Bine ai venit la e-Potion.ro.

Vapebar Sibiu : S-a deschis primul vapebar din Sibiu – Locul în care fumezi fără să încalci legea

Back to Blog
tigara electronica, fumezi, sibiu, shortfill, e-potion, tigara elelctronica, sibiu, vapebar Academia de testat: lichide de tigari electronice noi! Duke si Akashi de la e-Potion & Smokemania,, lichid smokemania, magazin tigara elecronica , lichid tigara electronica ,tigara electronica, tigari electronice, magazin tigara electronica sibiu, tigara electronica sibiu,

Vapebar Sibiu : S-a deschis primul vapebar din Sibiu – Locul în care fumezi fără să încalci legea

Vapebar Sibiu: De când cu legea antifumat de cele mai multe ori distracția din baruri și pub-uri se mută afară.

Parcă nici găștile nu mai sunt la fel de unite, pentru că se ”împart” între cei care rămân înăuntru și cei care ies la o țigară. Dar, cineva s-a gândit cum ar putea să readune prietenii în jurul mesei unui pub, chiar dacă unii fumează iar alții nu. A deschis primul vapebar din oraș, iar comunitatea celor care vin aici crește pe zi ce trece.

Vapebar Sibiu –Ce e un vapebar?

Vapebar-ul este acel loc în care se poate fuma sau vapa cu ajutorul tigara electronica . Nu încălcând legea, ci se pot folosi acele tigari care sunt acceptate în spațiile publice. Este un loc destinat exclusiv acestui tip de ”activitate”.

”Am deschis acest loc gândindu-mă la cei care folosesc astfel de dispozitive. În fiecare sâmbătă seara ne adunăm aici peste 60 de persoane. Discutăm tot felul de lucruri, despre arome, dispozitivele necesare… Se ascultă muzică bună….Ne prinde de multe ori dimineața. Dar ne ținem energia sus cu cafeaua importată din Italia și cu cocktailurile preparate la bar”, spune Tarek Al Awad, proprietarul localului de pe Calea Dumbrăvii numărul 17.

Vapebar Sibiu – Hello Coffe Lounge 

– căci așa se numește- nu este singurul loc de acest fel din țară. Cel de la Sibiu face parte dintr-o franciză dezvoltată de Tarek împreună cu doi prieteni. ”Cu prietenii mei am deschis primul astfel de loc în București, apoi am creat o franciză și acum avem 11 locații în toată țara, toate sub același nume. Asta e dovada că a fost o idee bună, iar prin aceste localuri încercăm în primul rând să adunăm la un loc oameni cu aceleași preocupări”, spune Tarek.

Tarek- un nume deloc românesc
Tarek Al Awad nu sună deloc românește. Vorbește însă limba română la fel de bine ca cei născuți aici. Sibianul prin adopție este un tânăr de 33 de ani, născut și crescut în Siria. A ajuns la noi în 2012, atunci când s-a căsătorit cu o sibiancă. ”Ne-am căsătorit după ce doi ani am vorbit doar pe Skype. Apoi am venit aici, m-am întors acasă, am dizolvat tot ce aveam și am început o viață nouă la Sibiu”, povestește Tarek.

Și a început o viață bună, deoarece curiozitatea nativă și spiritul afacerilor, probabil tot nativ, i-au adus succesul.

Acest articol este preluat de la ora de sibiu 

Intrebari despre Vapebar Sibiu

Unde este vapebar-ul ?

Vapebar-ul este in Sibiu, strada Calea Dumbravii, nr 17, langa laboratorul de analizae Synevo.

Ce produse oferiti ?

Oferim produse pentru tigari electronice, de la: bazanicotinaarome concentrateshortfilluri, lichide custom made, rezistente, rezistente DIY, atomizoarebateriimoduri, seturi sau kituri pentru incepatori si pentru avansati si accessorii.
Oferim Cafea de buna calitate, fetele noastre au cursuri pentru barista si pentru latte art.
Sucuri : ambalate sau freshuri .
Bautura fara alcool.
Bautura cu alcool.

Care este programul de lucru ?

De luni-Vineri : 9:00 – 21:00
Sambata : 10:30 – 15:00
Duminica : inchis

Care este meniul de la bar ?

Puteti intra in website-ul noastru pentru bar si cafenea si gasiti acolo meniul .
Hellocoffee.ro

Cum sa aleg o tigara electronica daca sunt incepator ?

Noi va ajutam si va dam sfatul nostru, depinde de nevoile dumneavoastra, in functie de stilul de fumat, buget, cantitatea de abur si aroma.

Pot comanda produsele si online?

Da se poate, intri pe site-ul nostru e-Potion.ro si faci comanda.

Faceti livrari si in Sibiu?

Da facem, doar pentru produsele de vapat. Livrarea se face cu taxiul in maxim 3 ore si costa 5 lei.


Share this post

Lasă un răspuns

Back to Blog