Cariere

Aici, la e-Potion, suntem dedicati oferirii de servicii si de produse – tigari electronice si puff baruri – de ce mai buna calitate clientilor nostri din intreaga Romanie. Suntem o echipa pasionata, manata de scopul de a oferi cea mai buna experienta intr-ale vapatului clientilor nostri. Daca impartasiti pasiunea noastra pentru calitate precum si urmarirea satisfactiei clientilor, am fi incantati sa ne dati de veste!

Oferim o larga gama de oportunitati in cariera – de la pozitiile in serviciul pentru clienti – unde va puteti folosi expertiza in ghidarea si educarea clientilor prin calatoria lor in lumea vaping-ului, pana la pozitiile de logistica prin asigurarea ca produsele noastre de cea mai buna calitate ajung in cel mai scurt timp la clienti.

De ce sa va alaturati echipei e-Potion?

  1. Gama variata d produse:Lucrand cu noi, veti avea acces si veti invata lucruri noi despre o multitudine de produse de tipul tigarilor electronice si puff bars, de la marcile cele mai bune, oferindu-va mereu ultimele descoperiri din domeniul inductriei de vaping.
  2. Accentul pe calitate:La e-Potion, ne focusam pe a da tot ce este mai bun. Veti fi parte a unei echipe care apreciaza inalta calitate a produselor si are ca scop asigurarea satisfactiei si a sigurantei clientilor.
  3. Un Mediu Competitiv:Oferim pachete de compensatie competitive precum si un mediu de lucru dinamic care incurajeaza cresterea personala si profesionala.
  4. Oportunitati de Lucru de la Distanta:Odata cu platforma noastra de vanzari online, au aparut si oportunitatile de lucru de la distanta, parmitandu-va echilibrarea vietii personale cu angajamentele profesionale.
  5. Noi Facem Diferenta:Alaturati-va unei echipe unde contributia dumneavoastra poate face diferenta in ceea ce priveste experienta cuiva intr-ale vaping-ului, ajutand la gasirea produsului perfect si oferind sfaturi profesioniste.

Daca sunteti la curent cu vaping-ul, pasionat de serviciul pentru clienti si cautati o cariera care sa va ofere satisfactia ca ati oferit ce este mai bun intr-o companie in continua crestere, e-potion ar putea fi exact ceea ce cautati. Suntem mereu in cautarea de persoane taletate care sa se alature echipei noastre si sa ne ajute sa continuam sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse de vaping din Romania.

Faceti urmatorul pas in cariera cu e-Potion. Luati legatura ciu noi la [email protected] pentru a explora noi oportunitati.

e-Potion este un angajator care ofera oportunitati egale tuturor. Noi celebram diversitatea si ne angajam sa cream o ambianta primitoare tuturor.

Pozitii disponibile:

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.