Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Recenzia JUUL Pod

Recenzia JUUL Pod

Trecerea de la fumat la vapare poate fi descurajantă și frustrantă. O parte din frumusețea vapingului este pletora de alegeri și personalizări nesfârșite.

Cu toate acestea, acest lucru aduce și nenumărate complexități care pot opri mulți utilizatori incepatori. Vă veți confrunta cu mii de opțiuni de lichide de tigara electronica în diferite concentrații de nicotină și raporturi PG/VG, diverse baterii, rezistente și rezervoare și, uneori, o lipsă de opțiuni de calitate.

JUUL, de la JUUL Labs, elimină toate acele probleme. Combinând tehnologia de calitate într-un design modern cu performanțe coerente, JUUL a fost destinat măreției.

Pod JUUL Specificatii:

• Dimensiunea Podului JUUL:

  • Lungime (baterie): 8.72 cm
  • Lungime (baterie + pod): 9.48 cm
  • Lățime: 1.51 cm

• Capacitate cartusului JUUL Pod: 

0.7 ml = aproximativ 200 de pufuri.

• Ingrediente e-lichidlui JUUL Pod: 

glicerina, propilen glicol, uleiuri naturale, extracte și arome, nicotină și acid benzoic

• Concentrația nicotinică a Podului JUUL: 

5% nicotină în greutate (59 mg/ml per capsulă) în Statele Unite și 1.7% nicotină în greutate în UE și Israel.

• Puterea Podului JUUL: 

estimată la aproximativ 8 W

• Vârsta de cumpărat JUUL: 

21 de ani (online SUA) si 18 ani in EU.

• Disponibilitatea Podului JUUL:

Statele Unite, Marea Britanie (1.7% versiune de nicotină), Elveția (1.7% versiune de nicotină), Franța (1.7% versiune de nicotină), Israel (1.7% versiune de nicotină), Germania (în curând), Rusia (în curând), Italia (în curând)

• Culorile Podului JUUL:

Gri metalizat (standard) și Argintiu.

Cum sa folositi JUUL: un ghid rapid si usor de inceput

JUUL este o tigara electronica de tip POD care nu se reîncarcă, similar cu un vape de unică folosință, cum ar fi Hyppe Plus, dar în loc să aruncați întregul dispozitiv, doar cartusele sunt aruncate.

JUUL Pod conține în mod obișnuit doar două componente, o baterie și un cartus umplute cu lichid de tigara electronica. Cartusul se introduce în carcasa bateriei și sunteți gata de vapat. Este foarte ușor.

POD-urile JUUL vin într-o concentrație de nicotină (59 mg/ml) și în 8 arome. Cartusele cu aroma de Virginia Tobacco și Mint vin, de asemenea, într-o opțiune de 3% nicotină (30 mg/ml).

Cea mai bună opțiune pentru a începe, este kitul de pornire JUUL. Acest kit include: o baterie JUUL, patru arome (Mango, Mint, Virginia Tobacco și Creme Brulee) și un încărcător USB.

Kit-ul costă 49,99 USD și oferă o garanție de un an. Un pachet de 4 cartuse costă 20.99 USD. Potrivit unui calculator de pe site-ul JUUL, un fumător de un pachet de tigari clasice pe zi (gandindu-ne ca un pachet costă 6 USD) va economisi 949 USD pe an.

În timp ce JUUL nu este cea mai accesibilă formă de vapare, este de departe cea mai convenabilă și va fi în continuare mult mai ieftină decât fumatul.

Potrivit JUUL, un cartus este aproximativ egal cu conținutul de nicotină al unui pachet de țigări. Asta nu înseamnă că un POD JUUL este echivalent cu fumatul a 20 de țigări. Potrivit Public Health England, vaparea este cu 95% mai puțin dăunătoare în comparație cu fumatul. Când comparați un JUUL cu țigările, acesta este valabil numai pentru conținutul de nicotină.

Un POD, în funcție de frecvența de utilizare, va dura o zi sau mai mult (veți inhala câteva sute sau mai multe pufuri pe pod). Bateria nu va rezista toată viața podului; probabil că va trebui să o încărcați o dată pe zi dacă îl utilizați frecvent.

Încărcarea bateriei durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți unul dintre încărcătoarele portabile JUUL, timpul de încărcare va varia.

JUUL are un LED mic care indica durata de viata a bateriei. Pentru a vă verifica bateria, pur și simplu atingeți de două ori JUUL și va clipi una dintre cele trei culori: verde pentru un nivel ridicat, galben pentru mediu și roșu înseamnă că bateria va trebui să fie reîncarcata în curând.

JUUL POD PRO:

Super ușor de utilizat

JUUL nu ar putea fi mai simplu de utilizat: așezați un cartus în baterie și vapati când doriți. Nu există butoane sau meniu complicat de navigat. Luați un puf când doriți. După ce cartus-ul este gol, scoateți-l și înlocuiți-l cu unul nou. Fumătorii vor aprecia simplitatea.

Pufuri consistente

JUUL este un dispozitiv modest. Ceea ce îl diferențiază de alte dispozitive de dimensiuni similare este tehnologia și performanța inovatoare. Tehnologia din JUUL funcționează bine!

