VEEV

Descopera VEEV, inovatia de la Philip Morris in lumea vapatului. Un vape de unica folosinta cu design premium, ofera arome de inalta calitate, de la fructate la exotice. Alege VEEV pentru o experienta vibranta si diversificata. Incearca acum!

veev one - veev now - tigara de unica folosinta
Filtre

Ce este VEEV?

VEEV este o tigara electronica de unica folosinta, noul vape de unica folosinta de la Philip Morris, varianta imbunatatita de la vechiul model VEEBA, conceput pentru a oferi o experienta de aroma de inalta calitate intr-un design compact si premium. Cu o gama mare de arome vibrante disponibile, de la note fructate la cele racoritoare, fructe, tutun si exotice, acest Puff Bar iti ofera o gama larga de optiuni pentru a satisface orice preferinta.

Ce variante de VEEV gasesti pe e-potion.ro?

Pe e-potion.ro, gasesti doua variante ale brandului VEEV de la Philip Morris, fiecare proiectata pentru a satisface nevoile diferite ale vaperilor:

  1. VEEV Now: Aceasta este o tigara electronica de unica folosinta, ideala pentru cei care cauta o solutie rapida si fara batai de cap. Cu VEEV Now, nu trebuie sa iti faci griji despre incarcarea bateriei sau reumplerea cu lichid. Este gata de utilizare imediat ce o scoti din ambalaj.
  2. VEEV One: Daca esti in cautarea unei optiuni mai durabile, VEEV One este varianta reincarcabila care iti permite sa incarci bateria si sa inlocuiesti cartusul. Este perfecta pentru cei care doresc mai mult control asupra experientei lor de vapat.

Fiecare varianta vine cu propriile arome si niveluri de nicotina, oferindu-ti flexibilitatea de a alege cea mai potrivita optiune pentru tine.

De ce sa alegi VEEV?

Alegerea unui vape VEEV vine cu numeroase avantaje. In primul rand, este un dispozitiv este gata de utilizare, fara necesitatea de intretinere, curatare, incarcare sau reumplere. Cu un nivel de nicotina de 2% (20mg) si o baterie de 280 mAh, aceasta tigara electronica iti ofera tot ce ai nevoie pentru o sesiune de vapat reusita. Este o optiune excelenta pentru cei care doresc o experienta de vapat fara complicatii. Veev este o solutie ideala pentru cine cauta sa renunte la fumat.

Cum sa folosesti VEEV?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate tigara electronica de unica folosinta.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.