VAPY 800 fara nicotina

Accesati categoria VAPY 800 fara nicotina si descoperiti o experienta de vapat pura si plina de gust. Cu 2 ml e-lichid si pana la 800 de pufuri, VAPY 800 este perfect pentru cei care doresc sa se bucure de arome variate, cum ar fi Mango Ice sau Sweet Gum, intr-un mod sanatos. Portabil si usor de utilizat, VAPY 800 este ideal pentru vaping oriunde.

VAPY 800 fara nicotina
Filtre

Ce este VAPY 800 fara nicotina?

VAPY 800 fara nicotina este o tigara electronica de unica folosinta, special conceput pentru cei care doresc sa se bucure de experienta vapingului fara expunerea la nicotina. Cu o capacitate de 2 ml de e-lichid, acest vape ofera pana la 800 de pufuri. Ingredientele principale ale lichidului sunt glicerina vegetala, propilen glicol si arome naturale sau artificiale.

De ce sa alegi VAPY 800 fara nicotina?

Alegerea VAPY 800 fara nicotina vine cu multiple beneficii. In primul rand, este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa evite nicotina dar sa se bucure totusi de gusturile si aromele variate, cum ar fi Mango Ice sau Sweet Gum. De asemenea, acest Puff Bar este usor si portabil, facandu-l ideal pentru utilizare in deplasare.

Cum sa folosesti VAPY 800 fara nicotina ?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate VAPY fara nicotina.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.