Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Vapebar Sibiu : S-a deschis primul vapebar din Sibiu

Vapebar Sibiu – Locul în care fumezi fără să încalci legea

De când cu legea antifumat de cele mai multe ori distracția din baruri și pub-uri se mută afară.

Parcă nici găștile nu mai sunt la fel de unite, pentru că se ”împart” între cei care rămân înăuntru și cei care ies la o țigară.

Dar, cineva s-a gândit cum ar putea să readune prietenii în jurul mesei unui pub, chiar dacă unii fumează iar alții nu. A deschis primul vapebar din Sibiu, iar comunitatea celor care vin aici crește pe zi ce trece.

Vapebar Smokemania – e-Potion Sibiu

”Am deschis acest loc gândindu-mă la cei care folosesc astfel de dispozitive, tigara electronica, GlO sau IQOS.

În fiecare sâmbătă seara ne adunăm aici peste 60 de persoane. Discutăm tot felul de lucruri, despre arome, dispozitivele necesare… Se ascultă muzică bună….Ne prinde de multe ori dimineața. Dar ne ținem energia sus cu cafeaua importată din Italia și cu cocktailurile preparate la bar”, spune Tarek Al Awad, proprietarul localului de pe Calea Dumbrăvii numărul 17.

Vapebar Sibiu : S-a deschis primul vapebar din Sibiu de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Vapebar Sibiu : S-a deschis primul vapebar din Sibiu de pe e-potion.ro

Vapebar Sibiu – Hello Coffe Lounge 

– căci așa se numește- Hello Coffee Lounge.

Nu este singurul loc de acest fel din țară. Cel de la Sibiu face parte dintr-o franciză dezvoltată de Tarek împreună cu doi prieteni. ”Cu prietenii mei am deschis primul astfel de loc în București, apoi am creat o franciză și acum avem 11 locații în toată țara, toate sub același nume. Asta e dovada că a fost o idee bună, iar prin aceste localuri încercăm în primul rând să adunăm la un loc oameni cu aceleași preocupări”, spune Tarek.

Tarek- un nume deloc românesc
Tarek Al Awad nu sună deloc românește. Vorbește însă limba română la fel de bine ca cei născuți aici. Sibianul prin adopție este un tânăr de 33 de ani, născut și crescut în Siria. A ajuns la noi în 2012, atunci când s-a căsătorit cu o sibiancă. ”Ne-am căsătorit după ce doi ani am vorbit doar pe Skype. Apoi am venit aici, m-am întors acasă, am dizolvat tot ce aveam și am început o viață nouă la Sibiu”, povestește Tarek.

Și a început o viață bună, deoarece curiozitatea nativă și spiritul afacerilor, probabil tot nativ, i-au adus succesul.

Acest articol este preluat de la ora de sibiu 

Ce este un vapebar?

Vapebar-ul este acel loc în care se poate fuma sau vapa cu ajutorul tigara electronica, Aparatele de tutun incalzit (IQOS sau GLO). Nu încălcând legea, ci se pot folosi acele tigari care sunt acceptate în spațiile publice. Este un loc destinat exclusiv acestui tip de ”activitate”.

Unde este Sibiu Vapebar ?

Vapebar-ul Smokemania- e-Potion sau Hello Coffee Lounge este in Sibiu, strada Calea Dumbravii, nr 17, langa laboratorul de analizae Synevo.

Care program are Vapebar Sibiu?

De luni-Vineri : 9:00 – 21:00
Sambata : 10:30 – 15:00
Duminica : inchis

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa