Despre Tigara

Innokin jem pen – Alegere buna pentru incepator

Innokin jem pen - Alegere buna pentru incepator

Tigara electronica Innokin JEM Pen se prezinta intr-o forma clasica de stilou AIO. Este o nouă adăugare într-un segment de piață cam neglijat, deoarece majoritatea AIO-urilor din zilele noastre se prezintă în forme și modele plate, cutii sau compacte.

Tigara electronica Innokin JEM pen seamănă cu stilourile în stil eGo, care erau populare în anii anteriori de vapare, dar de atunci și-au dat locul dispozitivelor în stil pod. Tigara electronica Innokin JEM Pen își împrumută numele de la un produs Innokin anterior, JEM / Goby, un set de putere reglabilă care funcționa în esență ca un AIO.

Dintr-o perspectivă tehnică, tigara electronica Innokin Jem Pen se concentrează mult mai mult pe simplitate și ușurința în utilizare. Este un stilou de vapat fără prostii, ce permite o inhalare în stilul țigării, concepută pentru a imita senzația de fumat. Și, ca atare, este un produs care vizează în mod clar fumătorii și vaperi începători.

Tigara electronica Innokin jem pen specificatii

 • Dimensiuni: 16 mm x 129,5 mm
 • Capacitate: 2 ml
 • Baterie: baterie internă
 • Capacitatea bateriei: 1000 mAh / 3,7V
 • Putere: 13 wațts
 • Tensiune: ieșire constantă
 • Timp limită: 15 secunde
 • Curent maxim de ieșire: 5 amperi
 • Gama de rezistență: 0,6 – 3,5 ohmi
 • Material carcasa: Oțel inoxidabil
 • Culori: argintiu, alb, negru, albastru, roz, cosmos

Conținutul tigara electronica Innokin Jem Pen

Tigara electronica Innokin JEM Pen alitatea si designul

Tigara electronica Innokin JEM Pen este un alcatuit din patru piese – baterie, atomizorul, rezistenta și capacul de la alimentare. Corpul este fabricat din oțel inoxidabil și este relativ ușor iar forma este subțire și alungită, tipică pentru acest tip de stilouri vape.

Butonul de declanșare este din plastic și se apasa usor, iar toate modelele vin cu un accent auriu in locul unde atomizorul se înșurubează cu bateria.

În cele din urmă, există o sticla pe ambele părți ale atomizorul, care arată nivelul lichidului de tigara electronica rămas. Sticla este puțin încastrata sub partea metalică a atomizorului, care, combinată cu dimensiunea redusă, îl face mult mai puțin predispus la rupere decât un atomizor de sticlă standard.

Mi-aș dori ca Tigara electronica Innokin JEM Pen :

Să vină cu un muștiuc 510 detașabil, dar pe de altă parte, muștiucul servește și ca punct de prindere pentru îndepărtarea părții superioare pentru umplere. În afară de asta, designul „Cosmos” este singurul care nu are o singură culoare și vine cu un design de tip graffiti, cu planete și alte lucruri spațiale.

Nu sunt un mare fan, dar este diferit cu siguranță. Una peste alta, Tigara electronica Innokin JEM Pen este un produs bine construit, dar, evident, Innokin l-a jucat în siguranță în ceea ce privește designul lucrurilor. Și pentru un produs pentru începători, se prezinta foarte bine.

Tigara electronica Innokin JEM pen – Noțiuni de bază

Designul Tigara electronica Innokin JEM Pen se concentrează pe ușurința utilizării. Pentru a începe, urmați acești pași simpli:

 • Deșurubați secțiunea atomizorului
 • Înșurubați o rezistenta la baza atomizorului
 • Picurați ~ 5 picături de lichid în mijlocul rezistentei
 • Înșurubați din nou secțiunea atomizorului
 • Deșurubați partea superioară (capacul de la alimentare)
 • Umpleți găurile mai mari din perimetrul deschiderii
 • Înșurubați partea de sus și puneți-o deoparte timp de 5 minute pentru ca rezistenta să se imbibe cu lichid
 • Porniți dispozitivul (5 clicuri pe butonul de pornire)
 • Apăsați butonul pentru a o folosi

Poate părea mult dintr-o privire, dar, cu excepția așteptării de cinci minute pentru imbibarea rezistentei, întregul proces poate fi finalizat în câteva secunde.

Performanţă Tigara electronica Innokin JEM pen

După cum am menționat în introducere, Tigara electronica Innokin JEM Pen își împărtășește numele cu un produs Innokin anterior, JEM / Goby. Dar, chiar dacă cele două dispozitive utilizează aceleași rezistente, acestea funcționează foarte diferit.

Și cea mai mare diferenta are legătură cu designul fluxului de aer al stiloului JEM. Tigara electronica Innokin JEM pen a eliminat fluxul de aer pe două fețe de la modelul Goby, iar aerul intră acum în atomizor printr-o gaură mică, plasată la capătul superior al bateriei.

Inhalarea MTL este una dintre cele mai bune pe un astfel de dispozitiv, foarte satisfăcătoare, ca si cum ar folosi o țigară traditionala. O altă diferență cu Goby este că JEM Pen functioneaza la 13 watts cu putere constantă – deși se simte mai slab aproape de sfârșitul încărcării.

Dar nivelurile de putere de pe Goby se simțeau foarte asemănătoare între ele și, de obicei, îl foloseam la maximum 13,5 watts. Deci, în realitate, stiloul JEM poate fi considerat un dispozitiv care este chiar mai bine reglat pentru începători.

Rezistenta Tigara electronica Innokin JEM pen

Există două rezistente disponibile în prezent pentru stiloul JEM:

 • Rezistenta ceramică de 2.0 ohm.
 • Rezistenta de sârmă Kanthal de 1.6 ohm.

Este demn de remarcat faptul că partea ceramică a rezistentei de 2.0 ohmi nu este elementul de încălzire (care este firul Kanthal obișnuit), ci este folosit ca fitil în loc de bumbac. Ambele rezistente păreau să reziste la lichide de tigara electronica cu 70%VG, dar m-am simțit în siguranță când mi-am efectuat testele cu 60%VG și 50/50.

Nu am putut observa o diferență în fluxul de aer între cele două rezistente, dar acestea se inhaleaza diferit atunci când vine vorba de aromă și lovitura în gât.

Despre aroma cu Tigara electronica Innokin JEM Pen

Pe care am obținut-o din rezistenta obișnuită a fost surprinzătoare. Mi-a plăcut foarte mult atunci când am revizuit Goby, dar nu mi-am amintit că era atât de bun. Desigur, iau în considerare capacitățile dispozitivului atunci când discut despre aromă, deoarece încă găsesc rezistentele Z ale Zenith / Zlide / Z-Biip (în special cea de 0.8 ohm) ca fiind mai aromate decât rezistentele  JEM.

Dar pentru o tigara electronica care se concentrează pe începători, performanța rezistentei JEM de 1.6 ohm este excelentă. Nu s-a înregistrat nicio scădere a performanței după cinci sau șase reumpleri și nu am simțit nevoia să măresc semnificativ nivelul de nicotina al lichidului de tigara electronica.

Rezistenta tigara electronica ceramică este vizibil mai slabă și mi s-a părut că îi lipsește atât gustul, cât și lovitura in gat. Dar este o alegere mult mai bună dacă intenționați să utilizați sarea de nicotina de înaltă rezistență cu Tigara electronica Innokin JEM Pen, deoarece rezistenta obișnuită este prea puternică pentru ceva de peste 20mg.

În plus, va ajunge să dureze mai mult decât rezistenta obișnuită, atât datorită consumului mai redus, care vine cu o rezistență mai mare, cât și a faptului că ceramica este mai durabilă decât bumbacul.

Problemele de utilizare la Tigara electronica Innokin JEM Pen

Dar nu totul este soare și curcubeu cu Tigara electronica Innokin JEM Pen. Am avut unele probleme din când în când și a început să mă deranjeze după un timp. Am încercat câte două din fiecare rezistenta și, ocazional, toate gurgurau dacă nu mai erau folosite o vreme.

