Vape fara nicotina

Descopera la e-Potion vape-urile de unica folosinta fara nicotina, o optiune excelenta pentru cei care doresc sa renunte definitiv la nicotina, dar nu vor sa compromita pe partea de gust.

subcategoria de vape fara nicotina la e-potion.ro
Filtre

Ce este un vape de fara nicotina?

Un vape fara nicotina este un tip de tigara electronica de unica folosinta, dar umplut cu lichid de tigara electronica fara nicotina. Acesta este disponibil in gama mare de arome fara efectele nocive ale nicotinei.

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina sunt destinate persoanelor care le place sa vapeze, dar doresc sa elimine nicotina din proces. Vaparea dispozitivelor fara nicotina ajuta oamenii sa renunte la consumul de nicotina, permitandu-le totodata sa se bucure in continuare de vapat.

Ce benefici ofera un vape fara nicotina?

  • Fara substante chimice adictive: Unul dintre cele mai importante beneficii ale utilizarii vapatul fara nicotina este ca acestea nu contin substante chimice adictive precum nicotina. Asta inseamna ca te poti bucura de vapare fara potentialul rau si dependenta pe care nicotina le poate cauza.
  • Fara efecte negative asupra sanatatii: Nicotina este o substanta extrem de adictiva care poate duce la o varietate de efecte negative asupra sanatatii, inclusiv cresterea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac. Alegand un vape de unica folosinta fara nicotina, elimini potentialul pentru aceste efecte daunatoare asupra sanatatii.
  • Convenienta si portabilitate: Vape-urile de unica folosinta sunt extrem de convenabile si portabile. Fara nevoia de a reincarca sau reumple, le poti lua cu tine in deplasari si te poti bucura de o vapare satisfacatoare oriunde si oricand doresti.
  • O gama larga de arome: Vape-urile de unica folosinta fara nicotina vin intr-o gama larga de arome delicioase, inclusiv optiuni fructate, dulci si racoritoare. Asta face usor sa gasesti o aroma pe care o iubesti si sa te bucuri de vapare fara efectele nicotinii.
  • Cost mai scazut: Vape-urile de unica folosinta sunt adesea mai accesibile decat alte tipuri de dispozitive de vapare, fiind o optiune excelenta pentru cei cu un buget limitat.

Cum functioneaza vape-urile de unica folosinta cu 0mg?

Fiind un dispozitiv de unica folosinta, este foarte usor de folosit. Dispozitivele sunt gata de utilizare imediat ce sunt scoase din ambalaj. Pur si simplu trage de la mustiuc, asa cum ai face cu o tigara normala, iar bateria integrata va incalzi rezistenta din interiorul dispozitivului, care va vaporiza e-lichidul si va crea vapori pe care ii vei inhala in plamani.

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina functioneaza la fel ca vape-urile de unica folosinta obisnuite de 20mg si 10mg, dar fara nicotina in lichid.

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina sunt sigure de folosit?

Toate dispozitivele de vapat de unica folosinta care contin nicotina in lichidele lor indeplinesc cerintele legale stabilite de TPD [Directiva Produselor din Tutun] in ceea ce priveste capacitatea lichidului si concentratia de nicotina a dispozitivelor. Asta inseamna ca vape-urile sunt sigure de folosit, dar asta nu inseamna ca sunt complet inofensive.

Cum aceste dispozitive au rezervoare integrate care contin lichid fara nicotina, nu urmeaza aceleasi reglementari. Totusi, sunt fabricate in acelasi mod ca si alte dispozitive de unica folosinta, ceea ce inseamna ca au aceeasi calitate a constructiei si componente, deci singura diferenta este faptul ca au zero nicotina in lichidul lor.

Vape-urile de unica folosinta sunt mult mai putin nocive decat tigarile. Public Health England a dovedit ca vaparea este cu 95% mai sigura decat fumatul tigarilor. Tigarile contin mii de chimicale si multe dintre ele sunt toxice. Vaparea este o modalitate excelenta de a elimina daunele si raul pe care le-ar provoca fumatul tigarilor traditionale.

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina sunt chiar mai bune decat dispozitivele de vapat obisnuite pentru persoanele care incearca sa renunte la nicotina. Sunt bine construite cu rezervoare (anti-scurgere) si baterii integrate si un singur dispozitiv de vapat va dura mai mult decat 45 de tigari.

Designurile elegante si calitatea constructiei ofera o modalitate mai buna de a te bucura de vapat reducand sau renuntand complet la consumul de nicotina.

Pot folosi vape-urile de unica folosinta fara nicotina pentru a renunta la fumat?

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina sunt super pentru cei care vor sa se lase de fumat. Sunt facute sa dureze, cu un rezervor pentru lichid intre 2 si 6ml, ceea ce le face sa tina mai mult. In plus, arata bine si ai de unde alege multe arome.

Aceste vape-uri nu au nicotina, deci scapi de substanta care te face dependent. Asta inseamna ca poti continua sa vapezi fara sa mai iei nicotina.

Pe scurt, vaparea e o optiune mult mai ok decat sa fumezi tigari. Are multe avantaje, fiind mai putin daunatoare si mai ieftina. Daca te gandesti sa faci schimbarea, uite lista noastra cu avantaje si dezavantaje sa te ajute sa decizi.

Cat tine un vape fara nicotina?

Vape-urile de unica folosinta fara nicotina tin destul de mult. Cu un rezervor care are intre 2 si 6ml de lichid si o baterie de intre 550 si 850mAh, poti sa te bucuri de la 600 pana la 2000 de fumuri. Asta e cam cat ai fuma 45 – 65 de tigari. Cat timp iti va tine vape-ul depinde de cat de mult il folosesti, dar de obicei dureaza intre 1 si 3 zile.

Pentru ca sunt de unica folosinta, o sa trebuiasca sa le schimbi cand se termina.