Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, 0767 116427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

e-potion, tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, lichide tigari electronice, lichid tigari electronice, atomizor tigara electronica, atomizoare tigari electronice, mod tigara electronica, moduri tigari electronice, magazin tigara electronica sibiu, magazin vapat sibiu, rezistenta , lichide smokemania, tigara electronica, e-potion.ro, lichid tigara electronica

Tigara electronica : Un studiu despre vapat si sanatatea orala

Despre tigara electronica : Conform studiului publicat in 2016 de BAT Science,

care se referea la sanatatea orala a oamenilor ce tocmai au trecut de la fumat la vapat, a aratat ca trecerea la alternative mai sigure a imbunatatit considerabil sanatatea orala.

Acest studiu observational realizat de Unitatea de Parodontologie si Igiena Orala a Clinicii Calabrodental din Crotone, Italia a fost publicat in Decembrie 2016 la NCBI.

Participantilor, 110 fumatori care au trecut la vapat cu ajutorul tigara electronica, le-a fost examinata starea de sanatate orala la inceputul studiului, apoi dupa 60 de zile si de asemenea dupa 120 de zile de la examinarea initiala. Mai mult, acesti noi vaperi au fost impartiti in doua grupe, fumatori de mai putin de 10 ani si cei care au fumat mai mult de 10 ani.

La examinarea initiala, 85% din prima categorie au avut un indice de placa de 1/3 si doar 15 au avut o sanitate orala excelenta. Pentru a doua categorie, 75% aveau un indice de placa de 2/3 si niciunul dintre acestia nu prezentau nici o problema de orala.

Cand au fost examinati din nou la sfarsitul studiului, 92% din prima categorie si 87% din a doua categorie  s-au laudat cu rezultate excelente.

In ceea ce priveste sangerarea gingiilor, la inceputul studiului 61% din prima categorie de fosti fumatori si 65% a doua categorie de fosti fumatori au prezentat sangerari la inteparea cu sonda de control. Ulterior, dupa reexaminarea de la sfarsitul studiului, 92% din prima categorie si aproape toti din a doua categoria nu au prezentat sagerari gingivale la examinare.

Trecerea de la fumat la vapat imbunatateste sanatatea orala – e demonstrat!

Picture1, Tigara electronica : Un studiu despre vapat si sanatatea orala , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica

Faptul ca fumatorii prezinta un risc ridicat de ingalbenire a dintilor, boala a gingiilor, acumularea placii dentare si boala parodontala, este deja cunoscut si demonstrat, iar aceste studii indica in mod clar ca  exista o corelatie pozitiva intre trecerea de la fumat la vapat si imbunatatirea starii sanatatii orale.

Daca vrei mai multe informatii despre tigara electronica, lichide tigari electronice si accesorii viziteaza-ne pe www.e-potion.ro sau la unul din cele trei magazine din Sibiu .

Sursa studii: www.bat-science.com

Baza, aroma, shot nicotina si lichide e-Potion pentru tigari electronice.

e-Potion un Brand European care a devenit unul din cel mai cunoscute branduri la nivel national. Lichide Shortfill cu extra aromă, fabricate în Europa, gusturi unice, amestecuri exclusive, ingrediente de calitate superioară. Baza si lichid pentru tigara electronica la un pret foarte accesibil si calitate superioara. Vizitati magazinele noastre din Sibiu si ale partenerului nostru Smokemania si testati noile lichide.

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa