Afișez 1 - 32 din 437 de rezultate

Tigara de unica folosinta

Dinner Lady Vape Pro (14)

FlerBar (13)

JUS Bar (7)

Oops! (47)

Rebelliq Puff Bar (22)

VAAL (30)

Vapy (19)

VEEV (8)

VOOM (12)

Vozol (60)

Elf Bar (161)

Coolplay (8)

Vuse (35)

Nasty Fix Air (1)

Un Puff Bar este un tip de vape de unic─â folosin╚Ť─â, cunoscut pentru designul s─âu compact ╚Öi u╚Öor de utilizat. Acest dispozitiv vine preumplut cu e-lichid ╚Öi este echipat cu o baterie ├«ncorporat─â, fiind gata de utilizare imediat dup─â deschiderea ambalajului. Puff Bar-ul este destinat unei utiliz─âri limitate ╚Öi odat─â ce e-lichidul sau bateria se epuizeaz─â, ├«ntregul dispozitiv este aruncat. Este popular ├«n r├óndul persoanelor care caut─â o solu╚Ťie simpl─â ╚Öi convenabil─â pentru vapat, f─âr─â preocup─ârile legate de re├«nc─ârcare sau reumplere.

Puff Bar-urile sunt disponibile ├«ntr-o varietate de arome, oferind utilizatorilor op╚Ťiuni diverse pentru experien╚Ťa de vapat. Mai multe informatii in acest articol: Ce este un Puff Bar si cum functioneaza?

Aspectul esen╚Ťial al unui Puff Bar este num─ârul de pufuri pe care ├«l poate oferi, deoarece durata de utilizare a dispozitivului cre╚Öte odat─â cu num─ârul de pufuri. Acest articol va ajuta sa intelegeti acest aspect: Cate fumuri are un vape.
Puff Bar-uri sunt disponibile at├ót ├«n variante cu nicotin─â, recomandate vaperilor sau fo╚Ötilor fum─âtori pentru a sim╚Ťi efectul de nicotin─â, c├ót ╚Öi ├«n variante f─âr─â nicotin─â, ideale pentru cei care doresc s─â se bucure de vapare f─âr─â efectele nocive ale nicotinii. Dispozitivele se disting prin diversitatea aromelor disponibile, de la cele simple precum tutun clasic, c─âp╚Öuni, pepene sau ment─â, p├ón─â la mixuri sofisticate de fructe, b─âuturi sau pr─âjituri. Aceasta varietate permite fiec─ârui vaper s─â aleag─â dintre sute de arome exact ceea ce caut─â.

La e-Potion, clien╚Ťii care plaseaz─â comenzi de peste 99 lei primesc transport gratuit prin EasyBox. Produsele v├óndute sunt autentice, cu op╚Ťiunea de plat─â securizat─â. De asemenea, e-Potion asigur─â posibilitatea de retur f─âr─â costuri ╚Öi furnizeaz─â suport dedicat pentru clien╚Ťii s─âi.

Descopera produsele din aceasta categorie: