplinit.

O surpriza pentru fanii Callisto si Akashi, vom avea inca un frate, dar este total diferit si mai special, avem acum in lucru o reteta noua pentru un lichid cremos bun rau cu un mix de nuci, caramel sarat si un strop de scortisoara, mai mult aduce aminte de LaFlèche Stugats. speram ca acest lichid va fi gata pana in Noimbrie acest an.

Giveaway!

Ca sa pot sa te inscri la Giveaway-ul facut de Academia de vapat, urmareste clipul pentru cuvintul cheie 😉 si scrie acest cuvant in comentariu, dai subscribe la canalul de academia de vapat.

Poti castiga un set din 3 seturi de lichide, adica un funky pink, funky red si un funky retro, in plus un T-shirt si o sapca Funky. Succes!

Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania.

Lichid tigara electronica Funky Red by Smokemania:

Asa cum îi spune si numele, Red este un mix clasic de fructe rosii. Dar cu siguranta vei fi surprins, pentru ca nu ai mai intalnit asa ceva. Am folosit capsuni pentru
dulceata lor, mere rosii pentru gust plus aroma lor putin acrisoara si pepene rosu pentru un aftertaste unic. Lichidul nu este exagerat de dulce, iar aroma va predomina intreaga zi. Cu siguranta ai intalnit pana acum lichide care nu erau suficient de aromate, dar aici nu este cazul. Am pus 20% aroma ca sa te poti bucura de gustul fructelor chiar daca pui doua nicshoturi in lichid sau daca ai un clearomizor clasic.

Lichid Tigara Electronica Smokemania Funky Red 40ml, reduceri, e-potion, tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, lichide tigari electronice, lichid tigari electronice, atomizor tigara electronica, atomizoare tigari electronice, mod tigara electronica, moduri tigari electronice, magazin tigara electronica sibiu, magazin vapat sibiu, rezistenta , lichide smokemania, Tigara electronica e-Potion- Cumpara tigara electronica, Lichid Tigari Electronice, nicotina ieftina, atomizoare tigari electronice, moduri tigari electronice, arome tigari electronice, baze e-potion, shot nicotina , 20mg,
 • Cantitate lichid : 40ml.
 • Capacitate : 60ml ( spatiu liber 20ml pentru adaugarea bazei sau a NicShot-urilor ).
 • Aromă : capsuni , mar si pepene rosu.
 • VG/PG : 70%/30%.
 • Conține 20% aromă.
 • Fabricat în România.
 • Acest lichid nu conține nicotină !

Lichid tigara electronica Funky Pink by Smokemania:

Funky Pink este un mix fructat, mediu de dulce din mango, piersici si guava. Mango-ul are gust identic cu ce se gaseste la noi, dulce acrisor dar nu exagerat si cu o usora aroma specifica acrisora. Pe expirare se simt piersicile, persista aroma de fruct iar guava are rolul de a aduce o mica tenta exotica acestui mix. Excelent pentru tras direct in piept (lung inhale), Pink-ul nostru  nu te va obosi si nici nu te vei plictisi de el! Toata gama Funky are 20% aroma in mix, ceea ce inseamna ca doua shoturi adaugate sau 20ml de baza nu vor face un lichid slab sau fad.

Lichid Tigara Electronica Smokemania Funky Pink 40ml
 • Cantitate lichid : 40ml.
 • Capacitate : 60ml ( spatiu liber 20ml pentru adaugarea bazei sau a NicShot-urilor ).
 • Aromă : mango, piersica si guava.
 • VG/PG : 70%/30%.
 • Conține 20% aromă.
 • Fabricat în România.
 • Acest lichid nu conține nicotină !

Lichid tigara electronica Funky Retro by Smokemania:

Funky Retro, vedeta gamei noastre de lichide este un lichid construit in jurul caiselor. Cu rabdare multa, in timp am reusit sa punem in evidenta aroma caiselor folosind dulceata piersicilor iar gustul final usor dulce al lichidului este asigurat de pepenele galben. Noua ne-a placut foarte mult ce a iesit, un lichid dulce acrisor, din fructe cunoscute si usor de identificat care te surprinde placut cu fiecare abur tras. Poate fi mixat cu usurinta cu doua nicshoturi iar aroma lichidului Funky Retro efectiv iti va surprinde papilele intrun mod placut!

Lichid Tigara Electronica Smokemania Funky Retro 40ml
 • Cantitate lichid : 40ml.
 • Capacitate : 60ml ( spatiu liber 20ml pentru adaugarea bazei sau a NicShot-urilor ).
 • Aromă : caise , piersica si pepene galben .
 • VG/PG : 70%/30%.
 • Conține 20% aromă.
 • Fabricat în România.
 • Acest lichid nu conține nicotină !

Daca ti-a placut acest articol : Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania, poti sa ne urmaresti pe facebook sau in blogul nostru pentru noutati.

De unde pot cumpara acest lichide?

Poti cumpara lichidele de tigara electronica gama Funky by Smokemania de pe : e-Potion.ro sau la toate magazinele Smokemania.

Cat cost un lichid ?

fiecare lichid de tigara electronica din gama Funky by Smokemania costa 30lei.

Lihidele gama Funky au nicotina ?

Acest lichide vin in varainta de shortfill ( 40ml de lichid extra aroma ) si nu contin nicotina, dar au spatiu de amestecare 20ml pentru adaugare nicshoturi si/sau baza.

Cum pot sa fac lichidul de 3mg si cat costa?

Se adauga la fiecare shortfill un shot de nicotina 18mg/20mg si 10ml baza fara nicotina. dupa ai se agita flaconul foarte bine.
Pachetul de lichid tigara electronica 3mg 60ml costa 45 lei.

Cum pot sa fac lichidul de 6mg si cat costa?


Se adauga la fiecare shortfill doua shoturi de nicotina 18mg/20mg. dupa ai se agita flaconul foarte bine.
Pachetul de lichid tigara electronica 6mg 60ml costa 51 lei.
Daca ti-a placut acest articol : Lichide de tigara electronica Funky by Smokemania, poti sa ne urmaresti pe facebook sau in blogul nostru pentru noutati.

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa