VUSE GO 500 2%

Vuse GO 500 2% este un vape de unica folosinta, special conceput pentru cei care cauta o alternativa la tigarile traditionale. Cu un nivel de nicotina de 2%, acest produs se adreseaza atat fumatorilor ocazionali, cat si celor care doresc sa isi gestioneze dependenta de nicotina. Este un produs al marcii VUSE, detinuta de British American Tobacco, unul dintre cei mai mari producatori de tutun si produse din tutun din lume.

VUSE GO 500 2%
Filtre

De ce sa alegi Vuse GO 2%

Alegerea pentru Vuse GO 2% vine cu multiple avantaje. In primul rand, dispozitivul este extrem de portabil si usor de utilizat, fara a necesita mentenanta sau reincarcare. In al doilea rand, ofera o gama larga de arome, de la fructate la mentolate, satisfacand astfel o varietate de preferinte gustative. De asemenea, este considerat a fi mai putin daunator decat fumatul traditional, desi nu este complet lipsit de riscuri.

Unde se gaseste Vuse GO 2%

Produsul este disponibil pe site-ul e-potion.ro, unde poti gasi o varietate de arome si informatii detaliate despre fiecare produs. De asemenea, este posibil sa il gasesti in magazinele fizice specializate in produse de vapat.