Recenzii

Pod Tigara Electronica Hyppe plus: Hype este adevarat!

Pod Tigara Electronica Hyppe plus: Hype este adevarat!

Plecati de acasa, dar nu aveți mult spațiu in buzunar? Vreti să începeti să vapati, dar va simțiți copleșit de multitudinea de moduri și tancuri?

Acestea sunt situații în care pod-urile de tigari electronice de unică folosință sunt perfecte.

Pod-urile de tigari electronice de unică folosință vin preumplute cu lichidul de tigara electronica și nu trebuie curățate sau întreținute în niciun fel. Deschideți ambalajul, pufaiti din pod-ul de unică folosință și voila! vapati!

Datorită simplității și popularității lor în creștere, piața a fost inundată recent de produse de unică folosință. Unele sunt grozave, altele sunt .. Ei bine, nu chiar atât de grozave.

Vape Pod-urile Hyppe Plus sunt unele dintre numeroasele produse de unică folosință pe care le veți găsi la vapeshop sau la magazinul de vape online.

Sunt preumplute cu 1.6 ml lichid de tigara electronica cu sare de nicotină cu 2% (20 mg) și sunt disponibile în peste 9 arome.

1.Pod Hyppe Plus Specificații:

• Dimensiune: 107 x 19 x 5mm.

• Preumplut cu 1.6 ml lichid tigara electronica cu nicotina.

• 2% (20 mg) sare de nicotină.

• Indicator LED Puff.

• Peste 400 de pufuri.

• 9+ arome diferite.

2.Pod Hyppe Plus Design & Calitatea Constructiei

POD-urile Hyppe Plus au un design tipic de Pod de unică folosință. Sunt subțiri și au forma unui dreptunghi lung, care este o formă standard pentru un produs de unică folosință.

Acestea nu sunt la fel de mari ca un pod Elf Bar și nici nu cântăresc la fel de mult. Hyppe Plus sunt subțiri, ușoare și ușor de strecurat într-un buzunar frontal al blugilor. A transporta câteva dintre acestea la un moment dat nu este deloc o problemă.

Fiecare Pod Hyppe Plus este finisat într-un strat moale, semi-cauciucat. Această acoperire se simte la atingere de foarte înaltă calitate, ceea ce este surprinzător pentru un dispozitiv care este menit să fie aruncat după ce s-au epuizat pufurile.

Culoarea fiecărui Pod Hyppe Plus corespunde aromei; Orange Ice (Suc de portocale racoritor) este portocaliu, Banana Ice (Banana cu ice efect) este galben, Red Apple Ice (Mar rosu cu ice efect) este rosu etc.

Culorile strălucitoare și forma pătrată i-a facut pe cativa sa creada că am un creion de tâmplar în gură! Dacă sunteți tâmplar, probabil că nu veți atrage atenția, dar altfel vă puteți aștepta ca oamenii să observe.

Brandul este minimal, cu o sigla Hyppe Plus în partea de jos a fiecărui dispozitiv. Fiecare Pod Hyppe Plus are aroma imprimată pe partea din față, astfel încât să nu le amestecați, împreună cu concentratia nicotinei și imaginile mici care descriu aromele.

Există un LED albastru în partea de jos a fiecărui vape Hyppe Bar care se aprinde atunci când faci un puf. Această lumină nu este foarte strălucitoare, deci este vizibilă doar în întuneric sau dacă puneți mâna în față.

Fiecare Pod Hyppe Plus vine în ambalajul său individual. Sunt preumplute cu 1.6 ml lichid de tigara electronica cu sare de nicotina 2% (20 mg).

Descrierea lor spune că fiecare Pod Hyppe Plus ar trebui să va tina aproximativ 400 de pufuri. Am numărat de cind il folosesc și până acum am peste 380 de pufuri pe unele dintre ele. Acestea continuă să fie puternice, astfel încât ratingul de „400 puff” este probabil corect. Aș spune că fiecare vă va rezista câteva zile de utilizare exclusivă – nu prea rău, având în vedere dimensiunile lor mici.

3.Aromele Pod Hyppe Plus

Pod-urile Hyppe Plus vin într-o „tonă” de arome diferite si sunt: ​Hyppe Plus ​Lemon Ice, Hyppe Plus Mango Ice, Hyppe Plus Red Apple Ice, Hyppe Plus pink Watermelon, Hyppe Plus Orange Ice, Hyppe Plus mint, Hyppe Plus Cola Ice, Hyppe Plus Honeydew Melon Ice si Hyppe Plus Virginia Tobacco.

4.Pod Hyppe Plus Performanta si calitatea vaparii

Aromele Hyppe Plus sunt grozave, iar performanța lor este la fel de impresionantă. Majoritatea acestora permit o inhalare frumoasă, cu o lovitură puternică in gât, care este atât satisfăcătoare, cât și plăcută.

Pod-urile funcționează fără probleme și oferă o inhalare satisfăcătoare de nicotină. Oamenii care caută prima lor tigara electronica sau vaperii care caută o alternativă simpla și ușoară ca greutate la configurarea box modului și a atomizorului se vor folosi cel mai bine de aceste produse de unică folosință.

Verdict

Pod-urile Hyppe Plus sunt tot ce ți-ai putea dori de la un pod de unică folosință. Sunt mici și ușoare, astfel încât sunt ușor de transportat. Aromele sunt toate foarte bune si lovitura in gât și inhalarea este perfecta și va satisface pofta de nicotină într-o clipită.

Puteti sa urmariti e-Potion si pe facebookinstagram si Pinterest.

author-avatar

Despre Tarek

Fondatorul brandului e-Potion in Romania. Am cumparat prima mea tigara electronica in 2012 si de atunci a inceput calatoria mea in lumea vapatului. Din mai multe motive decat pot enumera, folosirea vape-urilor a fost o salvare pentru mine. Acum, scopul meu este sa ajut si alti fumatori sa faca trecerea.

Lasă un răspuns