Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Verificarea Varstei posibilului cumparator

Bine ati venit la to E-Potion, prima voastra destinatie online pentru produse de top in ceea ce priveste tigarile electronice si puff bars. Bucuria noastra este sa oferim o selectie extinsa a celor mai bune produse de vaping precum si o exceptionala experienta de shopping.

Reglementari asupra Varstei Legale:
Conform Legea nr. 349/2002 in Romania, noi trebuie sa ne asiguram ca toti clientii nostri au cel putin 18 ani inainte de a face o tranzactie/ achizitie. Aceasta verificare a varstei, este o parte fundamentala a dedicarii noastre vapingului responsabil si a aderarii la standardele legale.

De ce conteaza verificarea varstei?

  • Cereri Legale: Asa este legea. Vanzarea produselor de vapat indivizilor sub 18 ani este ilegala in Romania. Noi suntem hatarati sa respectam si sa tinem seama de aceste reguli pentru a asigura o comunitate de vaping responsabila si in conformitate cu legea.
  • Consideratii asupra Sanatatii: Studiile si regulile sugereaza ca limitarea folosirii de produse cu nicotina la adulti poate ajuta la reducerea riscului asociat cu dependenta timpurie de nicotina precum si impactul sau potential asupra dezvoltarii tinerilor
  • Responsibilitatea Comunitatii: Prin introducerea verificarii varstei, noi contribuim la o mai sigura si responsabila cultura de vapat. Este vorba despre a avea grija unul de celalaIt si de a ne asigura ca vapingul ramane o experienta pozitiva pentru indivizii aflati la varsta legala.

Cum va Verificam Varsta?

Atunci cand intrati pe site-ul nostru, vati fi rugati sa confirmati ca aveti cel putin 18 ani. Acesta este primul pas in procesul nostru de verificare. Va rugam sa intelegeti ca s-ar putea sa mai facem si alte verificari ulterioare pentru a va confirma varsta si ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda la care suspectam ca nu se indeplineste cererea de varsta legala.

Consecintele Falsificarii Varstei

  • Anularea comenzii: Daca se descopera ca un client se afla sub varsta legala, orice comanda in desfasurare va fi imediat anulata.
  • Suspendarea Contului (de pe site-ul nostru): Vom putea sa suspendam si sa inchidem conturile userilor care incearca sa treaca peste masurile de verificare a varstei.
  • Ramificatii Legale: Incercarea de a cumpara produse de vapat de catre un minor, sau pentru un minor, ar putea avea cosecinte legale in concordanta cu legile din Romania.

Apreciem cooperarea si intelegerea dumneavoastra in acest proces esential de verificare. La E-Potion, ne dorim sa va oferim o experienta de shopping fara egal si imbucuratoare, oferindu-va o larga gama de tigari electronice si puff bars, comenzi online usor de facut, precum si o livrare rapida peste tot in Romania. Echipa noastra experiementata este intotdeauna aici pentru dumneavoastra gata sa va ofere sfaturi si recomandari pentru a se asigura ca veti gasi produsul perfect pentru dumneavoastra si nevoile dumneavoastra de vapat.
Va multumim ca v-ati alaturat noua in aceasta calatorie. Siguranta dumneavoastra, satisfactia si conformitatea cu legea sunt primele noastre prioritati. Orice intrebari ati avea sau daca veti avea nevoie de asistenta, va rugam sa nu ezitati sa ne cautati in scris pe adresa noastra de mail [email protected].
(Nota: E-Potion isi rezerva dreptul de a face verificari al varstei ulterioare si de a-si refuza serviciile sau de a anula comenzile bazate pe neconcordanta asupra cererilor prind varsta minima de 18 ani.)

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.