Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Trucuri cu fumul de tigara - simple si usor de realizat

Trucuri cu fumul de tigara – simple si usor de realizat

L-ai vazut pe prietenul tau cum realizeaza trucuri cu fumul de tigara sau ai observat acest lucru intr-un videoclip si ai ramas impresionant? Ei bine exista o varietate de trucuri pe care si tu le poti incerca astfel incat sa devii cu adevarat profesionist. Important este faptul ca spre desosebire de fumul de tigara, aburul din tigara electronica reprezinta o substanta mai groasa si mai plina cu care poti lucra, iar formele vor fi mai bine definite si interesante. 

Iata mai jos cateva trucuri inedite pe care le poti face cu fumul de tigara in urma carora iti vei impresiona prietenii in cel mai placut mod 

1. Trucuri cu fumul de tigara

Formele realizate din fumul de tigara pot fi privite ca o forma de arta in miscare, arta care dispare in cateva secunde. Insa poate fi o creatie cu adevarat satisfacatoare pentru cei care o fac. Iata mai jos cateva dintre acestea.

1. Inelele de fum

Inelele de fum reprezinta cel mai vechi truc cu fumul de tigara insa ramane in continuare unul impresionant. Trage un puf mare de fum sau vapori, tine-l in gura pentru cateva clipe,apoi deschide gura in asa fel incat sa formezi forma literei O. Mai departe, foloseste-te de contractiile gatului pentru a impinge inelele de fum in exterior. Important este sa nu sufli deoarece acest lucru va crea inele de fum dezordonate. 

O alta metoda este sa deschizi gura, sa strangi buzele, care se indreapta catre interior, sa scoti maxilarul in afară si sa tusesti usor.

  1. Inhalarea franceza

Acesta este trucul in care se creeaza un pasaj de fum care se deplaseaza de la gura la nas sau invers. Ia un puf mare de fum in gura, tine-l acolo, apoi impinge usor maxilarul inainte si deschide gura. In acel moment inspira incet pe nas. Ai grija ca acest proces sa se intample lent pentru a crea un flux consistent de fum. 

  1. Cascada

Pentru acest truc vei avea nevoie de o tigara (de preferat) electronica, o sticla goala si niste gheata. Pune gheata in sticla, inhaleaza fumul de tigara si elimina-l in sticla. Gheata va raci fumul, iar acesta se va deplasa pana la fund. Mai departe poti rasturna sticla si sa lasi fumul sa se intinda pe masa. Efectul va fi unul uimitor, deoarece va parea ca torni gheata uscata.

  1. Tornada

Acest truc este unul usor de realizat insa probabil va fi nevoie de mai mult exercitiu pentru a reusi. Ca in cazul celorlalte, tine fumul de tigara sau vaporii in gura dupa ce ai tras din tigara, iar apoi expira foarte lent si constant catre o suprafata plana. Cand esti pregatit taie fumul printr-o miscare foarte rapida si ascutita a mainii. Misca incheietura mainii si ridica bratul. In acest fel vei crea efectul unei tornade care se rasuceste.

  1. Dragonul

Pentru acest truc ai nevoie de o cantitate mare de fum, astfel vei crea si efectul dorit. Foloseste o tigara electronica, apoi trebuie sa-ti umpli gura cu o cantitate mare de vapori. Expira simultan prin nas si prin gura, iar astfel vei crea efectul unui dragon care sufla fum. 

  1. Arena de tauri

Acest truc reprezinta o combinatie de doua trucuri diferite. Mai intai realizezi inelele de fum, iar imediat dupa ce acestea au iesit la suprafata, inspira incet pe nas, astfel incat inelul sa se intoarca catre nas. Efectul creat este cel al unui inel de taur.

  1. Lasoul 

Pentru a face acest truc ca un profesionist, incepe prin a crea un inel de fum, iar apoi impinge-l usor inainte cu mana. Urmeaza un inel de fum mai mic în centrul celui precedent, dar sufla-l inainte, in asa fel incat sa se miste mai rapid decat primul inel și sa treaca prin el. Efectul va fi crearea unor brate care leaga al doilea inel de primul.

2. Aspecte utile de luat in considerare

  • Nu cumpara un pachet intreg de tigari pentru a exersa toate aceste trucuri deoarece acest lucru iti va afecta gatul si e posibil sa ai probleme cu stomacul;
  • Ai rabdare pana sa devii un profesionist, deoarece pentru a stapani aceste abilitati trebuie sa exersezi in mod constant
  • Practica aceste trucuri in fata unei oglinzi pentru a-ti urmari cu exactitate evolutia
  • Exerseaza intr-o cameră cu flux redus de aer – opreste ventilatorul sau inchide ferestrele

In concluzie, daca iti doresti sa-ti impresionezi prietenii sau sa faci simpla activitate de fumat sa devina mai interesanta, atunci sunt cateva trucuri simplu de realizat pe care le poti face. Ai nevoie de concentrare, rabdare dar si exercitiu. Foloseste un vape daca iti doresti rezultate spectaculoase si forme bine definite.

Sursa: unsplash.com, pexels.com

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.