Afișez toate cele 18 rezultate

Subcategorii:

IQOS

Ce este IQOS si cum functioneaza?

IQOS este un dispozitiv electronic care incalzeste tutunul in loc sa-l arda. Acest lucru reduce cantitatea de fum si de substante nocive generate de arderea tutunului. IQOS functioneaza cu niste stickuri speciale de tutun, numite HEETS, care se introduc in dispozitiv. Cand se apasa butonul de pornire, o lama de incalzire incalzeste stickul de tutun pana la o temperatura de aproximativ 350°C. Utilizatorul poate inhala aerosolul de tutun produs de incalzirea stickului, fara a fi expus la fumul si mirosul de tigara traditionala.

De ce sa alegi IQOS in loc de tigari clasice?

IQOS este un dispozitiv electronic care incalzeste tutunul in loc sa-l arda, oferind o alternativa mai buna pentru adultii fumatori care altfel ar continua sa fumeze. Produsele de incalzire a tutunului de la IQOS ofera o experienta avansata de gust, fara scrum, fara fum de tigara si cu mai putin miros, in comparatie cu tigara. Alege cum vrei sa mergi mai departe. Alege IQOS.

IQOS are o gama de dispozitive de incalzire a tutunului. Dispozitivele de incalzire a tutunului folosesc tehnologia de incalzire a tutunului real. IQOS nu este fara risc. De asemenea, contine nicotina, care este dependenta. Exclusiv pentru adulti.

Ce sunt Heets?

Heets sunt unitati de tutun incalzit care se folosesc cu dispozitivele IQOS. Ele contin un amestec de tutun de calitate si alte ingrediente care ii confera un gust si o aroma placute. Heets nu se ard, ci se incalzesc la o temperatura controlata, astfel incat sa elibereze o vapa de tutun cu mai putine substante chimice nocive decat fumul de tigara. Heets sunt disponibile in mai multe variante de gust si intensitate, pentru a se potrivi preferintelor fiecarui consumator.

Cum poti cumpara IQOS si unde il poti folosi?

Daca vrei sa cumperi IQOS si heets, poti sa le gasesti la e-potion, un magazin online care comercializeaza produse pentru fumatori. La e-potion poti alege din mai multe variante de dispozitive IQOS si de arome de heets, in functie de preferintele tale. Poti plasa o comanda online si vei primi produsele direct la domiciliu sau la o adresa indicata de tine.

IQOS poate fi folosit in orice loc unde este permis fumatul traditional, dar nu in spatiile publice inchise sau in mijloacele de transport in comun. De asemenea, trebuie sa respecti regulile stabilite de proprietarii sau administratorii locurilor unde te afli. Inainte de a folosi IQOS, asigura-te ca nu deranjezi pe nimeni cu aerosolul pe care il emiti si ca nu expui pe altii la riscuri potentiale pentru sanatate.