Nu a fost atât de rău pe rezistentele obișnuite, dar cele ceramice mi-au dat probleme după fiecare reumplere. Ceea ce a dus la inundații teribile aproape de capătul rezervorului de câteva ori – și o mulțime de lichid de tigara electronica în gură.

Pentru a fi corect, Innokin sfătuiește să nu se lase nivelul lichidului din atomizorul să scada sub 1/3 pentru o performanță mai bună. În afară de asta, ocazional apărea un șuierat slab (pe ambele rezistente). Nu este nicidecum zgomotos, dar poate fi enervant atunci când este observat.

Durata de viață a bateriei și încărcarea Tigara electronica Innokin JEM Pen

JEM Pen are o baterie de 1000 mAh. Nu sună prea mult, dar amintiți-vă că este o tigara electronica MTL cu o ieșire de 13 watts. Am reușit să trec prin două rezervoare pline pe rezistenta Kanthal și în jur de două rezervoare și jumătate pe rezistenta ceramică înainte de a fi nevoie să o încarc.

LED-ul ar trebui să funcționeze ca un indicator al bateriei:

 • Verde: 60-100%
 • Galben: 20-60%
 • Roșu: 0-20%

Spun „ar trebui”, deoarece din toate punctele de vedere, puteți considera LED-ul ca având două culori, un amestec de verde și galben și unul roșu. Am încercat să cronometrez încărcarea Tigara electronica Innokin JEM Pen de trei ori, dar lumina rămâne aprinsă când bateria este plină și am tot pierdut momentul în care s-a transformat de la un galben verzui la un verde gălbui.

Din fericire, am analizat acest kit pe ECF iar o incarcare completa dureaza aproximativ 70-80 minute. Mi-aș dori totuși să fie sub o oră, mai ales că nu îl puteți folosi în timp ce se încarcă.

Argumente PRO la Tigara electronica Innokin JEM Pen:

 • Ușor și relativ compact
 • Design simplu
 • Ușor de folosit
 • Designul atomizorului protejează sticla
 • Inhalarea greoaie de MTL
 • Aroma foarte bună
 • Rezistente de lungă durată
 • Ieșire constantă de 13 watts
 • Durată bună de viață a bateriei

Argumente contra Ia Tigara electronica Innokin JEM Pen

 • Ambele rezistente pot gurgura ocazional
 • Rezistenta ceramică predispusă la scurgeri și inundații
 • Fluieratul rezistentelor
 • Bateria are nevoie de peste o oră pentru a se încărca
 • Luminile LED galbene și verzi sunt practic aceleași

Verdict

Mi-a plăcut foarte mult să folosesc acest dispozitiv până când a început să acționeze asupra mea. Cu un preț de 100 RON, am simțit că este unul dintre dispozitivele cele mai bune de pe piață și o alegere excelentă pentru vaperi începători.

Inhalarea sa este un MTL strâns satisfăcător (un lucru rar în zilele noastre), aroma este surprinzător de bună și chiar durata de viață a bateriei este peste medie. Dar nu pot trece cu vederea toate problemele de gâlgâit, inundații și alte probleme, în special cu privire la rezistenta ceramică.

Voi spune așa: nu pot recomanda stiloul JEM dacă intenționați să folosiți rezistenta ceramică pentru nicotina salina de concentratie medie sau înaltă. Dar este o opțiune bună pentru nicotină obișnuită și săruri cu concentratie  mai mică (până la 20 mg) cu rezistenta sa Kanthal de 1.6 ohm.

Dacă doriți un vape stil stilou și puteți ignora șuieratul ocazional și un pic de gâlgâit, pentru  modul de inhalare și aroma rezistentei  de 1.6 ohm, merită investiția.

Puteti sa urmariti e-Potion si pe facebookinstagram si Pinterest.

author-avatar

Despre Tarek

Fondatorul brandului e-Potion in Romania. Am cumparat prima mea tigara electronica in 2012 si de atunci a inceput calatoria mea in lumea vapatului. Din mai multe motive decat pot enumera, folosirea vape-urilor a fost o salvare pentru mine. Acum, scopul meu este sa ajut si alti fumatori sa faca trecerea.

Lasă un răspuns