Rezistente Atomizoare tigari electronice

Ce inseamna rezistenta tigara electronica?

rezistenta tigara electronica
Show Filters

Afișez 1–16 din 107 rezultate

Rezistentele, altfel cunoscute sub numele de rezistenta tigara electronica, siguranta tigara electronica sau cartus tigara electronica, sunt partea înlocuibilă a rezervorului pentru țigări electronice. Îți încălzesc lichid-ul de tigara electronica și creează norii de vapori cu care suntem atât de obișnuiți. Rezistentele sunt denumite ca atare datorită conținerii unei bucăți de sârmă înfășurată în interiorul carcasei, care este de obicei înconjurată de un material absorbant, cum ar fi bumbacul organic, care se imbiba si absoarbe lichid-ul de tigara electronica, făcând rezistenta gata să il transforme în vapori. Rezistentele nu pot funcționa fără a primi energie de la bateria sau mod-ul dvs., care transmite tensiune / putere la rezistenta, care la rândul său o încălzește și vaporizează lichidul.
Rezistentele de tigari electronice conțin, în general, o carcasă exterioară, sârmă înfășurată și material de absorbție. Rezistentele sunt, de obicei, împletite cu materialul de absorbție, ceea ce permite o vapare uniformă și consistentă odată rezistenta încălzită. Rezistentele sunt disponibile într-o mare varietate de metale și opțiuni de rezistență, pentru a se potrivi preferințelor personale ale vaperilor.

Ce inseamna valoarea rezistentei?

Valoarea rezistentele de tigari electronice sunt masurate in ohmi. Este posibil să fi auzit termenul de sub-ohm, ceea ce înseamnă că rezistența este mai mică de 1,0 ohm și creează o experiență de aburi mult mai intensă, în timp ce alte rezistente standard sunt clasificate ca fiind peste 1,0ohm, dar în general între 1,0-1,8ohmi. Rezistentele sub-ohm vor deveni mai fierbinți în timp ce vapati, ceea ce, la rândul său, oferă cantități mai mari de vapori și o aromă mai intensă din e-lichidul dvs. Acestea sunt, de asemenea, asociate cu vaparea DL (direct in plămân), în care inspirați direct în plămâni pentru a produce nori de vapori. Rezistentele sub-ohm pot consuma, de asemenea, mai mult lichid tigara electronica decât rezistentele standard, ceea ce se datorează căldurii și vaporilor suplimentari produși.
Rezistentele standard oferă vape-rilor o experiență de vapare mai „cool”, care nu este la fel de intensă și este mai potrivită pentru cei care doresc să folosească lichid tigara electronica care conțin cantități mai mari de nicotină. De asemenea, acestea sunt adesea asociate cu vaparea MTL (de la gură la plămâni), care imită mai mult senzația de fumat.
Este important să alegeți e-lichidul potrivit pentru a merge cu rezistenta e-cig-ului dvs. Rezistentele sub-ohm preferă un conținut mai mic de nicotină, dar un conținut mai mare de VG. Rezistentele standard sunt mai bine folosite atunci când sunt utilizate cu e-lichid cu nicotină mai mare, care conține mai mult PG, pentru a simula îndeaproape experiența fumatului.

Care este durata de viata a rezistentelor?

Rezistentele e-cig sunt considerate a fi un articol consumabil, acestea se degradează odată cu utilizarea și necesită o înlocuire pentru a vă menține tigara electronica în condiții normale de funcționare. Există diferiți factori de luat în considerare atunci când vine vorba de înlocuirea unei rezistente e-cig, cum ar fi cantitatea pe care o vapați, rezistența bobinajului, setările de putere utilizate și chiar tipul de lichid tigara electronica care este vapat. Dacă utilizați țigara electronică tot timpul (utilizatorul cesta este clasificat de obicei ca un vaper greu), atunci poate fi necesar să înlocuiți rezistenta o dată pe săptămână, vaperii intermediari sunt cei care iau doar 2-4 extrageri la fiecare utilizare frecventă iar pentru acestia ar putea fi nevoie să înlocuiască rezistenta la fiecare două săptămâni, în timp ce pentru vaperii „ușori” adica cei care își folosesc tigara electronica ocazional,Durata de viață a rezistentei este greu de determinat, deoarece fiecare utilizator (vaper) este diferit, de obicei puteți spune când rezistentat trebuie înlocuită atunci când se primește o scadere notabilă a aromei, aveți un gust ars sau nu se ai produca vapori.