Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Recenzie Kit Voopoo DRAG 3

Recenzie Kit Voopoo DRAG 3

Cei de la Voopoo sunt gata sa ne uimeasca cu noul kit Voopoo DRAG 3.

Bună ziua și bine ați venit pentru o altă recenzie la e-potion.ro! Astăzi dorim să vă prezentăm recenzia noastră Kit Voopoo DRAG 3.

Este o revenire a unui design clasic care pretinde, de asemenea, că este punctul culminant al eforturilor lor pentru fabricarea vape-pod-urilor din ultimul an cu dispozitive precum seria DRAG S / X și Argus. Linia de moduri DRAG de la Voopoo a văzut acum o serie de repetari, de la clasicul Box mod mare și plin al DRAG până la DRAG S, un pod vape sub-ohm elegant și portabil. Astăzi, Voopoo sunt nerabdatori să prezinte un nou dispozitiv care reușește să combine cunostintele lor in putere de box mod și portabilitate de pod. Vom arunca o privire asupra noului Voopoo DRAG 3.

kit Voopoo DRAG 3 – Conținutul cutiei:

• Mod DRAG 3.

• Atomizor TPP Pod.

• 1 x Rezistenta TPP-DM2 (0,2 ohm).

• 1 x Rezistenta TPP-DM1 (0,15 ohm).

• Cablu USB-C.

• Manual de utilizare.

kit Voopoo DRAG 3 Specificații:

• Materiale utilizate: piele și aliaj de zinc.

• Putere: 5 – 177W.

• Capacitatea bateriei: 2 baterii 18650 (nu sunt incluse in cutie).

• Capacitate pod: 2ml.

kit Voopoo DRAG 3 Design-ul si calitatea constructiei

Voopoo DRAG3 a combinat elemente de la ambele dispozitive:  pod si box mod. Voopoo DRAG 3 este cu siguranta cel mai sofisticat dispozitiv de la Voopoo într-o perioadă lungă de timp.

Designul DRAG 3 dezvăluie o serie de îmbunătățiri față de iterațiile (repetarile) anterioare. Modul are o asemănare puternică cu modelele DRAG anterioare, prezentand semnul lor distinctiv pe carcasa vastă și panoul mare al bateriei amovibile.

Cu toate acestea, o privire mai atentă va dezvălui noi influențe. Modul este acum înfășurat într-o căptușeală luxoasă din piele, asigurându-se că modul este protejat de căderi și lovituri de suprafață.

În partea de sus a modului avem, de asemenea, sigla DRAG afișată cu mândrie ca un steag pe catarg. Unitatea are încărcare USB de tip C, despre care vom vorbi în detaliu în curând.

Una dintre cele mai mari modificări pe care le veți observa imediat cu DRAG 3 este utilizarea unui sistem vape pod în locul rezervorului tradițional sub-ohm pe care v-ați aștepta să îl găsiți pe un dispozitiv ca acesta. Vom vorbi mai detaliat despre noul sistem fantastic TPP Pod de mai jos. DRAG 3 are o interfață simplificată de trei butoane – un buton mare de declanșare și două mai mici pentru putere și navigarea în meniu.

kit Voopoo DRAG 3 Caracteristici si functii

Voopoo DRAG 3 are o varietate mare de moduri și funcții.

DRAG 3 se mândrește cu o actualizare a sistemelor sale de la bord sub forma cipului GENE.Fan 2.0 instalat în hardware-ul unității, asigurând cel mai rapid timp de tragere (inhalare) posibil, moduri de funcționare alternative și o serie de protecții de putere, inclusiv:

        • Functie de oprire la pufuri peste 10 secunde.

        • Protecție la scurtcircuit.

        • Protecție la suprasarcină (la supraincarcare).

        • Protecție la supracurent de ieșire.

        • Protecție la suprasarcină (la descarcare).

        • Protecție la supratemperatură.

        • Echilibreaza încărcarea cu diferite baterii.

Protecție inversă a bateriei Este o suită incredibil de sofisticată de siguranță, care este garantată pentru a vă asigura o durata de viață posibila a DRAG 3.

Voopoo DRAG 3 are o gamă uriașă de putere de 5W – 177W, o cantitate gigantică de putere care vă permite să vă răsfățați cu cei mai mari aburi posibili.

În plus față de modul de bază de putere, are și o serie de alte funcții utile.

Modurile de utilizare ale DRAG 3 se întind pe gamă, de la modul începător „Smart”, prietenos si ușor de utilizat, care împiedică modul dvs. să depășească puterea de ieșire recomandată pentru o rezistenta dată și modul „RBA” cu focalizare mai intermediară, care dezactivează un număr de protecții pentru a vă oferi cea mai mare putere posibilă!

Folosind DRAG 3 peste 80W, se va activa automat modul „Super”, ceea ce mărește viteza de declansare ( high frequency) pentru experienta cat mai placuta pentru fanii cloud chasing.