JUUL folosește controlul automat al temperaturii, o caracteristică ce se găsește de obicei în modurile voluminoase de vape cu setări complexe. Datorită controlului temperaturii, JUUL nu produce gustul de ars sau „lovituri” arse ca unele dispozitive dintre cele de la concurența sa.

JUUL folosește în cartusele lichid de tigara electronica pe bază de sare de nicotină. Această „sare”, din punct de vedere chimic, înseamnă că nicotina are un ion încărcat pozitiv și negativ, care netezește gustul dur al nicotinei găsit în dispozitivele cu aspect similar. Acestea fiind spuse, veți simți când il veți folosi! JUUL imită îndeaproape senzația de fumat – majoritatea celorlalte produse vape nu au reușit să reproducă senzația respectivă.

JUUL „lovește” ca o țigară 

JUUL oferă ceea ce este cunoscut sub numele de inhalare gură-plămân (MTL) astfel ca inhalarea este destul de strânsa. Această extragere este similară cu cea a unei țigări prin faptul că inhalați mai întâi în gură înainte de a lua în plămâni. Aceasta este cea mai familiară și mai confortabilă atracție pentru trecerea de la fumat la vapare.

Este mic și discret

JUUL este foarte ușor, cântărind cam la fel ca un stilou tipic cu cerneală. Este puțin peste 14 grame, cu un cartus instalat. Complet asamblat, are puțin peste 9.5 cm lungime și 1.5 cm lățime. O țigară are o lungime de 8.3 cm, ceea ce face JUUL marginal mai mare. Mărimea mică și greutatea redusă vor fi în concordanță cu ceea ce fumătorii sunt obișnuiți.

JUUL este, de asemenea, discret în timpul utilizării. Acest lucru îl face optim pentru cei care nu doresc să atragă atenția asupra lor. Acest lucru se pretează bine la vapatul în cluburi, baruri, la birou (dacă vaping-ul este permis) și nenumărate alte scenarii în care vape-urile mari care produc nori de aburi atrag o atenție nedorită.

Arome cu gust precis

Aromele: Mango, Menta, Fructe, precum și Tutunul Clasic. Este dificil de descris gustul aromelor, dar toate sunt destul de exacte pentru ceea ce ar trebui să fie. Spre deosebire de multe arome ale lichidelor pentru tigari electronice, aceste arome nu sunt prea dulci. Acest lucru le face ușor de placut, indiferent de ora din zi.

Fără mizerie

Capsulele și bateria JUUL au evoluat în timp. În versiunile anterioare, capsulele au avut probleme cu scurgerea. Totul a fost rezolvat acum. Mustiucul are acum tampoane de bumbac care împiedică pătrunderea lichidului în gură, iar partea inferioară a cartusului este rezistente la scurgeri inspre conexiunea cu bateria.

Serviciul clienților și garanția

JUUL are o garanție de un an, iar asistența pentru clienți are o reputație solidă. Citiți pe orice forum vape sau platformă de socializare și o sa vedeți ca feedback-ul clienților cu privire la asistența JUUL este chiar pozitiv. Acestea fiind spuse, nu a trebuit să folosesc acest serviciu în cei trei ani în care am fost utilizator JUUL.

JUUL este un mic dispozitiv solid, care poate lua o tranta.

JUUL POD CONTRA:

Opțiuni limitate de nicotină

Unul dintre principalele puncte de vânzare ale JUUL este concentratia ridicată a nicotinei. Dar există o singură opțiune pentru majoritatea aromelor. În prezent, JUUL oferă doar o concentrație mai mică de nicotină (1.7%) pentru aromele Mint și Classic Tobacco. Pentru cei care trec de la țigări la vapat, acest lucru nu va fi o problema. Problema este că unii utilizatori ar dori să renunțe la consumul de nicotină după ce au lăsat țigările în urmă.

Aromă și culori limitate

Aceasta a fost mai mult o problemă în anii precedenți, dar este totuși o critică corectă a JUUL. Nu există multe opțiuni de culoare și nu există o listă lungă de arome din care să alegeți. Se pare că JUUL este conștient de necesitatea mai multor opțiuni de arome și culoari, deoarece au lansat recent culori în ediție limitată (cum ar fi bleumarin și auriu), iar câteva arome diferite au fost adăugate recent. În calitate de utilizator pasionat al JUUL, mai multe opțiuni de aromă ar fi un dar!

Disponibilitate limitată în afara SUA

În prezent, JUUL este disponibil numai în Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Elveția și Israel. Majoritatea restului lumii va trebui să aștepte pentru a achiziționa dispozitivul. Ce păcat! Există o mulțime de fumători în restul lumii care ar putea beneficia de accesul la JUUL.

Concluzie

• Foarte ușor de utilizat

• Satisfacție de neegalat pentru fumători (nicotină ridicată + performanță excelentă)

• „Loveste” ca o tigara

• Dimensiune mică și factor de stealth (te ascunzi usor)

• Profiluri de aromă solidă

• Scurgeri putine sau deloc

• Durabil

• Serviciu clienți excelent și garanție

• Concentrații limitate de nicotină

• Arome și culori limitate

• Disponibilitate limitată în afara SUA

Sursa articolului

Sursa foto: elements.envato.com, vape.hk

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.