VEEV One

Descopera VEEV ONE, inovatia Philip Morris in vapat: dispozitiv reincarcabil, cu capsule preumplute si tehnologie avansata. Simplu, intuitiv, pentru o experienta premium. Incearca VEEV ONE!

VEEV ONE LA E-POTION
Filtre

Ce este VEEV one?

VEEV ONE este o tigara electronica reincarcabila, un produs de la Philip Morris International, care utilizeaza capsule/cartuse preumplute cu lichid de tigara electronica. Conceputa pentru a fi simpla si intuitiva, ofera o gama variata de arome realizate din ingrediente de calitate. Dispune de tehnologie avansata de incalzire cu element ceramic (rezistenta ceramica) si sistem de detectare a nivelului lichidului din capsula. Este usor de utilizat datorita conectorului sau magnetic si dimensiunii compacte, fiind ideal pentru transportul in buzunar. Acest nou produs de la VEEV permite pana la 1000 de pufuri pe capsula, oferind astfel o experienta de vapat de lunga durata.

Cum se foloseste tigara electronica VEEV ONE?

Pentru a utiliza tigara electronica VEEV ONE, urmeaza pasii simpli de pornire si oprire. Pentru pornire, apasa si mentine apasat butonul pentru 3-4 secunde pana cand luminile de stare se aprind, indicand nivelul de incarcare al bateriei. Odata ce luminile sunt aprinse, elibereaza butonul pentru a incepe utilizarea. Pentru oprire, repeta procesul, mentinand apasat butonul pentru 3-4 secunde pana cand luminile de stare se sting. Elibereaza butonul pentru a opri dispozitivul. Retine ca dispozitivul VEEV ONE si capsulele sunt destinate exclusiv utilizatorilor adulti.

Cum se incarca vape-ul VEEV ONE?

Pentru a incarca vape-ul VEEV ONE, este necesar sa folosesti cablul de incarcare original, furnizat la achizitionarea dispozitivului. Procesul de incarcare completa dureaza mai putin de 45 de minute. Este recomandat sa incarci dispozitivul doar la priza pentru a asigura o performanta optima de incarcare. Cand dispozitivul este complet incarcat, cele patru leduri albe se vor aprinde pentru 2 secunde, apoi se vor stinge treptat. Nu este recomandat sa folosesti dispozitivul in timpul incarcarii. Un dispozitiv VEEV ONE complet incarcat ofera suficienta energie pentru utilizarea unei capsule intregi, permitand o experienta de vapat neintrerupta fara grija epuizarii bateriei.

Ce indica LED-ul de pe VEEV ONE?

LED-ul de pe VEEV ONE ofera diferite semnale pentru a indica starea dispozitivului:

  1. Lumina alba superioara care clipeste de 5 ori semnaleaza un nivel scazut de lichid in capsula VEEV ONE. In acest caz, este necesar sa introduci o noua capsula.
  2. Lumina alba inferioara care clipeste de 5 ori indica un nivel scazut al bateriei, sugerand necesitatea reincarcarii dispozitivului.
  3. Lumina alba inferioara care clipeste de 2 ori semnaleaza o frecventa excesiva de inhalare, activand un timp de protectie de 5 secunde impotriva inhalarii excesive.
  4. Daca toate luminile clipesc alb de doua ori in timpul inhalarii, acest lucru indica faptul ca dispozitivul se afla in afara intervalului de temperaturi de operare (0-40°C). Este necesar sa readuci dispozitivul in intervalul de temperaturi adecvat.
  5. Lumina inferioara care clipeste rosu de doua ori indica o eroare a dispozitivului. Verifica daca capsula a fost introdusa corect.
  6. Absenta luminilor poate indica una din urmatoarele situatii: dispozitivul este oprit, bateria este complet descarcata, sau dispozitivul este deteriorat fizic.

Cum se schimba cartusul VEEV ONE?

Pentru a schimba cartusul VEEV ONE, urmeaza acesti pasi simpli si eficienti, datorita designului sau inovator:

  1. Foloseste conectorul magnetic al dispozitivului pentru a schimba cu usurinta capsula. Acest conector faciliteaza introducerea si indepartarea usoara a capsulei.
  2. Cand introduci un nou cartus VEEV ONE in timp ce dispozitivul este pornit, vei observa ca ledul de stare se aprinde incet si treptat. Acest lucru indica faptul ca dispozitivul este gata pentru etapa de vapat si poti incepe sa il folosesti.
  3. Pentru a scoate cartusul VEEV ONE, prinde cartusul ferm si trage-o direct din dispozitiv, fara a o rasuci. Conectorul magnetic va facilita acest proces, facand extragerea simpla si rapida.