Rebelliq Puff Bar 800

Accesati categoria REBELLIQ Puff Bar 800 si descoperiti o tigara electronica de unica folosinta, gata de utilizare, preincarcata cu lichid cu nicotina 20mg/ml sub forma de NicSalt. Cu activare automata, fara butoane, bateria de 550mAh ofera aproximativ 800 de inhalari.

Rebelliq Puff Bar 800
Filtre

Ce este Rebelliq Puff Bar 800?

Rebelliq Puff Bar 800 redefineste experienta de vapat cu un vape de unica folosinta ce ofera pana la 800 de pufuri. Cu un nivel mediu de nicotina si o varietate de arome, acest dispozitiv este ideal pentru cei care cauta o solutie simpla, dar eficienta pentru vapat. Uita de butoane si setari complicate; Rebelliq Puff Bar 800 este gata de utilizare imediat ce il scoti din ambalaj.

De ce sa alegi Rebelliq Puff Bar 800?

Daca esti in cautarea unei vape cu nicotina autentic fara batai de cap, acest Puff Bar este alegerea perfecta. Fara necesitatea de reincarcare sau inlocuire a cartuselor, acest dispozitiv este ideal pentru cei mereu in miscare. Este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru vaperi experimentati, oferind o experienta de vaping de lunga durata.

Cum sa folosesti Rebelliq Puff Bar 800 2%:

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate tigara electronica de unica folosinta Rebelliq.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.