IQOS

IQOS este un dispozitiv electronic de încălzire a tutunului creat de Philip Morris International. Acesta funcționează prin încălzirea tutunului în loc de arderea sa, oferind astfel o alternativă pentru fumătorii de țigări tradiționale. Dispozitivul utilizează cartușe speciale de tutun, cunoscute sub numele de HEETS sau HeatSticks, pentru a genera un aerosol care conține nicotină.

Logo iqos de pe e-potion.ro
Filtre

Ce este IQOS și cum funcționează?

IQOS este un produs din tutun care încălzește fără ardere, creat de Philip Morris International. Încălzește bețișoarele de tutun la temperaturi controlate fără combustie, producând un vapor aromatizat cu tutun.

Dispozitivul este compus din două părți principale: suportul unde bețișorul de tutun este introdus și încălzit, și încărcătorul folosit pentru a reîncărca bateria suportului.

Scopul IQOS este de a reduce unele dintre riscurile asociate cu fumatul prin eliminarea procesului de ardere, care este responsabil pentru generarea majorității substanțelor nocive din țigările convenționale.

Nu uitați ca Clienții e-Potion beneficiază de transport gratuit prin EasyBox la comenzi peste 99 lei. Produsele comercializate sunt originale, plata este securizată, oferă retur gratuit și suport dedicat pentru clienți.

Poate fi folosit IQOS cu orice bețișor de tutun?

Dispozitivele IQOS sunt special concepute pentru a fi utilizate cu HEETS sau HeatSticks, care sunt bețișoare de tutun proprietare fabricate de Philip Morris International. Aceste bețișoare sunt disponibile în diverse arome pentru a satisface diferite preferințe ale utilizatorilor.

Este IQOS mai sigur decât țigările tradiționale?

Philip Morris International susține că, deoarece IQOS încălzește tutunul în loc să-l ardă, produce mai puține substanțe chimice nocive comparativ cu țigările tradiționale. Totuși, este important de notat că niciun produs din tutun nu este complet lipsit de riscuri, iar IQOS nu este fără riscuri de sănătate. Impactul asupra sănătății pe termen lung este încă în curs de cercetare.

De unde pot cumpăra HEETS sau HeatSticks pentru IQOS-ul meu?

HEETS sau HeatSticks pot fi cumpărate de la comercianți autorizați, magazinele oficiale IQOS și diverse platforme online de e-commerce care se specializează în produse din tutun. Disponibilitatea poate varia în funcție de locația dvs. din cauza reglementărilor locale privind vânzările de tutun.

Pot folosi IQOS în interior?

Regulamentele privind utilizarea IQOS în interior pot varia în funcție de legile locale și politicile stabilimentelor individuale. Deoarece IQOS nu produce fum tradițional de țigară, unele locuri pot permite utilizarea acestuia în interior, dar este întotdeauna cel mai bine să verificați regulile specifice locației dvs.

Care sunt tipurile de țigări IQOS?

Heets, Terea și Fiit sunt diferite tipuri de țigarete de tutun folosite în dispozitivele IQOS. Heets sunt destinate pentru modelele IQOS 3 și IQOS Original one, în timp ce Terea este specifică pentru IQOS Iluma, iar Fiit este utilizat în dispozitivele IQOS compatibile din Coreea cum ar fi LiL Solid 2. Aceste Heats-uri conțin. Mai multe informații in acest articol: Ce sunt Heets-urile si cum se folosesc cu sistemul IQOS.