Afișez toate cele 12 rezultate

Acumulatori tigara electronica

Acumulatori 18650, 20700 si 21700

Acumulatorii reincarcabili sunt esentiali pentru functionarea dispozitivelor electronice, cum ar fi lanternele, modurile de tigari electronice, dronele si alte gadget-uri. Exista o varietate de acumulatori disponibili pe piata, dar printre cele mai populare se numara acumulatorii 18650, 20700 si 21700.

Acumulatori 18650

Acumulatorii 18650 sunt cei mai comuni acumulatori utilizati in dispozitive electronice de dimensiuni mai mici. Acesti acumulatori au o dimensiune de aproximativ 18 mm in diametru si 65 mm in lungime, de unde si numele lor "18650". Acesti acumulatori ofera o capacitate mare de stocare si o durata de viata lunga, facandu-i o alegere populara pentru dispozitive precum lanterne, moduri de tigari electronice si alte gadget-uri de dimensiuni mai mici. Desi capacitatea de stocare variaza in functie de model, majoritatea acumulatorilor 18650 au o capacitate cuprinsa intre 2000mAh si 3500mAh. Acesti acumulatori sunt disponibili intr-o gama larga de preturi, in functie de calitatea si performanta lor.

Acumulatori 20700

Acumulatorii 20700 sunt mai mari decat cei 18650, oferind o capacitate de stocare si performanta imbunatatite. Acesti acumulatori au o dimensiune de aproximativ 20 mm in diametru si 70 mm in lungime. Datorita dimensiunii lor mai mari, acesti acumulatori ofera performanta superioara in aplicatii de inalta putere si sunt ideali pentru dispozitive precum drone, anumite moduri de tigari electronice si alte gadget-uri mai mari. Majoritatea acumulatorilor 20700 au o capacitate cuprinsa intre 3000mAh si 4000mAh, oferind o durata de utilizare lunga intre incarcari. Desi acesti acumulatori sunt mai scumpi decat acumulatorii 18650, performanta lor imbunatatita merita investitia.

Acumulatori 21700

Acumulatorii 21700 sunt cei mai mari dintre cele trei optiuni, oferind o capacitate maxima de stocare si performanta de varf. Acesti acumulatori au o dimensiune de aproximativ 21 mm in diametru si 70 mm in lungime. Cu o capacitate cuprinsa intre 4000mAh si 5000mAh, acesti acumulatori ofera o durata de utilizare lunga intre incarcari si sunt ideali pentru dispozitive electronice de inalta performanta precum drone de nivel profesional, dispozitive medicale si anumite moduri. Cu toate acestea, acesti acumulatori sunt cei mai scumpi dintre cele trei optiuni si pot fi exagerati pentru dispozitive mai mici sau mai putin sofisticate.

Cum sa alegi acumulatorul potrivit

Alegerea acumulatorului potrivit depinde de dispozitivul electronic pentru care este destinat. Daca ai un dispozitiv electronic de dimensiuni mai mici, acumulatorii 18650 sunt alegerea potrivita, oferind o capacitate mare de stocare si performanta decenta. Daca ai un dispozitiv electronic mai mare sau cu o nevoie mai mare de energie, acumulatorii 20700 sau 21700 pot fi o alegere mai buna, oferind performanta si durata de utilizare mai lunga intre incarcari.

In plus, este important sa verifici specificatiile si recomandarile producatorului pentru dispozitivul electronic pentru care intentionezi sa cumperi un acumulator. Asigura-te ca alegi un acumulator care este compatibil cu dispozitivul tau si poate oferi performanta necesara.

Descoperă gama noastră de accesorii si acumulatori pentru țigări electronice la e-Potion, concepută pentru a îmbunătăți experiența ta de vapat. Oferim o selecție variată de acumulatori de la branduri de top, asigurându-te că găsești produsul perfect pentru nevoile tale.Fie că ai nevoie de un acumulator cu o capacitate mare pentru a te bucura de sesiuni lungi de vapat, sau unul mai compact pentru portabilitate, e-Potion are soluția. Alege în funcție de brand, tipul acumulatorului sau capacitatea bateriei pentru a te asigura că ai mereu energia necesară pentru vape-ul tău.

La e-Potion, înțelegem importanța unui acumulator de calitate pentru țigara ta electronică. De aceea, ne asigurăm că toate produsele noastre sunt testate și selectate pentru a oferi performanță și durabilitate.

Beneficiezi de livrare rapidă și gratuită la comenzi de peste 99 de lei, astfel încât să te poți bucura de acumulatorul tău nou cât mai repede posibil. Vizitează e-Potion pentru a alege din gama noastră diversă de acumulatori și transformă fiecare moment de vaping într-o experiență plăcută și fără griji.

Pentru vaperii care caută performanța și varietate, e-Potion este soluția ideală. Alege acumulatorii noștri pentru a asigura o experiență de vapat constantă și de lungă durată.

Descopera produsele din aceasta categorie: