VOZOL Neon 800

Vozol Neon este o tigara electronica de unica folosinta care se remarca prin designul sau elegant si culorile vibrante. Aceasta ofera o gama variata de arome, satisfacand astfel preferintele diverse ale utilizatorilor. Unul dintre cele mai inovatoare aspecte ale Vozol Neon este sistemul sau inteligent, care permite monitorizarea nivelului de lichid ramas, asigurand o experienta optima de utilizare. Descopera acum intreaga gama Vozol Neon la E-Potion si alege aroma care ti se potriveste cel mai bine.

VOZOL Neon 800
Filtre

Ce este Vozol Neon 800?

Vozol Neon 800 este o tigara electronica de unica folosinta care redefineste experienta de vapat. Cu o capacitate de 800 de pufuri si 2ml de e-lichid, acest produs este alimentat de o baterie interna de 550mAh. Este special conceput pentru piata europeana si respecta toate reglementarile TPD.

De ce sa alegi Vozol Neon 800?

Daca esti in cautarea unei experiente de vapat de calitate, Vozol Neon 800 vape este alegerea potrivita. Cu o rezistenta ceramica FEELM Max, acest dispozitiv ofera o aroma mai intensa si o experienta de vapat mai curata. In plus, este disponibil in 15 arome diferite, oferind astfel o varietate larga pentru toate gusturile.

Unde se gaseste Vozol Neon 800?

Vozol Neon 800 este disponibil pe site-ul e-potion.ro, unde poti gasi toata gama de arome. Este o optiune excelenta pentru vaperii de toate nivelurile, datorita gamei largi de arome si a rezistentei ceramice eficiente.