DRAG 3 vede, de asemenea, revenirea binevenită a modului de control al temperaturii! Un apel cu taxa inversa către o generație anterioară de vapare, modul TC vă permite să setați o limită de căldură pentru dispozitiv pe anumite rezistente, asigurând vapori consistenți, fără a fi nevoie să vă supravegheați utilizarea.

Modul de control al temperaturii nu este inclus în mod ca standard, dar poate fi descărcat gratuit ca o actualizare a firmware-ului de pe site-ul Voopoo.

Acest lucru ne lasă destul de încântați dacă ne putem aștepta la mai multe moduri și funcții în viitor!

kit Voopoo DRAG 3 – Cum sa-l folositi

Utilizarea Voopoo DRAG 3 este extrem de simplă.

Găsiți puterea ideală de ieșire cu cele două butoane mai mici de la bază.

Utilizați modul inteligent (modul Smart) dacă nu sunteți sigur; protecția de putere nu vă va permite să creșteți puterea dincolo de intervalul recomandat!

Apoi, pur și simplu apăsați butonul de declanșare mai mare din partea de sus a modului pentru a începe să produceți vapori.

Cipul GENE asigură un fire rapid, deci nu este nevoie să astept înainte de a inhala.

kit Voopoo DRAG 3 rezistente TCC

Rezistentele TCC sunt o actualizare la deja genialele serii de rezistente PnP.

DRAG 3 vede introducerea unui nou pod de către Voopoo, sistemul TPP (Tank Pod Push).

O nouă varietate revoluționară de poduri, folosește tehnologia de convecție bidirecțională și „simulare aerodinamică” pentru a produce cel mai eficient proces de atomizare posibil.

Dispunând de un conector 510, elemente de design magnetic și un vârf de picurare 810, TPP este versatil, dar în primul rând orientat către utilizarea sub-ohmului.

Schimbarea rezistentelor pe TPP este la fel de simplă ca și pe vechiul sistem PnP Pod; o scoateți pe cea veche, o introduceți pe cea noua și sunteți gata să pufaiți.

Seria TPP mărește spațiul interior al atomizorului și crește viteza de încălzire, rezultând o experiență extrem de simplificată.

Ambele varietăți de rezistente TPP prezintă miez din plasă și sunt distinct sub-ohm și ar trebui utilizate cu lichid de vapori cu conținut ridicat de VG.

Rezervorul pentru pod TPP este atât de versatil încât puteți pur și simplu să scoateți conexiunea magnetică 510 și să atașați secțiunea podului direct la un alt sistem de pod Voopoo precum DRAG S și să-l utilizați imediat!

kit Voopoo DRAG 3 – Durata de viata a bateriei si incarcarea

Cele doua baterii se incarca surprinzator de repede prin cablul USB Tip C.

DRAG 3 are două baterii externe 18650, care pot fi încărcate rapid în unitate datorită cablului USB de tip C care este inclus, mult mai rapid decât micro-USB, care a fost standard din industrie până de curând.

Cipul GENE.Fan.2.0 vă asigură, de asemenea, că puteți încărca două baterii de la diferiți producători la același ritm în DRAG 3.

În timp ce DRAG 3 este capabil de o putere de iesire extrem de mare, cu două baterii 18650 complet încărcate, vă puteți aștepta la o zi întreagă de acțiune în cloud (nori), indiferent cât de mare ați seta puterea.

kit Voopoo DRAG 3 – Performanta

Voopoo DRAG 3 este visul unui “cloud chaser”. Numai pentru cei interesati !

Chipul GENE nu dezamăgește; din momentul în care apăsați butonul de declansare, DRAG 3 oferă o cantitate incredibilă de aburi gros și corpolent.

Rezistentele TCC dau aroma extrem de bine, spațiul interior extins și materialele din plasă ajută la obținerea unor „lovituri” proaspete și gustoase puf după puf.

DRAG 3 este atât de puternic încât ar rezista bine la competiție, capabil să producă nori intensi de vapori care sa abureasca foarte repede o cameră intreaga.

Datorită intensității dispozitivului, îl recomandăm celor care se bucură de „aburii” mari și explorarea aromelor.

Concluzie

Voopoo DRAG 3 reuseste sa combine ceea ce este cel mai bun din cele doua generatii.

Voopoo DRAG 3 este un titan, o mașină magnifică de putere pură, proiectată pentru sofisticatele sub-ohm si pentru utilizatorii care doresc un mod elegant și confortabil, cu o putere de iesire surprinzătoare și la fel de mare de a face”aburi”.

Nu vom recomanda neapărat Voopoo DRAG 3 pentru cei a căror atracție principală pentru vaping este renunțarea la fumat, deoarece un dispozitiv mai puțin robust și puternic ar face probabil o treabă mai bună de combatere a poftelor (de a fuma).

Rezervorul de poduri TCC este revoluționar, iar firmware-ul actualizabil ne oferă multe speranțe că Voopoo va continua să încarce noi moduri și funcții, făcând din acesta un kit de vapori sub-ohm cu dovadă a viitorului.

Îi ajutăm pe fumători să treacă la vaping din 2012, așadar simțiți-vă destul de încrezători că putem recomanda produse excelente tuturor clienților.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.