VEEV

Accesati categoria VEEV si descoperiti inovatia de la Philip Morris in lumea vapatului. VEEV este un vape de unica folosinta cu design premium, care ofera arome de inalta calitate, de la fructate la exotice. Alegeti VEEV pentru o experienta vibranta si diversificata.

veev one - veev now - tigara de unica folosinta
Filtre

Ce este VEEV?

VEEV Vape este o marca de tigari electronice, produsa de Philip Morris International, care foloseste un lichid ce contine nicotina si arome pentru a crea un vapor, in loc de fum, pe care utilizatorul il inhaleaza.

Aceasta ofera doua tipuri de dispozitive: tigari electronice reincarcabile si tigari electronice de unica folosinta.

Este VEEV o marca buna de tigari electronice?

VEEV este considerata o marca de calitate in industria tigarilor electronice, fiind produsa de o companie renumita, Philip Morris International.

Puff Bar-urilor VEEV ofera o experienta de vapat premium, cu un design elegant si compact, precum si o gama variata de arome realizate din ingrediente de calitate.

Ce modele sunt disponibile la VEEV?

VEEV ofera doua modele principale:

  1. VEEV ONE – o tigara electronica reincarcabila care foloseste capsule schimbabile si preumplute cu lichid ce contine nicotina. Aceasta are o baterie de 450mAh si ofera pana la 1000 de pufuri per rezerva VEEV One.
  2. VEEV NOW (anterior VEEBA) – o tigara electronica de unica folosinta, gata de utilizare, cu o baterie preincarcata de 280mAh ce ofera pana la 600 de pufuri. Este disponibila intr-o gama larga de 14 arome.

Este o varianta de vape VEEV fara nicotina?

Nu, in prezent nu exista o varianta de VEEV fara nicotina. Toate produsele VEEV, atat VEEV ONE cat si VEEV NOW, contin nicotina in concentratie de 20mg/ml (2%).

Este VEEV o marca sigura?

Desi vapatul este considerat o alternativa mai putin daunatoare decat fumatul traditional, VEEV nu este un produs lipsit de riscuri. Acesta elibereaza nicotina, care provoaca dependenta.
De asemenea, vaporii produsi pot contine substante chimice potential daunatoare, desi in cantitati mai mici comparativ cu fumul de tigara.
Este important sa se utilizeze produsele VEEV conform instructiunilor si sa se achizitioneze doar din surse autorizate.

Care este diferenta dintre VEEV si IQOS?

Principala diferenta este tehnologia utilizata. IQOS este un dispozitiv “heat-not-burn” care incalzeste tutunul la o temperatura mai scazuta, fara a-l arde.

In schimb, VEEV este o tigara electronica traditionala care vaporizeaza un lichid ce contine nicotina.
Ambele marci apartin companiei Philip Morris International, dar se adreseaza unor preferinte diferite ale consumatorilor.