Baza e-Potion

Baza e-Potion – esentiala pentru lichidele dumneavoastra de vapat

Baza e-Potion fara nicotina este alegerea perfecta pentru pasionatii de vapat care doresc sa isi creeze propriile lichide. Fabricata in Romania din ingrediente de cea mai buna calitate, aceasta baza premium este disponibila in diverse rapoarte VG/PG. Fie ca o folositi ca atare sau o combinati cu arome si nicotina, baza e-Potion va ofera libertatea de a experimenta si de a obtine exact amestecul dorit. Comandati acum si bucurati-va de o experienta de vapat exceptionala cu baza e-Potion!

Baza tigara electronica e-Potion 500ml 60VG 40PG de pe e-potion.ro
Filtre

Baza fara nicotina e-Potion este un amestec de glicerina vegetala ( VG ) si propilen glicol ( PG ) in mai multe proportii, adica este un lichid de tigara electronica fara aroma si fara nicotina.

Atat PG, cat si VG sunt substante sigure si non-toxice din punct de vedere alimentar, care sunt 100% adecvate pentru ingestie si sunt utilizate intr-o varietate de alte industrii, cum ar fi cea farmaceutica si cosmetica.

Aceasta baza este folosita pentru a prepara lichidele de tigara electronice de tip DIY cu ajutorul shoturi de nicotina si aromele concentrate, pentru oameni care vapeaza lichid de tigara electronica fara aroma sau pentru complectarea spatiului de amestecare la Shortfill-uri si Longfill-uri.