Show Filters

Afișez 1 - 24 din 130 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 130 de rezultate

Ce inseamna rezistenta tigara electronica?

Rezistentele, altfel cunoscute sub numele de rezistenta tigara electronica, siguranta tigara electronica sau cartus tigara electronica, sunt partea înlocuibilă a rezervorului pentru țigări electronice. Îți încălzesc lichid-ul de tigara electronica și creează norii de vapori cu care suntem atât de obișnuiți. Rezistentele de tigari electronice sunt denumite ca atare datorită conținerii unei bucăți de sârmă înfășurată în interiorul carcasei, care este de obicei înconjurată de un material absorbant, cum ar fi bumbacul organic, care se imbiba si absoarbe lichid-ul de tigara electronica, făcând rezistenta gata să il transforme în vapori. Rezistentele de tigari electronice nu pot funcționa fără a primi energie de la bateria de tigara electronica sau mod-ul dvs., care transmite tensiune / putere la rezistenta, care la rândul său o încălzește și vaporizează lichidul de tigara electronica.

Rezistentele de tigari electronice conțin, în general, o carcasă exterioară, sârmă înfășurată și material de absorbție. Rezistentele de tigari electronice sunt, de obicei, împletite cu materialul de absorbție, ceea ce permite o vapare uniformă și consistentă odată rezistenta încălzită. Rezistentele de tigari electronice sunt disponibile într-o mare varietate de metale și opțiuni de rezistență, pentru a se potrivi preferințelor personale ale vaperilor.

Ce inseamna valoarea la rezistenta tigara electronica?

Valoarea rezistentele de tigari electronice sunt masurate in ohmi. Este posibil să fi auzit termenul de sub-ohm, ceea ce înseamnă că rezistența este mai mică de 1.0 ohm și creează o experiență de aburi mult mai intensă, în timp ce alte rezistente de tigari electronice standard sunt clasificate ca fiind peste 1.0 ohm, dar în general între 1.0-1.8 ohm.

Rezistentele de tigari electronice sub-ohm vor deveni mai fierbinți în timp ce vapati, ceea ce, la rândul său, oferă cantități mai mari de aburi și o aromă mai intensă din e-lichidul dvs de tigara electronica. Acestea sunt, de asemenea, asociate cu vaparea DL (direct in plămân), în care inspirați direct în plămâni pentru a produce nori de aburi. Rezistentele de tigari electronice sub-ohm pot consuma, de asemenea, mai mult lichid tigara electronica decât rezistentele standard, ceea ce se datorează căldurii și vaporilor suplimentari produși. Rezistentele de tigari electronice standard oferă vape-rilor o experiență de vapare mai „cool”, care nu este la fel de intensă și este mai potrivită pentru cei care doresc să folosească lichid tigara electronica care conțin cantități mai mari de nicotină.

De asemenea, acestea sunt adesea asociate cu vaparea MTL (de la gură la plămâni), care imită mai mult senzația de fumat. Este important să alegeți lichidul de tigara electronica potrivit pentru a merge cu rezistenta e-cig-ului dvs. Rezistentele sub-ohm preferă un conținut mai mic de nicotină lichida, dar un conținut mai mare de VG. Rezistentele standard sunt mai bine folosite atunci când sunt utilizate cu lichid de tigara electronica cu nicotină mai mare, care conține mai mult PG, pentru a simula îndeaproape experiența fumatului.

Care este durata de viata a rezistentelor tigarii electronice?

Rezistentele de tigari electronice sunt considerate a fi un articol consumabil, acestea se degradează odată cu utilizarea și necesită o înlocuire pentru a vă menține tigara electronica în condiții normale de funcționare. Există diferiți factori de luat în considerare atunci când vine vorba de înlocuirea unei rezistente de tigari electronice, cum ar fi cantitatea pe care o vapați, rezistența bobinajului, setările de putere utilizate și chiar tipul de lichid tigara electronica care este vapat. Dacă utilizați țigara electronică tot timpul (utilizatorul cesta este clasificat de obicei ca un vaper greu), atunci poate fi necesar să înlocuiți rezistenta o dată pe săptămână, vaperii intermediari sunt cei care iau doar 2-4 extrageri la fiecare utilizare frecventă iar pentru acestia ar putea fi nevoie să înlocuiască rezistenta la fiecare două săptămâni, în timp ce pentru vaperii „ușori” adica cei care își folosesc tigara electronica ocazional, Durata de viață a rezistentei este greu de determinat, deoarece fiecare utilizator (vaper) este diferit, de obicei puteți spune când rezistentat trebuie înlocuită atunci când se primește o scadere notabilă a aromei, aveți un gust ars sau nu se ai produca vapori.

 Rezistente tigara electronica – componenta de baza a echipamentului tău 

Rezistenta unei tigari electronice este o parte a device-ului care poate fi inlocuita si trebuie inlocuita dupa un numar de utilizari. Aceasta reuseste sa incalzeasca lichidul de tigara electronica si sa creeze norii de vapori pe care vaperii ii iubesc atat de mult. Ea este confectionata dintr-o bucata de sarma infasurata in interiorul carcasei, care, de cele mai multe ori este incojurata cu un material absorbant, asa cum este bumbacul organic. 

 Rezistentele functioneaza primind energie de la bateria de tigara electronica. Pe site-ul nostru gasesti modele cu capacitatea rezervorului de 2ml sau 4.5ml, putere 13-15w si 60-80w, atat pentru tigara electronica de tip Direct Lung – DL, cat si Mouth to Lung – MTL. Atunci cand valoarea rezistentei este de sub-ohm, adica mai mica de 1.0 ohm, ea reuseste sa ofere utilizatorului o experienta mult mai intensa, in timp ce altele de tip standard scot abur moderat. 

Rezistente pentru tigara electronica – cele mai populare si calitative marci 

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie rezistente pentru tigara electronica de la cele mai cunoscute branduri, precum: Aspire si Aspire Nautilus, Aramax si Aramax Power, Vaporesso, Eleaf, Innokin, Justfog, Smok, Voopoo si multe altele. Toate aceste modele sunt disponibile intr-o varietate mare, pentru a se potrivit tuturor preferintelor personale ale vaperilor. Pentru ca rezistentele sunt un articol consumabil, necesita inlocuirea periodica. De aceea, utilizatorii trebuie sa se asigure ca aleg intotdeauna componente calitative, care sa le ofere experienta de vapat pe care si-o doresc.