Show Filters

Afișez toate cele 29 de rezultate

Afișez toate cele 29 de rezultate

Ce dispozitive Vaal gasesti pe e-potion.ro?

Pe site-ul nostru gasesti tigari electronice Vaal prevazute cu un numar de 1500, 1800 sau chiar 3300 de pufuri, precum si o gama foarte variata de arome. Ai posibilitatea de a selecta cartuse fructate, inclusiv kiwi, piersica, mere, ananas, dar si inghetata, energizant sau chiar tabac.
In cazul in care iti doresti un produs pe care sa il folosesti oriunde si oricand, dar si complet lipsit de nicotina, te invitam sa descoperi dispozitivele Vaal de pe e-potion.ro.


Care sunt avantajele oferite de dispozitivele Vaal?

Aceste produse, fabricate si comercializate de cunoscutul brand Joyetech, se remarca prin dimensiunile mici, care permit depozitarea si transportul fara griji. Imbinand armonios tehnologia si designul simplist, Vaal este potrivit pentru pasionatii de vaping si de arome.


Cum functioneaza dispozitivele Vaal?

Dispozitivele de acest fel functioneaza pe baza de vapori, permitandu-ti sa te bucuri de arome oriunde te-ai afla, in limita unui numar mare de pufuri. In acelasi timp, Vaal se remarca prin faptul ca nu este doar o tigara electronica de unica folosinta, ci poate fi reincarcat.
Astfel, indiferent de sortimentul pe care il alegi, dupa ce ai epuizat pufurile, poti selecta un cartus care iti va asigura din nou experienta de la inceput. In acest fel, vei putea folosi dispozitivul de baza o perioada lunga de timp, fiind necesar doar sa selectezi o noua aroma.
Nu in ultimul rand, Puff Bar-urile Vaal au o concentratie de nicotina de 0%, fiind solutia potrivita pentru cei care incearca sa evite aceasta substanta ori pur si simplu isi doresc o noua experienta.