Recenzii

Recenzie la Vaporesso Luxe si SKRR

Recenzie la Vaporesso Luxe si SKRR

Vaporesso Luxe si SKRRIntroducerea

kit Vaporesso include modul Luxe și atomizorul SKRR. Luxe este un mod de tigara electronica cu doua baterii 18650 conceput  pentru 220 de watts și este alimentat de cipul de încredere Omni 4.0. 

SKRR este un atomizor de tigara electronica sub ohm rezistent la scurgeri și spitback , care vine cu rezistente de plasă și benzi și multe alte surprize. Kit-urile anterioare Vaporesso au primit multe laude pentru design și performanță. 

Ultimele lor două produse emblematice, Armour Pro și Polar, sunt considerate două dintre cele mai bune moduri din 2018 , iar linia de atomizoare Cascade care a venit cu ele a primit, de asemenea, o mulțime de recenzii pozitive. 

Să vedem dacă kitul Luxe și SKRR vor fi la înălțimea produselor anterioare de la Vaporesso.
Culori: Black, silver, red, multicolored, bronze, green ape, iris.

Vaporesso Luxe specificatii:

 • Capacitatea atomizorului : 8 ml / 5 ml.
 • Afișaj: ecran color TFT de 2 inch.
 • Baterie: 2 x 18650 (nu sunt incluse).
 • Gama de putere: 5-220 wațts.
 • Gama de rezistență: 0.03 ~ 0.5 ohm.

Continutul kit-ulu Vaporesso Luxe si SKRR:

 • 1 x Mod LUXE cu atomizor SKRR (8 ml).
 • 1 x Rezistenta Vaporesso QF Strip 0.15Ω (preinstalată).
 • 1 x Rezistenta Vaporesso QF Meshed de 0.2 ohm.
 • 1 x Tub de sticlă de schimb (5 ml).
 • 1 x Carcasa din silicon.
 • 1 x Cablu de încărcare Micro USB.
 • 1 x Set O-ring-uri.
 • 1 x Manual de utilizare.
 • 1 x Card de avertizare.

Modul Vaporesso Luxe 220W

mod Vaporesso Luxe
Sursa: https://www.hausdesdampfes.de/

Voi începe prin a declara evident: modul Luxe este superb. Pot spune cu ușurință că este unul dintre cele mai frumoase moduri pe care le-am folosit vreodată. Este construit  cu o conexiune 510 centrată, care îi permite să se potrivească cu atomizoare de 28 mm, fără a fi depășite marginile.

Forma, dimensiunea și marginile rotunjite  fac să fie o plăcere sa il tii in mana, chiar dacă este mai greu decât modurile anterioare cu doua baterii de la Vaporesso – insa este  puțin mai ușor decât Voopoo DRAG .

Capacele de plastic din față și din spate fac din Luxe un “magnet” de amprente, dar asta este de așteptat. Ecranul este mare (2 inch), iar fontul este clar și dimensionat corespunzător. Aș vrea ca ecranul să fie un pic mai luminos – chiar și cu luminozitatea la cea mai înaltă setare, am avut totuși unele dificultăți în citirea afișajului în aer liber.

Există, de asemenea, o mișcare foarte ușoară a capacului  din spate, dar nu are zgomot și nu se va mișca dacă nu îl forțați.

Informații despre ecran

ecran Vaporesso Luxe
Vaporesso Luxe si SKRR
 • Monitorizare a capacitatii bateriilor
 • Mod selectat
 • Putere
 • Rezistenţă
 • Voltaj
 • Contor puff / durata

Operațiuni

 • Cinci clicuri pornire și oprire
 • Trei clicuri pentru deblocare
 • Trei atingeri pe logo pentru a intra în meniu
 • Atingeți stânga și dreapta pentru a naviga în meniu
 • Atingeți logo-ul pentru a intra în submeniu
 • Atingeți stânga și dreapta pentru a naviga submeniul
 • Atingeți logo-ul pentru a ieși din submeniu
 • Selectați „Exit” pentru a accesa ecranul de pornire
 • Trei clicuri pentru blocare

Opțiuni meniu

 • Moduri de putere variabilă (VW-H / VW-N / VW-S)
 • CCW (curbe de putere)
 • SP (modul super player)
 • VV (tensiune variabilă)
 • CCV (curbe de tensiune)
 • Moduri TC (SS / Ni / Ti / M1 / ​​M2)
 • BP (modul bypass)
 • Setări

Mostra pentru  recenzie a sosit fără un manual de instructiuni, dar nu am avut probleme să-mi găsesc drumul prin meniuri. Dacă ați folosit vreodată un dispozitiv cu placa Omni 4.0, atunci știți la ce să vă așteptați de la sistemul de meniuri – nu s-au schimbat prea multe lucruri de la Vaporesso Armour Pro, care a ajuns în fruntea listei noastre de box-moduri preferate recent.

Meniul

funcțiile și setările disponibile sunt aceleași, la fel ca și declanșarea rapidă a modului. Datorita declansarii  atât de rapide, chiar si la cele  cinci clicuri  pentru a-l opri, atomizatorul va produce aburi!

Îmi place modul în care Vaporesso a implementat funcționalitatea „touchscreen”  la Luxe. Partea tactilă a ecranului nu este o parte a afișajului, ci se afla partea inferioară a panoului frontal.

Gândiți-vă la asta ca la butoane tactile. Am avut unele cazuri în care ecranul nu a reușit să înregistreze o atingere, dar acestea au fost rare, iar „butoanele” răspund bine, în general. În plus, de fiecare dată când atingeți ecranul, veți simți o vibrație (foarte subtila).

Spuneți-i truc, dacă vreți, dar feedback-ul tactil creează dependență: nu mi-a plăcut niciodată să schimb setările pe un mod la fel de mult ca pe Luxe. Apăsarea butonului de fire blochează butoanele de reglare până când le apăsați din nou de trei ori.

Aceasta este o funcție foarte utilă, dar de câteva ori mi-am dorit să nu fie acolo – efectuarea unor mici ajustări ale puterii poate deveni frustranta atunci când trebuie să deblocați dispozitivul. Dar va preveni modificarile accidentale ale setărilor, așa că nu mă pot plânge cu adevărat.

Îmi place modul în care Luxe gestionează controlul temperaturii . Cipul Omni 4.0 este cunoscut pentru performanțe excelente ale TC și, deși nu obișnuiesc să vapez în TC, am decis să îl testez. Am realizat o rezistenta din oțel inoxidabil de calibru 24, cu o valoare de 0,43 ohmi, mi-am blocat rezistența și am schimbat valoarea SS TCR la 92 de la presetarea de 110.

Nu am idee de ce companiile continuă să utilizeze TCR pentru altceva decât SS316L în moduri implicite pentru oțel inoxidabil. Cu valoarea corectă a TCR, am obținut un abur cald si satisfăcător și la peste 430 F,dar și o protecție sigură împotriva lovirii uscate.

Mi-am folosit bumbacul pana a fost complet uscat și am văzut o ușoară decolorare doar când l-am îndepărtat – acest lucru este de așteptat chiar și cu cele mai bune moduri TC de acolo. Una peste alta, modul Luxe a trecut testul de control al temperaturii cu brio.

Am avut câteva probleme cu funcționalitatea modului pe care va trebui să le menționez. Partea tactilă a ecranului mi-a înghețat o dată, iar dispozitivul nu va oferi feedback tactil. Scoaterea bateriilor și repornirea dispozitivului au rezolvat aceste probleme. Am observat, de asemenea, că Luxe se va încălzi puțin când este folosit intens si fara pauza intre pufuri.

Atomizorul Vaporesso SKRR

atomizor Vaporesso SKRR
Sursa: http://1vp.me/

Am primit atomizorul negru SKRR în kit, împreună cu două dintre cele trei rezistente disponibile pentru acesta. Din păcate, pachetul nu a inclus sticla dreapta de rezerva sau inelul de protecție din silicon pentru sticlă. Este păcat, deoarece nu sunt un fan al atomizoarelor cu bubble glass și aș schimba 3 ml suplimentari de lichid pentru un aspect mai clasic, dar acest lucru este pur subiectiv.

Rezervorul SKRR are 24,5 mm la bază (aproximativ 26,5 mm la inelul de reglare a aerului) și are o capacitate de până la 8 ml de lichid cu sticla bubble. Dispune de un sistem convenabil de umplere prin apasare-alunecare și care se înșurubează pentru a împiedica deschiderea rezervorului.

Această caracteristică diferențiază atomizotul SKRR de restul atomizoarelor sub ohm de pe piața. Rețineți că majoritatea drip tips-urilor Goon 810 nu se potrivesc cu SKRR. Am găsit cateva care sunt compatibile cu el, dar veți avea mai mult noroc cu drip tips-urile care vin cu o-rings.

Atomizorul este compatibil cu rezistentele GT, utilizate de linia Cascade și atomizorul NRG. Dar cea mai inovatoare caracteristică a atomizorului SKRR este noua linie de rezistente care este introdusă odată cu acesta.

Rezistentele Vaporesso QF

rezistenta Vaporesso i SKRR
Sursa: https://cigachic.com/

  – Rezistenta  QF cu fibră de in/ bumbac si plasă de 0,2 ohmi: confectionata pentru 50-80 watts, recomandata la 65-75 watts (inclusă)

  – Rezistenta QF Strip cu fibra de in / bumbac de 0,15 ohm: confectionata pentru 50-80 watts, recomandata la 65-75 watts (inclusa)

Am primit doar cele două rezistente QF (Quadflow) din pachet. Rezistentele QF sunt putin suparatoare datorita combinației de fibră de in și bumbac, similar cu ceea ce am văzut de la companii precum Freemax și Horizontech.

