Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate

Ce dispozitive Vapi One 600 gasesti pe e-potion.ro?

Ai posibilitatea de a selecta dintre tigari de unica folosinta de la Vapi One, avand un numar de 600 de pufuri, dar si numeroase arome. Poti opta pentru sortimente fructate, inclusiv capsuni, mango, piersica, mere, struguri, dar si sortimente fresh, cu menta, Cola sau bomboane..
Pentru a te bucura de experiente deosebite si arome unice, te invitam sa descoperi produsele disponibile pe e-potion.ro.


Ce sunt dispozitivele Vapi One 600?

Aceste aparate sunt de fapt, tigari electronice de unica folosinta, cu un design discret si elegant. Vapi 600 functioneaza pe baza unul lichid care formeaza vapori, fiind potrivit pentru orice spatiu deschis sau inchis.


De ce sa alegi dispozitive Vapi One 600?

Experienta vaping-ului cu un astfel de aparat merita incercata de orice fumator. Indiferent daca iti doresti sa incerci un nou dispozitiv ori pur si simplu, sa renunti la tigarile clasice, Vapi One 600 este o varianta pe care merita sa o descoperi.
Au o greutate mica si dimensiuni reduse, astel ca pot fi puse in buzunar si folosite cu usurinta oriunde te-ai afla. Mai mult decat atat, Vapi este o tigara electronica de unica folosinta, asigurandu-ti un numar de 600 de pufuri. De asemenea, toate produsele au si un continut redus de nicotina.