Piese modulare/Moduri tigari electronice

Ce inseamna moduri tigari electronice?

Modurile tigari electronice (uneori numite Box moduri) se referă la țigările electronice care vin fără atomizor sau baterie încorporată și, în general, au un design „cutie”, de unde a provenit termenul „box mod”.

Citeste mai mult

Modurile de tigari electronice oferă de obicei vaperilor o opțiune mai avansată atunci când vine vorba de vapare, multe dintre ele având un fel de ecran care afișează toate informațiile cheie de vapare, precum și modurile disponibile. Modurile de tigari electronice sunt ideale pentru vaperii care doresc să potrivească un rezervor ales de ei cu o țigară electronică care se potrivește preferințelor personale.

De obicei, modurile de tigari electronice vor necesita instalarea bateriilor ( acumulatori ), cum ar fi si acestea: acumulator 18650, acumulator 20700 sau acumulator 21700, înainte ca vaparea să poată avea loc, iar puterea de ieșire este în general mult mai mare decât cea a altor țigări electronice, datorită dimensiunii mai mari și capacității bateriei. Modurile de tigari electronice sunt o alegere excelentă dacă doriți să utilizați un atomizoarele de tigari electronice de înaltă performanță, cum ar fi cele atomizoarele tigari electronice sub-ohm, atomizoarele tigari electronice RTA sau atomizoarele tigari electronice RDA, dar sunt deasemenea potrivite și pentru atomizoarele tigari electronice mai puțin puternice, în cazul în care durata de viață a bateriei este ceea ce cautam.

Ce sunt modurile cu bateria integrata?

La fel ca mai sus, modurile de tigari electronice cu bateria integrata sunt denumite de obicei moduri de tip boxmod și, de obicei, prezintă aceleași moduri avansate și variații găsite la omoloagele lor, „ mod tigara electronica”. Cu toate acestea, principala distincție este că un „mod cu bateria integrata” vine cu un acumulator integrat care nu poate fi îndepărtat. Aceste moduri sunt ideale pentru vaperii care nu doresc să utilizeze baterii schimbabile, preferând în schimb să utilizeze o sursă internă de energie.

Anumite moduri cu baterii integrate sunt mai simple în operare și nu este neobișnuit să găsiți unul fără caracteristicile și modurile avansate obișnuite, ceea ce face ca aceste tipuri de tigari electronice să se potrivească mai bine atomizoarele cu putere redusă sau vaperilor care doresc o durată mai mare de viață a bateriei între încărcări.

Modurile cu bateria integrata pot fi utilizate cu o varietate de atomizoare și sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații de vapare, inclusiv utilizarea rezervoarelor RTA pentru vaperi cărora le place să producă nori mari de aburi sau pur și simplu dacă preferați să nu aveți problema inlocuirii bateriilor descarcate cu cele incarcate.

de pe e-potion.ro
Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 43 de rezultate

Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 43 de rezultate