Rezistentele sunt concepute pentru a impiedica spitback-ul, sunt rezistente la scurgeri și, sincer, pot spune că am avut zero scurgeri din aceste rezistente. Acestea realizează acest lucru prin implementarea unui mecanism asemănător pinului în interiorul rezistentei, care canalizează fluxul de aer către mijlocul rezistentei și îl direcționează către elementul de plasă / bandă care îl înconjoară.

Aerul

trebuie să parcurgă o anumită distanță, așa că nu m-am putut abține să nu cred că acest sistem sacrifică o parte din aromă pentru a preveni spitback-ul și scurgerile. În timp ce SKRR nu este tocami nepriceput în privinta aromei, nu este cea mai bună aromă pe care am obținut-o cu un atomizor sub ohm cu rezistenta de plasă.

Ambele rezistente au avut performanțe comparabile cu rezistenta single-mesh a Freemax Mesh Pro , rezistenta QF Strip fiind cea mai bună dintre cele trei. Dar niciuna dintre rezistentele SKRR nu a reușit să atingă performanța aromelor celor duble și triple-mesh ale Mesh Pro.

Compararea unei rezistente cu o singură celula cu rezistente cu doua sau trei celule ar putea părea puțin nedreaptă, așa că sper că Vaporesso va lansa opțiuni cu mai multe celule pentru SKRR în viitor. Închiderea fluxului de aer pe jumătate și inhalarea mai lentă au avut un efect pozitiv asupra aromei, permițând aerului să se deplaseze mai aproape de pereții rezistentei.

   Rețineți că ambele rezistente au performanțe mai bune la o gamă mai mare de rating – mi-au plăcut cel mai mult la aproximativ 75 de watts. Folosirea la aceasta putere le-ar putea reduce durata de viață, dar folosesc fiecare rezistenta de aproximativ o săptămână și continuă să fie inca utilizabile. În general, performanța rezistentelor QF este bună, dar dacă sunteți interesati strict de gust, există câteva opțiuni mai bune în acest moment.

 Atomizorul SKRR

implementează trei fante de flux de aer mari, complet reglabile. L-am comparat cu atomizorul Mesh Pro și au un flux de aer foarte asemănător atunci când la ambele  fluxul de aer este complet deschis.

Restricționarea acestuia la jumătatea drumului va începe să producă un sunet șuierător, dar nu am simțit niciodată nevoia să restrang fluxu de aer atât de mult . Una peste alta, m-am bucurat de producția de aburi pe care am obținut-o de la atomizorul SKRR.

Vaporesso Luxe si SKRR KitArgumente PRO

+ Modul LUXE arată superb
+ Dimensiune și formă frumoase
+ Excelent în TC (cu un TCR de 92)
+ Feedback tactil satisfăcător
+ Varietate de opțiuni și funcții
+ Navigare ușoară
+ Ecran color mare
+ SKRR retine 8 ml de lichid
+ Producție bună de aburi
+ rezistente impotriva scurgerilor și spitback-ului

Vaporesso Luxe si SKRR KitArgumente CONTRA

– Modul este un magnet pentru urme si amprente
– Greutatea
– Ecranul ar fi putut fi mai luminos
– Modul se poate încălzi puțin când este utilizat in lant
– Doar opțiuni de rezistenta cu o singură celula pana în acest moment
– Aroma bună, dar nu uimitoare

Verdict

Vaporesso Luxe si SKRR Kit este un kit pe care l-aș recomanda cu siguranat. Modul este performant și profită din plin de capacitățile cipului Omni 4.0. Este o plăcere să il ții, arată elegant și se mentine bine pe TC.

Controlul său tactil este implementat mai bine decât la cea mai mare parte a produselor asemanatoare de pe piata, iar feedback-ul tactil este un câștig. Au existat câteva sughițuri minore, dar nimic care nu poate fi remediat cu versiunea finală de producție.

Atomizorul SKRR este practic etanș, permite pastrarea unri cantitati mari de lichid și vine cu niște rezistente de lungă durată. Da, aroma ar fi putut fi puțin mai bună, dar rezistentele au performanțe bune pentru o singură celula, așa că nu mă pot plânge cu adevărat.

Una peste alta, acesta este un alt produs solid oferit de Vaporesso. Sunt foarte fericit că acest kit nu a fost doar un alt mod dual-battery asociat  cu un alt atomizor sub ohm. Dacă reușesc să asocieze designul rezistent la scurgeri al rezistentelor QF cu o configurație multi-mesh, atunci pot vedea atomizorul SKRR concurand pentru cel mai bun atomizor sub ohm al anului – modul este deja acolo.

Sursa articolului

Lasă un răspuns