Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Newsletter

Abonare Newsletter e-Potion:

Inregistrarea la newsletter-ul e-Potion presupune difuzarea celor mai noi oferte si reduceri prin intermediul unui buletin informativ personalizat.

Substitute S.R.L. va informeaza astfel ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in scopuri de publicitate directa, prin care se urmareste consolidarea unor relatii cu clientii, cu scopul de a reveni intr-o relatie (pre-)contractuala si de a contribui la fidelizarea acestora, prin favorizarea distributiei serviciilor si a produselor promovate.In acest scop, aceste date nu vor fi transmise niciunei parti terte, neasociate contractului incheiat intre Substitute S.R.L. si dumneavoastra.

In scopul optimizarii asistentei clientilor, Substitute S.R.L. stocheaza comportamentele clientilor, precum produse cumparate frecvent, cosuri abandonate, etc., intr-o baza centralizata, in format electronic, din care se evidentiaza astfel anumite interese personale la nivelul fiecarui client. In urma acestora, ne directionam actiunile in sensul imbunatatirii satisfactiei si loialitatii clientilor, pentru ca fiecare sa beneficieze astfel de un serviciu personalizat in mod individual.

In vederea exprimarii de catre dvs. a consimtamantului pentru prelucrarea de date cu caracter personal in vederea transmiterii newsletter-ului, puteti consulta Politica noastra de Protectia datelor aici.

Clientul poate oricand sa se opuna prelucrarii datelor sale cu caracter personal in scopurile mentionate, obiectia avand astfel ca efect faptul ca Substitute S.R.L nu va mai prelucra pe viitor, in scopuri de profilare, datele cu caracter personal ale clientului. Dupa dezabonare, datele vor fi stocate complet statistic si anonimizat.

Puteti anula oricand acest acord prin de-bifarea butonului din dreptul Abonare generala. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, nu si retroactiv.

[sibwp_form id=1]

Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa