FlerBar

Flerbar sunt dispozitive de unica folosinta de la Hyppe! Flerbar M sunt tigari electronice portabile, usoare si compacte, care sunt preumplute cu lichid extra aromat, fiind ideale pentruoameni in miscare.

Aceste dispozitive sunt echipate cu o baterie integrata de 550mAh, capabila sa furnizeze pana la 600 de inhalari de aroma savuroasa inainte de a fi necesara inlocuirea lor. Fiecare Flerbar vine preumplut cu 20mg de nicotina sub forma de sare, asigurand o experienta intensa, dar placuta, si satisfactia rapida a nevoii de nicotina, pentru o perioada mai indelungata.

Fler Bar M 600
Filtre

Ce este FlerBar?

FlerBar este o tigara electronica de unica folosinta, cu o capacitate de 2 ml pentru e-lichid si o concentratie de 20 mg de nicotina sub forma de sare. Cu o baterie integrata de 500mAh, acest dispozitiv iti ofera pana la 600 de pufuri. Designul sau elegant, realizat din plastic transparent, il face nu doar atractiv, dar si usor de manevrat.

De ce sa alegi FlerBar?

Alegerea FlerBar vine cu o serie de avantaje. In primul rand, dispozitivul este TPD compliant, ceea ce inseamna ca respecta toate standardele de siguranta. Cu o gama variata de arome, de la Ice Mint si Guava Ice la Strawberry Lemonade si Pineapple Ice, acest Puff Bar iti ofera o experienta de vapat autentica si diversa. Bateria de 500mAh asigura o durata de viata impresionanta, facandu-l ideal pentru cei care cauta o solutie eficienta si convenabila pentru vaping.

Cum sa folosesti FlerBar?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate FlerBar vape.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.