Show Filters

Afișez toate cele 13 rezultate

Afișez toate cele 13 rezultate

Ce dispozitive Vaal CQ 3300 gasesti pe e-potion.ro?

Pe site-ul nostru gasesti aparate Vaal CQ 3300, prevazute cu un numar mare de pufuri, dar si cu diverse arome. Ai posibilitatea de a selecta cartuse cu sortimente fructate, asa cum sunt mango, piersica, mere, ananas, dar si inghetata, energizant sau chiar tabac.
Daca te afli in cautarea unei arome puternice, dar lipsita de nicotina, pe e-potion.ro poti opta pentru dispozitive Vaal, special concepute in acest sens.


Ce sunt dispozitivele Vaal CQ 3300?

Joyetech se ocupa cu productia si comercializarea de aparate de mici dimensiuni potrivite pentru cei care doresc sa incerce vaping ori au deja experienta. Dispozitivele Vaal CQ asigura un numar de 3300 de pufuri aromate, care dupa ce se epuizeaza, pot fi inlocuite cu un nou cartus.


De ce sa alegi Vaal CQ 3300?

Functionand pe baza de vapori, te poti bucura de aceste dispozitive oriunde te-ai afla. Daca multe tigari electronice sunt de unica folosinta si nu pot fi reincarcate, in acest caz lucrurile sunt diferite.
Joyetech pune la dispozitia vaperilor cartuse cu lichid care sunt special concepute pentru a le inlocui pe cele vechi. Astfel, odata ce ai achizitionat un Vaal CQ, il vei putea folosi multa vreme, utilizand piesele inlocuitoare.
Mai mult decat atat, produsele Vaal CQ nu contin deloc nicotina, fiind potrivite pentru cei care isi doresc o noua experienta sau sa evite aceasta substanta.