Nicotina Lichida

Pachet 10 Shot Nicotina Lichida e-Potion 20mg 50VG 50PG 10ml
Show Filters

Afișez toate cele 3 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 3 rezultate

Nicotina pentru tigara electronica de la e-Potion – printre cele mai apreciate din Romania

Nicotina lichida sub forma de shot (shot nicotina) are o concentratie ridicata din aceasta substanta, insa, nu are vreo aroma. O poti folosi in combinatie cu shortfill sau arome speciale, precum  cea de fructe sau prajitura si vei creste, astfel, taria lichidului.

Citeste mai mult

In oferta noastra vei gasi shoturi de nicotina pura cu o concentratie de peste 99%. Astfel, un shot de 20 mg, are in compozitia sa 0.2 ml din aceasta substanta iubita de catre fumatori. Cu ajutorul ei vei obtine mai multa flexibilitate in ceea ce priveste cantitatea pe care o folosesti. Cu cat vei adauga mai mult lichid, cu atat concentratia va fi mai crescuta si throat hit-ul mai intens. In plus, poti calcula cu exactitate cata nicotina ai consumat intr-o zi, lucru care nu e posibil in cazul tigarilor clasice.

Nicotina lichida sub forma de shoturi pentru o utilizare cat mai simpla

Iti punem la dispozitie acest produs intr-un recipient de 10 ml. Substanta folosita este de tip pharma, nu contine apa purificata, iar flaconul este obtinut dintr-un material de inalta densitate (plastic HDPE).

Baza de lichid pentru tigara electronica este cumparata de cele mai multe ori impreuna cu acest tip de produs, ceea ce ne-a determinat sa le oferim pe cele doua la pachet, pentru ca tu sa nu mai fi nevoit sa iti bati capul cu alte cautari. Comanda-ti produse de calitate pentru e-tigara ta si te vei bucura de o experienta placuta de fiecare data cand o folosesti!

Se adauga la lichidul (shortfill 40ml) 10ml de nicotina 18mg sau 20mg de 10ml si 10ml baza e-potion 60VG 40PG sau 70VG 30PG, dupa care se agita flaconul bine timp de un minut.

Se adauga la lichidul (shortfill 40ml) 5ml de nicotina 18mg sau 20mg de 10ml si 5ml baza e-potion 60VG 40PG sau 70VG 30PG, dupa care se agita flaconul bine timp de un minut.