Vapy 800 cu nicotina

Descopera VAPY 800 2%, alternativa perfecta la tigarile clasice. Cu 2 ml e-lichid si 20mg nicotina, ofera pana la 800 pufuri pline de gust. Fara gudron sau substante daunatoare, este ideal pentru cei ce vor sa renunte la fumat. Alege dintr-o varietate de arome, de la Candy Ice la Strawberry & Mango Ice, si incepe o viata mai sanatoasa. Treci acum la VAPY 800!

VAPY 800 cu nicotina
Filtre

Ce este VAPY 800 cu nicotina?

VAPY 800 cu nicotina este o tigara electronica de unica folosinta, destinat celor care doresc o alternativa la tigarile traditionale. Cu o capacitate de 2 ml de e-lichid si o concentratie de nicotina de 20mg (2%), acest Puff Bar ofera pana la 800 de pufuri. Ingredientele principale ale lichidului sunt glicerina vegetala, propilen glicol si arome naturale sau artificiale.

De ce sa alegi VAPY 800 cu nicotina?

Optand pentru VAPY cu nicotina, ai parte de o serie de avantaje. In primul rand, dispozitivul ofera o experienta de vapat autentica, dar fara gudronul si substantele nocive din tigarile obisnuite. Cu gama mare de arome precum Candy Ice si Strawberry & Mango Ice, ai posibilitatea de a te bucura de o varietate de gusturi. De asemenea, este un vape excelent pentru cei care doresc sa renunte la fumat, dar au nevoie de un nivel de nicotina pentru a face tranzitia mai usoara.

Cum sa folosesti VAPY 800 cu nicotina ?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate VAPY cu nicotina.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.