Bine ai venit la e-Potion.ro.

Despre noi

e-Potion s-a nascut din pasiunea noastra pentru lichide unice, spectaculoase, senzationale si totodata delicioase. 

Istoria noastra :

Am inceput activitatea, Subtitute, cu un singur magazin fizic  si un singur angajat pentru a veni in ajutorul persoanelor care cautau o alternativa mai sanatoasa a tigarilor traditionale si a acelora care foloseau deja tigarile electronice.

Pornind de la visul de a introduce in piata propriile retete de lichide, am inceput sa cream mici retete pe care le-am impartasit cu famila, prietenii apropiati, clientii fideli si am observat ca au fost bine primite, chiar am fost intrebat daca s-ar putea gasi si la vanzare.

Visul prinde contur. Curajos am deschis o mica linie de productie pentru baza si nicotina pentru tigari electronice si in acelasi timp am creat brandul e-Potion gandindu-ne ca vor fi niste potiuni magice.

Prin asocierea cu Smokemania, una din cele mai mari firme pentru tigari electronice din Romania, am reusit sa introducem produsele noastre in retea si in acest fel sa le facem mai cunoscute. In aceasi perioada am mai deschis o usa catre noi prin site-ul nostru : substitute.ro

De la data obligativitatii platii pentru acciza la lichide cu continut de nicotina, am reusit sa cream si sa introducem in mai toate magazinele de profil din Romania: Shot Nicotina e-Potion 20mg, care este o Marca Inregistrata National, si este inregistrata conform TPD atat la nivel National cat si la nivel European.

Pe langa faptul ca shotul de nicotina e-Potion 20mg a devenit cel mai cautat produs de nicotinizare din tara, am reusit sa largim gama de lichide cu inca doua noi, dintre care Callisto a fost cotat cel mai bun lichid al anului 2018 si se mentine asa pana in prezent.

Colaborarea cu Smokemania ne ajuta sa venim pe piata cu o gama larga de lichide, baze si arome pentru toate gusturile.
Si mai cu seama lichidele By Sokemania care au prins foarte bine in piata si au multi admiratori.