Dinner Lady Vape Pro

Descopera Dinner Lady Vape Pro la e-Potion, tigara electronica de unica folosinta de la celebrul brand Dinner Lady, acum preumpluta cu aromele lor celebre la nivel mondial. Fiecare dispozitiv este gata de utilizare, oferindu-ti acces imediat la gusturi unice si experiente de vapat de neegalat.

Dinner Lady Vape Pro
Filtre

Ce este Dinner Lady Vape Pro?

Dinner Lady Vape Pro este o tigara electronica de unica folosinta, creat de brandul renumit Dinner Lady. Cu o capacitate de 2 ml de nicotina sub forma de sare si o concentratie de 20 mg, acest dispozitiv este construit din otel inoxidabil si PETG, avand un finisaj de cauciuc. Designul ergonomic si discret il face usor de manevrat, iar bateria integrata de 500mAh iti ofera pana la 600 de pufuri.

De ce sa alegi Dinner Lady Vape Pro?

Optand pentru Dinner Lady Vape Pro, beneficiezi de multiple avantaje. In primul rand, acest vape este TPD compliant, asigurandu-ti ca respecta toate standardele de siguranta. Cu o gama de 14 arome populare, de la fructe si bauturi la menta si deserturi, ai la dispozitie o varietate care sa iti satisfaca orice pofta. Bateria de 500mAh garanteaza o durata de viata impresionanta, permitandu-ti sa te bucuri de pana la 600 de pufuri cu acest Puff Bar.

Cum sa folosesti Dinner Lady Vape Pro?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate tigara electronica cu nicotina Dinner Lady Vape Pro.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.