Afișez toate cele 8 rezultate

Subcategorii:

VAAL 1800

Ce dispozitive Vaal 1800 gasesti pe e-potion.ro?

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a selecta dintre aparate de unica folosinta de la Vaal, prevazute cu cate 1800 de pufuri, dar si cu arome foarte variate. Poti opta pentru sortimente fructate, asa cum sunt mango, ananas, piersica, mere, dar si capsuni sau kiwi.

In cazul in care iti doresti o aroma puternica, dar lipsita de nicotina, pe e-potion.ro poti gasi dispozitive Vaal, care iti vor garanta experiente aparte.


Ce sunt dispozitivele Vaal 1800?

Discrete si chiar elegante, aparatele de acest fel sunt considerate a fi mini narghilele, dotate cu baterie preincarcata si aroma deosebita. Datorita faptului ca functioneaza pe baza de vapori, Vaal 1800 sunt potrivite pentru spatiile deschise ori inchise, indiferent daca esti in oras sau acasa.


De ce sa alegi dispozitive Vaal 1800?

In cazul in care iti doresti sa descoperi noi dispozitive, care sa iti permita sa te bucuri de arome dintre cele mai variate, suntem siguri ca Vaal 1800 este solutia. Le poti utiliza oriunde te-ai afla, savurand aroma in limita a 1800 de pufuri. In plus, acestea sunt potrivite atat pentru cei care vor doar sa incerce aromele, cat si pentru cei care doresc sa renunte la tigarile obisnuite, fiind complet lipsite de nicotina.
Tigara electronica de acest fel este de unica folosinta, astfel ca vei avea ocazia de a incerca mai multe arome, imediat ce dispozitivul se epuizeaza.