VAAL 1500

logo vaal 1500
Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Puff Bar VAAL 1500

Mini narghileaua de unica folosinta VAAL 1500 prezintă un aspect discret și elegant. Combinat cu o capacitate mare e-lichid de 5 ml și nu contine nicotina (0mg) vă puteți bucura de aproape 1500 de pufuri și le puteți folosi în mod constant. Acest puff Bar premium are o baterie încorporată de 950 mAh care este preîncărcată si o rezistenta de 1.2ohm pentru a crea o aromă și un vapor intens. VAAL 1500 este un dispozitiv simplu de utilizat, atunci când inhalați prin muștiuc, acesta va porni automat. VAAL 1500 este o mini narghilea atât de subțire și discreta, încât este potrivita pentru utilizarea în călătorii sau pentru orice ocazie de ieșire.

VAAL – puff bar-uri variate, perfecte pentru a experimenta cu diferite arome

VAAL este un brand destul de nou pe piata de vaping, dar se remarca deja prin inovatia pe care o ofera produsele create, care iti permit sa te bucuri de o experienta unica de vaping. Iti punem la dispozitie o varietate de puff baruri  de calitate care pot fi folosite pentru pana la 500 de pufuri.

Poti alege ceea ce ti se potriveste din varietatea de arome fructate de piersica, mango, portocale si alte fructe exotice. Poti sa optezi pentru una singura sau pentru o combinatie de mai multe, pentru o experienta deosebita de vaping. Bateriile puff bar-urilor VAAL din gama online sunt suficient de mari si de performante pentru a asigura un flux de abur constant si placut.