Recenzii

Aramax Power 5000mAh – The Legend !

Aramax Power 5000mAh - The Legend !

Dacă sunteți în căutarea puterii unei baterii externe mari, dar dimensiunea și greutatea convenabile a unui dispozitiv Vaping pen, permiteți-ne să vă prezentăm tigara electronica Aramax Power 5000mAh!

Bateria tigara electronica Aramax Power :

Multe dispozitive de vapat, toate într-unul, Vape pen , au o putere a bateriei relativ scăzută în comparație cu omologii lor mai mari și externi. Cu toate acestea, tigara electronica Aramax Power vine cu o baterie enormă de 5000 mAh, care este suficientă pentru a vaporiza în mod eficient peste 25 ml lichid de tigara electronica !

Nu numai că tigara Aramax power oferă multă putere, cu o ieșire consistentă de 55 w, dar bateria va rezista și mai mult decât alte tigari electronice de o dimensiune similară.

Pentru protecție și siguranță, tigara electronica Aramax Power are caracteristici de siguranță încorporate de ultimă generație, inclusiv protecție hardware și software, eliberarea supapelor de presiune și o siguranță internă. Aceasta este pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. nu poate fi supraîncălzit sau scurtcircuitat.

Ce specificatii are atomizorul Aramax Power 5000mAh?

Atomizorul tigara electronica Aramax power a trecut prin multe teste pentru a obține o aromă fină și o producție de aburi pe care o asociem cu tigara electronica Aramax Power.

Există un flux de aer amplu, iar rezervorul profită de capacitatea completă de 2 ml (5ml fără limitator special detașabil) permisă de legile TPD. Deși tigara electronica Aramax Power este un stil all-in-one, adică rezervorul face parte din baterie și nu poate fi utilizat pe alte dispozitive, acesta vine cu un adaptor pentru bateria care vă permite să utilizați orice atomizor de tigara electronica

O caracteristică suplimentară de siguranță este că atomizorul Aramax Power vine cu un capac de blocare pentru copii, similar cu cele utilizate pe sticlele de lichide pentru tigari electronice , menținându-i în siguranță pe cei mici dacă îl lăsați accidental la îndemâna lor.

Airflow tigara electronica Aramax Power 5000mAh:

Pentru a preveni în continuare scurgerile, tigara electronica Aramax Power are un top airflow. Spre deosebire de top airflow ale alte tigari electronice tradiționale, designul structural unic al celor șase conducte de aer imense ale tigara electronica Aramax Power are ca rezultat un flux de aer superior, acest lucru asigură că Atomizorul obțin un flux de aer foarte lin și o experiență foarte placuta la vapare.  

Rezistenta tigara electronica Aramax Power 5000mAh:

Atunci când cumpărați inițial tigara electronica Aramax Power, acesta vine cu două rezistente Aramax Power tip dual coil, valoarea rezistență este de 0.14 Ohm. Rezistente Aramax Power sunt special concepute pentru flux de aer larg si permite densitatea optimă atât a gustului, cât și a vaporilor, oferind cea mai bună experiență de vapare posibilă.

Dacă vă place sunetul kitului de vapat Aramax Power 5000mAh sau daca vrei mai multe informatii despre tigara electronica, lichide tigari electronice si accesorii de vapat viziteaza-ne pe e-potion.ro sau la unul din cele trei magazine din Sibiu .

Intrebari despre Aramax Power 5000mAh:

Cat costa tigara electronica Aramax Power 5000mAh?

Tigara electronica aramax power 5000mAh costa 190lei. poti folosi si voucherele disponibile pe e-Potion.ro.

Cat costa rezistenta tigara electronica Aramax Power?

Puteti sa urmariti e-Potion si pe facebookinstagram si Pinterest.

Lasă un răspuns