Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Calculator nicotina lichid tigara electronica

Calculator lichide vape cu nicotina

Lichidul de tigari electroice de pe piata romaneasca este impartit in 3 categorii: Lichid de tigara electronica cu nicotina (gata nicotinizat), shortfill-uri fara nicotina (30ml, 40ml sau 50ml) si longfill-uri fara nicotina (20ml).

Shortfill-urile si longfill-urile au aparut datorita ultimului regulament European TPD pentru tigari electronice care limiteaza concentratia maxima de nicotina pe care o puteti folosi si volumul maxim de lichid cu nicotina pe care il puteti cumpara.

Short-fill-urile sunt lichide pentru tigari electronice fara nicotina ceea ce inseamna un lichid extra aromat, se prezinta in sticle de 60ml sau 120ml si au 4 dimensiuni diferite:

  • 30ml de lichid extra aromat in flacon de 60ml si in acest caz aveti un spatiu de 30ml extra pentru a adauga shoturi de nicotina si/sau baza fara nicotina.
  • 40ml de lichid extra aromat in flacon de 60ml si in acest caz aveti un spatiu de 20ml extra pentru a adauga shoturi de nicotina si/sau baza fara nicotina.
  • 50ml de lichid extra aromat in flacon de 60ml, iar in acest caz aveti un spatiu de 10ml extra pentru a adauga shot de nicotina si/sau baza fara nicotina.
  • 100 ml de lichid extra aromat in flacon de 120 ml, iar in acest caz aveti un spatiu de 20 ml extra pentru a adauga shoturi de nicotina si/sau baza fara nicotina.

In timp ce longfill-urile sunt arome concentrate pentru tigara electronica fara nicotina, contine 20ml de aroma foarte concentrata in flacon de 60ml si asa aveti un spatiu suplimentar de 40ml pentru a adauga shoturi de nicotina si/sau baza fara nicotina.

Cata nicotina se pune in lichidul de tigara electronica?

Pentru a sti cata nicotina trebuie adaugata in lichidul dvs. trebuie sa stiti ce fel de lichid aveti.
Shortfill-urile si longfill-urile au un spatiu suplimentar pentru amestecare si, in functie de aceasta dimensiune, stiti cata nicotina puteti sa adaugati in lichidul dumneavoastra.
De exemplu, un short-fill de 40ml are 20ml spatiu de amestecare si, in acest caz, daca aveti nevoie de un lichid cu concentratie finala de nicotina 3mg, puteti adauga un shot de nicotina de 10ml (18mg sau 20mg) si 10ml de baza fara nicotina.

Dar daca doriti o concentratie finala de nicotina de 6mg, adaugati doar 2 shot-uri de nicotina de 10ml.

Nu uitati un lucru important, tot timpul dupa ce adaugati nicotina si/sau baza fara nicotina trebuie sa agitati flaconul foarte bine incat sa va asigurati ca toate ingredientele sunt bine amestecate.

Cum folosim calculatorul de lichid pentru a obtine concentratia de nicotina dorita ?

Pentru a folosi calculatorul de lichid urmati acesti pasi:

  1. Volumul lichidului (Shortfill/Longfill) dumneavoastra (ml): inseamna ca aici puteti seta canitatea finala de lichid pe care doriti sa o obtineti cu nicotina. De exemplu 60ml sau 120ml in functie de flaconul pe care il aveti.
  2. Concentratia de nicotina pe care doriti sa o obtineti: asta inseamna ce concentratie de nicotina vreti sa obtineti la finalul amestecului. De exemplu: 1.5mg, 3mg, 6mg ..etc
  3. Taria shot-ului de nicotina pe care il aveti (mg): aici puteti selecta concentratia shotului de nicotina. De exemplu: 18mg sau 20mg.
  4. Cantitatea de nicotina pe care trebuie sa o adaugati la amestec: in urma respectarii pasilor 1,2 si 3, aici obtineti cantitatea exacta exprimata in ml  de nicotina necesara pentru obtinerea concentratiei dorite.
  5. Pentru mai multe detalii, avem din blogul e-Potion un articol despre: cum preparati lichidul de tigara eleectronica.
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.