Show Filters

Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

VAAL

Vape de unica folosinta Vaal echilibreaza atat caracteristicile ritmice, cat si cele tehnologice. Elegant si simplist sunt doua cuvinte pentru a descrie acest vape. Cea mai buna alegere pentru pasionatii de fructe si tutun. Acest vape a fost construit in mod intentionat cu bateria mai mare pentru a satisface experienta de vapat.

 

Tigari electronice VAAL cu caracteristici de cea mai inalta calitate

In afara de vapeurile cu gust fructat, ai la dispozitie si unele clasice cu gust de tutun, care pot fi folosite pe cont propriu sau alternativ cu celelalte, in functie de starea de spirit si de preferinte sau unele inedite, precum cele cu cola racoritoare.

VAAL – vape-uri variate, perfecte pentru a experimenta cu diferite arome

VAAL este un brand destul de nou pe piata de vaping, dar se remarca deja prin inovatia pe care o ofera produsele create, care iti permit sa te bucuri de o experienta unica de vaping. Iti punem la dispozitie o varietate de vapeuri  de calitate care pot fi folosite pentru pana la 500 de pufuri.

Poti alege ceea ce ti se potriveste din varietatea de arome fructate de piersica, mango, portocale si alte fructe exotice. Poti sa optezi pentru una singura sau pentru o combinatie de mai multe, pentru o experienta deosebita de vaping.